bazár, predaj, inzercia, predám

Tommee tippee nocne svetlo

Kategória: Kojenecké potreby

Ponukam na predaj nocne svetlo Tommee Tippee.
Macik je prekrasny, skoro novy.

Nočné svetlo s hudbou v podobe rozkošného plyšového medvedíka pomôže vášmu dieťaťu pri zaspávaní a samostatnom spaní v postieľke po celú noc.
Inteligentný senzor plaču pustí upokojujúcu melódiu vždy, keď dieťa začne počas spánku plakať. Okrem uspávaniek ponúka na výber i ďalšie upokojujúce zvuky ako tlkot srdca, prúdiacu vodu a pod.
Jemne svietiace bruško hračky ponúka rôzne úrovne jasu a pomôže vám vytvoriť príjemné prostredie pre zaspávanie dieťaťa i pre pohodlné nočné kŕmenie a prebaľovanie. Pre úsporu batérie svetlo po 30 minútach automaticky zhasne.
Výrobok nepotrebuje batérie, obsahuje dobíjaciu jednotku pre dobíjanie zo siete pomocou USB kábla. Po nabití vydrží 25-75 hodín podľa intenzity používania.
Vhodné pre deti od narodenia.


Viac info telefonicky:
Tommee tippee nocne svetlo
Podobné inzeráty
Dávkovač na sušené mlieko TOMMEE TIPPEE - NOVÝ
Dávkovač na sušené mlieko Tommee Tippee Closer to Nature pre fľaše so širokým hrdlom. Vhodné na cesty a pre nočné kŕmenie. V pripravenom mlieku sa mliečne baktérie množia veľmi rýchlo, oddelené uchovanie dojčenskej vody a sušeného mlieka vám umožní pripraviť kŕmenie tesne pred použitím. STARÁ TURÁ.
Kôš Na Plienky Tommee Tippee + fólia do kaziet
Kôš Na Plienky Sangenic Tommee Tippee Twist&Click + náhradná fólia do kaziet 1x 200m, 2ha asi polovica SKID-2, pre rýchle znovunaplnenie 3x kazeta
Predám odsávačku mlieka Tommee Tippee
Predám ručnú párkrát použitú odsávačku mlieka Tommee Tippee. Kupovaná v 1/2021. Kontakt cez sms/mail.
Tommee tippee parny mixer
Predám nový parny mixér ešte zabalený
Elektricka odsavacka mlieka Tommee Tippee
Ponukam na predaj,najtichsiu elektricku odsavacku mlieka na trhu Tommee Tippee. -9 roznych rezimov odsavania -5 moznosti masirovania atd...Dovod predaja/nedostatok mlieka,1 krat pouzita,v zaruke/ Doklad o zakupeni k dispozicii.
Kôš na plienky Tommee tippee
Predam uplne novy, nepoužity kôš na plienky ( nevhodny darček ) - Tommee tippee , twist & click. Obsahuje 1 celu kazetu sačkov) . Pc: 22,90 , predam za : 17e Kontaktovať na mail, tel.č. neplatne