bazár, predaj, inzercia, predám

TOP nová dámska kozmetika der alverde a balea sérum a DARĆEK

Kategória: Zdravie a krása

Predám novú a nepoužitú kozmetiku, dôvod predaja je, že ju nepoužívam, keďže som ju dostala ako dar.

Dá sa kúpiť aj ako balíček - cena dohodou.
* ZADARMO pribalím dezinfekčný kremík na ruky. (nerozbalený)




1.Balea Pleťový krém na krk a dekolt Beauty Collagen 50ml, moja cena 2,80€ (1x odskúšaná)

2. Nepoužité. Maskara Nothing but Volume Sensitive 12ml, moja cena 2 €

3. ZADARMO pribalím dezinfekčný kremík na ruky. (nerozbalený)




Čierna linka alverde sensitive, s ochrannym pasikom na obale - nerozbalena, moja cena 1,90
TOP nová dámska kozmetika der alverde a balea sérum a DARĆEK
Podobné inzeráty
Kozmetika
Predám rôznu kozmetiku, väčšina vyskúšaná 1-2x (nevyhovuje mojej precitlivenej pleti alebo mi nevyhovuje odtieň): Nuxe Aquabella čistiaci gél 5 € Íunik centella cistiaca pena 4 € Sérum Q+A vitamín C - 4 € SVR aqua gel sensifine 5 € Uriage EAU thermale serum 8 € Clarins milky boost cream odtien 01 - 9 € Dermacol noblesse fusin makeup odtien Pale 4 € Loreal paradise odtien fair 03 - 3 Eur Saloos Tea tree roll on 4 € nový Catrice Allmatt púder 010 transparent 0,50 € Dermacol White magicaktivna podkladova baza 4 € Maska Mary kay clearproof 6 € Biorepair pasta detská hrozno 0,50 Eur ORLY lak na nechty 3 Eur Alverde telové mlieko nové 1 Eur Očné tiene 2 ks spolu 1 Eur Narciso Rodriguez cristal 4 ml - 1 Eur Balea Schimmer oil - 0,50 Eur 1x vyskúšané: Palette platinum blonde toner 2 € Šampón My.New.Hair. Balance 3 € Osis+ tužidlo 4 Grip 5 € Maska na vlasy Kallos banana 2€ Všetko dostupné spolu 30 Eur PREDANÉ Saffe toner PREDANÉ PREDANÉ Mediline Antiakne krém PREDANÉ PREDANÉ Exclusive denný krém Q10 PREDANÉ PREDANÉ krém Kvitok PREDANÉ PREDANÉ 2x mini krém Q10 Balea, Vichy serum PREDANÉ PREDANÉ Dior makeup PREDANÉ PREDANÉ Nobea makeup PREDANÉ Možné osobne prevziať Bratislava Dúbravka/príp. ŽST Petržalka alebo poštou zasielam po platbe vopred na účet pri odbere od 5 € Na SMS neodpovedám!!!
Biopeptidové sérum na vlasy a pokožku Larens
Originál ✅ Balenie: 50 ml / 100 aplikácií Biopeptide Serum Spray predstavuje kozmeceutikum s jedinečným zložením, ktoré je založené na patentovanom komplexe biopeptidov. Jeho neoceniteľnosť spočíva v multifunkčnosti vyplývajúcej tak z rozmanitosti používania ako aj spektra jeho účinkov. Prípravok určený na starostlivosť o pokožku tváre, celého tela aj vlasov, obsahuje súbor aktívnych látok vybraných tak, aby ich spojenie malo trojnásobný účinok: regeneračný, vyživujúci a ochranný. Sérum má praktické, univerzálne balenie. Biopeptide Complex, ktorý predstavuje základ Biopeptide Serum Spray, je súbor aktívnych oligo- a polypeptidov. Revolučné látky, ktorých objavenie sa stalo základom kozmeceutík značky Larens, boli veľmi rýchlo vyhlásené za budúcnosť kozmetológie a lekárskej vedy v oblasti anti-aging prípravkov. Peptidy účinkujú tromi spôsobmi: signálne – dávajú podnet a stimulujú fibroblasty k