bazár, predaj, inzercia, predám

TOP na ramienka Esprit (v. L) 3 €

Kategória: Tričká, roláky, tielka

Predám krásny dámsky top zn. Esprit. Má nastaviteľné ramienka. Pod prsiami je všitá gumka.

Veľkosť: L
Šírka - pod prsiami: 37 cm (po natiahnutí 42 cm)
Šírka - dole: 50 cm
Celková dĺžka: 59-67 cm (nastaviteľné ramienka)
Dĺžka spod pŕs až dole: 34 cm

Cena: 3 € (+ poštovné)
- obyčajné poštovné: 1,40 €
- doporučené poštovné: 2,30 €
V KE možný osobný odber.

Ak máte otázky, ozvite sa - rada odpoviem.
TOP na ramienka Esprit (v. L) 3 €
Podobné inzeráty
TOP na ramienka Esprit (XS) 3 €
Predám krásne dámske tielko zn. Esprit. Má nastaviteľné ramienka. Sýta tmavohnedá farba. Veľkosť: XS Šírka - pod prsiami: 36 cm Šírka - dole: 50 cm Celková dĺžka: 61 cm Dĺžka spod pŕs až dole: 30 cm Cena: 3 € (+ poštovné) - obyčajné poštovné: 1,40 € - doporučené poštovné: 2,30 € V KE možný osobný odber. Ak máte otázky, ozvite sa - rada odpoviem.
Panske tricko - polokosela Esprit Esprit
Nove polo shirt Esprit collection Farba: ruzova, vel. L, material: 95%bavlna, 5% elastan Cena pri osobnom odbere v BA a NMnV, alebo plus postovne na dobierku
Tričká na ramienka a s viazaním okolo krku XS, S
Predám tričká na ramienka a s viazaním okolo krku XS/S. 1ks/ 1 euro. Tri z nich po 2e (fialové okolo krku, modré na ramienka a farebné na ramienka z prvej foto) V prípade záujmu alebo pre viac informácií ma neváhajte kontaktovať. :)
NOVÉ | Pánske tričko Esprit | veľ. L
Dobrý deň, mám na predaj toto pánske tričko značky Esprit. Tričko je nové s vysačkou. Veľkosť L. Rozmery: Rukávy od ramena - 23 cm Šírka medzi pazuchami - 59 cm Celková dĺžka - 74 cm Odber je možný buď osobne alebo po platbe vopred na účet cez Packetu. Cena s doručením na vydajne miesto - 13,30€ Kontaktujte ma prosím iba SMS alebo mailom. Vďaka.
polotricko s.Oliver a Esprit (nove, s vysackou)
Predam bavlnene polotricko zn. s.Oliver (10 EUR) a zn. Esprit (10 EUR). Obidve tricka su nove, este s vysackou, regular fit, velkost XL.
Tričká Esprit 2ks
Predám 2ks tričká značky ESprit č.S Cena 3 eur/ 2ks ( 5,50 eur s poštovným) V prípade záujmu odpovedám na mail, na dobierku neposielam.