bazár, predaj, inzercia, predám

točité schodisko (schody)

Kategória: Ostatné

Predám točité schodisko MINKA PARIS, výska schodiska do 302 cm, šírka stupňa 60 cm, hĺbka 29 cm, spolu 13 stupňov vrátane podesty. Stupeň buk, čierne stupňovité zábradlie. Dodám v rozloženom stave, demontované nepoužívané.
Cena 700€, BA.
točité schodisko (schody)
Podobné inzeráty
Točité polkruhové schody v striebornej farbe
Točité schody METALLICA - 10.10. - 06:09 Ponúkam k predaju nové točité schody rakúsekj výroby, model METALLICA s polkruhovým půdorysom pre montážny otvor v strope 140x70 cm a výšku 3m. Zabezpečím odvoz.
Celokovové točité schody do interiéru
Ponúkam k odpredaju točité schody rakúskej výroby (model RONDO COLOR), oceľovej konštrukcie v čiernej-antracitovej farbe (dôvodom zmena v projekte),nerozbalené s originálnou zárukou a dokladom. Pre bližšie info ma kontaktujte. Dopravu zabezpečím.
Točité exteriérové schody v pozinku
Odpredám točité schody pre vonkajšie použitie (kompletne pozinkované). Výška nastaviteľná, priemer 120/140/160 cm. Vrátane dovozu.
Točité schody
Preám taketo masívne točité schody.Časť bola postavená v 90 stupnovom rohu preto nemá,nebolo treba zábradlie.Stuonice boli prichytené na hrnolčekoch na stene.Rozmery sú na foto,výška sa dá vyskladať na ľubovolnú.Cena stupnice za kus=11€ a vymedzenie 16€/ks.TRubka 15€,
Exteriérové kovové točité pozinkované schody
Predám nepoužité točité schody do exteriéru 120/140/160 cm. Zabezpečím dopravu prípadne aj montáž.
Predám železné schodisko,schody
Predám železné schody, schodisko - dlžka 3,4 metra schody sú zo 4 mm železa-vid foto, hlbka schodov je 20 cm a šírka schodov je 60 cm. Cena 300 euro. Pri osobnom odbere minimálne traja chlapy, schody sú veľmi ťažké.