tvorbe kolagénu a elastínu, uvoľňujúce – nazývané aj ,,žehlička na vrásky” - uvoľňujú svaly zodpovedné za vznik mimických vrások a transportné – prenášajú aktívne látky obsiahnuté v sérum do hlbokých vrstiev kože, vďaka čomu sa regenerácia, vyživenie a ochrana začína od základov. Pre posilnenie blahodarných účinkov bolo sérum založené na jedinečnom nosiči aktívnych látok – Nutrivi vode. Jedinečnosť vody vyvinutej výhradne pre výrobcu spočíva v jej hexagonálnej štruktúre. Vďaka nej voda nielen posilňuje prenikanie výživných látok do hĺbky buniek, ale aj ich zvlhčuje a zbavuje ťažkých kovov. Základnou myšlienkou pri vzniku sérum bola snaha vyvinúť produkt určený na komplexnú starostlivosť o pleť zodpovedajúci potrebám pokožky 21. storočia. Pridaním koloidného striebra získalo kozmeceutikum antibakteriálne a protizápalové účinky a biotín – nazývaný tiež „vitamín mladosti” prispieva k udržaniu zdravých nechtov, posilňuje vlasy a zabraňuje ich vypadávaniu.
Pleťové sérum Hello, Good Stuff Pore Minimizing
Nové, nepoužité sérum na rozšírené póry, ošetrujúce zloženie s viditeľným efektom zjemnenia pórov s granátovým jablkom a niacínamidom, obsahuje 95 % prírodných zložiek, rýchlo sa vstrebáva, pôsobí na pokožku bez pocitu zaťaženia. Privítajte hydratovanú a žiarivú pleť! Pleťové sérum Hello, Good Stuff! Pore Minimizing od essence má ošetrujúci účinok s viditeľným efektom zjemnenia pórov. Zloženie s granátovým jablkom a niacínamidom vyživuje pleť pre jemný a pružný vzhľad. Ľahká textúra sa rýchlo sa vstrebáva a pôsobí na pokožku bez pocitu zaťaženia. Vegan formula s obsahom 95 % prírodných ingrediencií. Sérum zaisťuje hladkú pleť a opticky vyhladené póry. Sérum na minimalizáciu pórov essence Hello, Good Stuff! Pore Minimizing Serum – prirodzenosť ktorú môžete nielen vidieť, ale aj cítiť! Prosím o kontaktovanie e-mailom pod ponukou, na SMS-ky neodpovedám.
Sérum proti vráskam Lipocoll Larens
Originál.✅ Objem: 30 ml Je to jediné sérum na trhu, ktoré obsahuje kolagén a kyselinu hyalurónovú v lipozomálnej forme – kombináciu dvoch najsilnejších humektantov, ktoré sa vyskytujú v prírode vo forme, ktorá im umožňuje preniknúť do najhlbších vrstiev pokožky. Používali sme ich v najvyšších možných koncentráciách, čím sme zaručili rekordnú hydratáciu a zachovali perfektné aplikačné vlastnosti prípravku. Okamžité vyrovnanie vrások, celej pokožky a hydratácia jej hlbších vrstiev, prekvapivé pohodlie pri používaní a efekt WOW už po prvom použití prípravku. Pravidelné používanie produktu LipoColl Hydro Serum iniciuje dlhodobé procesy obnovy pokožky. Vďaka novej definícii omladenia od Larens – hydro-revitalizácia – vaša pokožka znovu získa rovnováhu, spevnenie, vyhladenie, pružnosť, nasýtenie kolagénom a kyselinou hyalurónovou, zahustenie a tiež schopnosť zadržiavať vodu. A efekt? Mladší vzhľad, čo znamená žiarivú, hladkú a zvlhčenú pokožku bez známok únavy a stresu. Každodennú starostlivosť s prípravkom LipoColl Hydro Serum vám ešte viac spríjemní jemná vôňa zeleného