bazár, predaj, inzercia, predám

TOP Predam Kuchynsku linku aj so spotrebicmi

Kategória: Kuchyne

Predám kuchynskú linku spolu so vstavanou chladnickou a mraznickou , elektrickou rurou plynovou varnou doskou (dovod rekonstrukcia celeho domu). Kuchynská linka má rozmery 3.3x2,2m. Pouzivana, neposkodena vyrobena v nemecku - Nobilia. , samozatvaracie skrinky a sufliky. Farba biely lesk. Pre viac info stačí zavolať, Inzerat plati do 12.8.2023 kedy bude kuchyna v dosledku prerabky domu demontovana Cena 1,100 EUR + dohoda pri rychlom jednani mozna.
TOP Predam Kuchynsku linku aj so spotrebicmi
Podobné inzeráty
Predávam málo používanú kuchynskú linku - Žilina
Predávam kuchynskú linku, ktorá je málo používaná. Táto kuchynská linka je vo výbornom stave a vyzerá takmer ako nová. (Vlastník sa na byte vôbec nezdržiaval). Kuchynská linka je vyrobená z kvalitných materiálov, ktoré zaručujú jej trvanlivosť a odolnosť. Skladá sa z viacerých skriniek a zásuviek, čo poskytuje dostatok úložného priestoru pre kuchynské potreby. Má pekný dizajn a moderný vzhľad, ktorý sa hodí do rôznych štýlov interiéru. Rozmery kuchynskej linky sú štandardné a prispôsobiteľné väčšine kuchýň. Linka obsahuje pracovnú dosku, umývadlo, digestor a viem k tomu ponuknúť aj plynova varna doska + (100 EUR), ktoré sú všetky funkčné a v dobrom stave. Ak hľadáte kvalitnú kuchynskú linku za výhodnú cenu, táto je skvelou voľbou. Vzhľadom k tomu, že bola málo používaná, ponúkam ju za zvýhodnenú cenu oproti novej linke rovnakého typu. Táto linka je vhodná pre rodiny, páry alebo jednotlivcov, ktorí chcú mať funkčnú a atraktívnu kuchyňu. Ak máte záujem o túto kuchynskú linku, neváhajte ma kontaktovať. Rád zodpoviem vaše otázky a dohodneme sa na ďalších detailoch. ROZMERY podla čísel na obrázku: 1., Výška = 46 cm, Dĺžka = 62 cm, Šírka = 32 cm, 2., Výška = 37 cm, Dĺžka = 94 cm, Šírka = 45 cm, 3., Výška = 37 cm, Dĺžka = 94 cm, Šírka = 45 cm, 4., Výška = 86 cm, Dĺžka = 62 cm, Šírka = 60 cm, 5., Výška = 86 cm, Predná Dĺžka = 99 cm, Lava Šírka = 87 cm, Zadná Dĺžka = 93 cm, Pravá Šírka = 55 cm, 6., Výška = 86 cm, Dĺžka = 94 cm, Šírka = 58 cm. BONUS: Skriňa na chladničku v cene. ROZEMRY: Výška = 188 cm, Dĺžka = 60 cm, Šírka 58 cm. V skriny je zabudovaná aj polička (28 cm na výšku). Možnosť odstranenia. Ak by ste si poličku ponechali v tejto skriňy, tak zmestíte tam chladničku do výšky 158 cm, dlžkou 58 cm šírkou 56 cm. Prosím len vážny záujem. Osobný odber, Žilina
Predám kuchynskú linku
Predám použitú rohovú kuchynskú linku. Vhodná na chalupu/chatu. Kuchynskú linku predávam bez spotrebičov a pracovnej dosky. Rozmery cca 2mx2m.
Predám kuchynskú linku
Predám novú kuchynskú linku – vystavenú vzorku v kuchynskom štúdiu. Výrobca DALNO Dolný Kubín. Rozmery linky 2670/3060/2180 mm + 800mm policová zostava. Linka je nadštandardne vybavená – elektrické ovládanie horných skriniek, vysúvací systém potravinovej skrine, výsuvy s dovieraním, LED osvetlenie horných skriniek. Materiál - dvierka - chromix strieborný, pracovná doska, zástena - dub halifax biely, korpus - antracit. Linku je možné upraviť, dorobiť podľa požiadaviek. Linku je možné odviesť aj namontovať. Cena linky je 2 500,- euro, digestoru FABER Orizzonte EG 8XA90 je 200,- euro. Cena novej cca 6 500,- euro.
Predám úplne novú kuchynskú linku so vstavanými spotrebičmi.
NIE,NEPREDAVAM NA SPLATKY ANI LEASING !!! Niesom splatkovna,ani zalozna. Predám úplne novú kuchynskú linku nikdy nepoužitú, stiahnutú z predajne so vstavanými spotrebičmi ako varna doska, rúra, digestor, chladnička, umývadlo s batériou.
Predám kuchynskú linku so spotrebičmi
Predám zachovalú kuchynskú linku so spotrebičmi, farba jelša, rozmer 170x260x127 cm + samostatná potravinová skrinka 55x48 cm. V cene 290,-€ sú nasledovné spotrebiče a doplnky: varná plynová platňa Ardo, nerezová vstavaná, elektrická rúra Ardo 60cm, vstavaná, nerez, digestor Ardo, nerez, umývateľné filtre, umývačka riadu Zanussi, vstavaná, dres nerezový s batériou, nerezová tyč s rampou a osvetlením, dolný sokel a horná rampa s osvetlením. Práčka a mikrovlnka nie je súčasťou ponuky. Možný dovoz pred dom. Pozrite si aj moje ostatné ponuky kliknutím na Miro.
Predám kuchynskú linku so spotrebičmi
Predám zachovalú kuchynskú linku so spotrebičmi, dekor mahagon, rozmery : ľavá strana 370 cm, stred 270 cm, pravá strana 250 cm. Korpus drevotrieska, 3D dvierka z masívu. Spotrebiče : umývačka riadu Bosch, digestor závesný Ardo, plynová varná doska Ardo na zemný plyn, elektrická trúba Ardo, kombinovaná chladnička 280 l, všetko funkčné. Drez sklolaminátový, batéria nie je súčasťou. Kuchynská linka sa predáva ako celok. Viem zabezpečiť aj odvoz. Pozri aj moje ďalšie inzeráty kliknutím na Noro.