bazár, predaj, inzercia, predám

Toddy Cold brew system

Kategória: Ostatné

Predam pouzivany Cold brew system idealny do kaviarne. Povodna cena 200 eur. Dovod predaja : ukoncenie prevadzky

Toddy Cold Brew - Commercial model využívá jedinečný proces extrakce. Jedná se o metodu za studena louhované filtrované kávy či čajového extraktu, jehož výsledná chuť nabízí plný a aromatický profil, který je odvážný a zároveň super jemný. Ideální poměr zaručuje, že z 2,25 kg své oblíbené kávy, získáte nejméně 9,5 litrů kávového extraktu.

Model Commercial je dodáván s patentovanou funkcí Toddy Lift, která maximalizuje objem extraktu získaného z každé naložené dávky.

Toddy Cold brew system
Podobné inzeráty
Termohrncek KeepCup Brew S
Predam neotvoreny termohrncek KeepCup Brew S
Rýchlonabíjacia kuša "Cobra System R9" COLD STEEL
Celková veľkosť: 546 mm Hmotnosť kuše: 1966 g Materiál: Oceľ, tvrdeny plast Náťah: 90 lbs Rýchlosť vystreleno šípu: 70m/s Pár krát používaná
Cold Steel JAPAN
Predàm kràsny značkový nôž Cold steel japan raz ostrený je pevný nôž s jedinečnými vlastnosťami pre sekanie celkovà veľkosť noža 360mm,ostrie 210mm,čepeľ 225mm,hrùbka čepele 5mm,dlžka rukoveťe 137mm,oceĺ VG-10
Cold steel
Cold stell srk cena 80 eur bez poskodenia nebruseny
Mix: Cold Steel Kudu + Púzdra + keramická tyčinka
Predám tento mix (len vcelku, nie samostatne) pozostávajúci zo zatváracieho noža Cold Steel Kudu (niekoľko jemných vlásočníc), koženého púzdra Falco so závesom na opasok, vhodné skôr na zatváracie viacúčelové nože, keramickej tyčinky a nylonového púzdra so závesom na opasok na suchý zips, pôvodne na menšie svietidlá. Cena je 20 Eur (v prípade osobného odberu), inak + náklady za zaslanie. Platba predom na účet alebo osobné prevzatie v Humennom na mieste, ktoré bližšie určím. Poprípade je možná aj dobierka. Komunikácia cez mailový formulár, číslo je nefunkčné.
Yankee Candle Halloween
Halloweenske Yankee Candle: YC Home inspiration (nová, nepálená) 15€ Witches Brew (pálená, trocha oškretá-viď foto) 18€ Haunted Holow (pálená-viď foto) 18€ Ceny sú pevné! Na dobierku neposielam. Možný osobný odber Trnava. Posielam zásielkovňou (Packeta) Číslo je vymyslené, v prípade záujmu ma kontaktujte na mail.