bazár, predaj, inzercia, predám

Tokyosolar na ohrev vody

Kategória: Bazény

Čisto nova napouzita zostava tokyosolar beztlakova 12 trubic zásobník nádobka na napísanie vody. Osobný odber aby sa nerozbili trubice.
Tokyosolar na ohrev vody
Podobné inzeráty
elektrický ohrev vody Intex
Predám jednu sezónu používaný ohrev vody Intex, už nie je v záruke, je plne funkčný, bez príslušenstva. odkaz na výrobok:
Vírivka MSpa® Oslo, LED, pre 6 osôb, 850 lit., 160x65 cm
Predám 1x použitú dizajnovú vírivku MSPA Oslo, ktorá ponúka priestor až pre 6 osôb. Jej výhodou je až 120 vzduchových trysiek a dokonalý ohrev vody. Vnútorná fólia je potiahnutá antibakteriálnou tkaninou, ktorá znižuje množenie baktérií o 99%. Parametre vírivky: Počet osôb: 6 dospelých osôb Vnútorný priemer: 140 cm Vonkajšie rozmery: 160 cm Výška: 65 cm Objem vody: 850 l Trysky: 120 vzduchových trysiek Masáž vzduchovými tryskami- 360 stupňový systém vzduchových trysiek plní vírivú vaňu tisíckami vzduchových bubliniek, rovnomerne rozmiestnené dýzy vypúšťajú bublinky smerom do stredu vírivej vane, čím vytvárajú rovnomerný celotelový relaxačný zážitok Teplotné rozpätie ohrevu: max. 40 °C Príkon ohrevu vody: 2 200 W Výkon perličkovej masáže: 720 W - 3 úrovne (300W, 500W, 720W) Napájanie: 220-240V / 50Hz Rýchlosť ohrevu vody: 1,6 - 2,2 ° C /hod Filtračné čerpadlo: 1 800 l /hod Dĺžka napájacieho kábla: 5 m Externý ovládací panel s displejom Vlastnosti: Materiál vane: drevoplast, vnútorná RhinoTech prémiová PVC fólia s antibakteriálnou úpravou UV lampa Energy Saving Timer SMART filtračný systém ANTI-ICING antibakteriálny povrch WIFI UV lampa UVC LED lampa sa nachádza vo vnútri ovládacej jednotky a zabezpečuje nonstop ochranu pred nežiadúcimi baktériami, za 4 hodiny ich dokáže zahubiť až 52%. Je kompletne uzavretá vo vnútri čerpadla, preto je úplne bezpečná pre človeka aj počas kúpania. Spotreba tohto UVC systému je veľmi nízka. SMART filtračný systém Tento filtračný systém zaručuje, že je voda vo vírivke vždy čistá. Automaticky sa zapína každé 4 hodiny po dobu 60 minút a vodu dokonale prefiltruje. ANTI-ICING Technológia ANTI-ICING zabraňuje zamrznutiu vody v zime, a tým chráni cirkulačný systém, trúbky aj samotné čerpadlo pred poškodením. Princíp fungovania spočíva v tom, že keď voda klesne pod 1 °C, ohrev sa automaticky spustí, až kým voda nestúpne na 3 °C. Energy Saving Timer Táto technológia umožňuje nahriať vodu podľa toho, ako si ju Vy sami nastavíte. Obsahuje integrovaný čip, ktorý Vám umožní presne zadefinovať čas, kedy sa má Vaša vírivka zapnúť až po dobu nasledujúcich 99 hodín. Obsah balenia: vírivý bazén ovládacia a motorová jednotka termoizolačný nafukovací kryt vnútorná RhinoTech prémiová PVC vložka Skladacia termoizolačná podložka z EVA peny LED pásik s diaľkovým ovládačom 2x filtračná vložka, základňa filtračnej vložky plavák na chémiu 4x opierka hlavy
Slnečné kolektory
Predám slnečné kolektory na ohrev vody v bazéne, výrobcu KM SOLAR PLAST. Mám cca 55 ks, gumové tesnenie treba vymeniť. Na dobierku neposielam, cena 1€/kus. - vonkajšie rozmery kolektorov :295x295x30 mm, - vnútorný objem vody 1,8 l - materiál: neohybný, mechanicky a tepelne vysokoodolný polyetylén vysokej hustoty, odolný voči chlóru a iným chemikáliam používaných v bazénoch, recyklovateľný - pracovný tlak 1,2 - 1,6 atm (0,12 - 0,16 Mpa) - vzájomné prepojenie kolektorov je jednoduchým zasunutím cez gumové tesnenie. Ohrev teplej úžitkovej vody: - 1m2 ohreje približne 60 l - 70 l teplej úžitkovej vody - požadovaná teplota vody je 40 - 45°C - optimálny uhol sklonu je 10 - 30° voči horizontu - doba prevádzky je apríl až september.
Nerezová piecka na ohrev vody
Predám nerezovú piecku na ohrev vody pre záhradné bazény a kúpacie kade. Výkon 20kw. Ohrev 2000l. vody za cca 1hodinu cca o 7-8 stupnov. Súčasťou je 2x komín , liatinové rošty, šamot.
Solárna sprcha hliníková ARKEMA SPRING talianský výrobca
Predám solárnu sprchu novú z 2 ročnou zárukov Solárna sprcha ARKEMA Spring A120 Solárne sprchy značky Arkema Vám prinášajú 100% ekologické, ekonomické a štýlové riešenie na ohrev studenej vody a jej praktické využitie v každom exteriéry. Či už v záhrade, na terase, pri bazéne, vírivke, alebo na dvore, vďaka našim sprchám budete mať studenú, ale hlavne teplú vodu k dispozícii jednoducho a rýchlo. Na ohrev využívajú ekologicky nezávadnú slnečnú energiu, ktorá je úplne zdarma a zároveň svojim vzhľadom pôsobia ako dizajnový a moderný exteriérový doplnok. Aby všetko fungovalo ako má, stačí jednoduchá inštalácia na svetlom mieste, prívod studenej vody a solárna energia sa už postará o zvyšok. Používanie solárnej sprchy výrazne uľahčuje udržiavanie hygieny Vášho bazénu, alebo vírivky, znižuje frekvenciu ich čistenia a množstvo potrebných chemických prípravkov na ošetrovanie vody. Určite ju ocenia aj majitelia domácich maznáčikov, ktorí sa ľúbia zašpiniť a cestou do vane, alebo interiérovej sprchy, vystrájať. TECHNICKÉ ŠPECIFIKÁCIE Materiál: Aluminium / Hliník Kapacita (zásobník/sprcha): 25/30 L Spodná batéria: áno Ohrev: 100% solárny Hmotnosť: 14 kg Výška: 226 cm Rozmery základne: 26,0 x 12,0 cm Záruka: 2 roky možný osobný odber v Bratislave, alebo na dobierku. Doprava v cene v SR. cena 499.-€ bežná cena 690.-€ dany777shark@
Solárny ohrev vody na bazén 15 trubíc
Nový! Ideálny pre ohrev bazéna alebo nádrže. Lepší výkon ako štandardné vákuové ploché kolektory. Systém ohrieva vodu aj keď priamo nesvieti slnko. Určený pre beztlakový ohrev vody. 15 trubíc s trojitou vrstvou absorpčného ALN / AIN - SS / Cu - 58/1800 mm. Pre bazén do 10m3. V cene je zberač, stojan, 15 trubíc! Cena pevná 390,- € !!