čaju a bergamotu. Počas procesu výroby Liposomal Collagen Complex nepoužívame dráždivé a toxické rozpúšťadlá, emulgátory, kondicionéry a konzervačné látky. Preto je prípravok bezpečný pre alergickú a citlivú pokožku, a tiež pokožku, ktorá si vyžaduje špeciálne ošetrenie. Ak sa vyhýbate kozmetike obsahujúcej: PEG, SLS, fenoxyetanol, parabény, nylon, PVP, hliník, tak LipoColl Hydro Serum bude pre vás ideálnym produktom. Sérum môžete použiť samostatne ako kompletný program starostlivosti o pleť alebo pred nanesením obľúbeného krému.
VEGAN SÉRUM NA MASTNÚ PLEŤ - ANTIOXIDANT
MODO Vegán Sérum na tvár s niacínamidom (30g) Už nemusíte mať na poličke s kozmetikou miliardy túb, téglikov, fľaštičiek. Pre kvalitnú základnú starostlivosť o pleť tváre stačí jedno sérum s dvomi symbolmi na etikete. Môžete zabudnúť na to, ako kombinovať kozmetiku medzi sebou a nechať svoju pozornosť na dôležitejšie úlohy. Máme pre vás niečo všestranné a zároveň mimoriadne efektívne. Pre nadšencov starostlivosti o mastnú pleť Niacínamidové sérum zníži tvorbu kožného mazu a stiahne póry, čo výrazne zníži mastnotu vašej pleti. Ak máte ako ja o niečo menej šťastia, so suchou a šupinatou pokožkou, sérum na tvár s vitamínom B3 pomôže obnoviť kožnú bariéru a znížiť stratu vlhkosti. Niacínamid je vynikajúci antioxidant, čo znamená, že sérum je najlepším liekom na akné a zápaly na vašej krásnej tvári. Aktívne zložky: Niacínamid
Dr.Barbara STURM food C,luxusné sérum,Pc 125e
- 55 e oproti normálnej cene!!!Nové, neotvarane, neskusane, plná veľkosť s krabičkou, z Net a Porter.30 ml, čiže veľké balenie. Osobne Ba alebo postou. .Sérum je to pravé pre pevnú, žiarivú a rovnomernú pleť a obsahuje optimálnu koncentráciu 5% vitamínu C v stabilnej forme, ktorá sa ľahko vstrebáva, je bezpečná a šetrná k pokožke. DOBRÉ C VITAMÍN C SÉRUM obsahuje komplex účinných látok, ktorý obsahuje v oleji rozpustný vitamín C THD, stabilizovaný syntetický vitamín C v glukozidickej forme a extrakt zo slivky Kakadu, ovocia, ktoré je silným zdrojom rastlinného vitamínu C. Spolu , pomáhajú redukovať nerovnomernú pigmentáciu, zlepšujú tón a poskytujú antioxidačnú ochranu pred voľnými radikálmi a environmentálnymi stresormi pre mladistvý a zdravo vyzerajúci vzhľad pleti. Sérum obsahuje aj zinok, ktorý pomáha zvyšovať vstrebávanie vitamínu C do pokožky. Nakoniec vitamín C podporuje tvorbu kolagénu, ktorý je potrebný pre pevnú a mladistvo vyzerajúcu pokožku. „SÉRUM DOBRÉHO C VITAMÍNU C som vyvinul ako odpoveď pre klientov, ktorí chceli účinky vitamínu C na zvýšenie žiarivosti v optimálnej koncentrácii bez poškodenia bariérovej funkcie pokožky alebo spôsobenia citlivosti. Moja formulácia kombinuje správnu chémiu vitamínu C s okolitou vedou o zložkách na posilnenie pokožky a poskytuje antioxidačné vlastnosti, ktoré chránia pred voľnými radikálmi a každodenným environmentálnym stresom a zároveň bojujú proti pigmentácii. Pravidelné používanie má za následok zdravo vyzerajúcu, sviežu a žiarivú pleť.“ - DR. BARBARA STURM.