bazár, predaj, inzercia, predám

top privat prijme marerky- BA

Kategória: Ostatné

hľadáme dievčatá a ženy vo veku 18 -55 rokov pre prácu masérky na zabehnutom priváte v Bratislave -Starom meste. Ubytovanie je zadarmo. Vyplacame po každom klientovi keš na ruku. Všetky tringelty a priplatky su cele tvoje. Dievčatá pracuji na samostatnej izbe kde sa so žiadnym ďalším dievčaťom nedeli takže ma každá svoj pokoj a klud. Kolektív je veľmi fajn. U nas je aj počas krízy a mizerných výdelkov vždy dobre vdaka stálej solventnej klientele.Možnost prace aj na denný nájom. Neváhaj a kontaktuj nás ešte dnes. ideálne na whatsapp alebo SMS pripadne email:
top privat prijme marerky- BA
Podobné inzeráty
Masérka
Privát v Bratislave prijme s nástupom k 1.8.2023 dievčatá na prácu erotická alebo tantra masérka. Pracuješ v pohodlí svojho apartmánu, ubytovanie zdarma, vyplácanie denne. Pre viac informácii ma kľudne kontaktuj na mail alebo telefonicky.
Masážne služby
Zabehnutý,oficiálny denný privát s 20 ročnou historiou v Košiciach,príjme ženy vo veku (18-45) rokov na prácu masérky.Vyplácame denne,zárobok cca 130€.Pracovný čas je dohodou. t.č.
DVD pre dospelych
Vid foto a popis.Niektore nove.Neotvorene.Niektore pozrete raz. ------------------------------------------------------ ⁉️2CD spanielcina nejen pro samouky cena 1E ⁉️pre deti MATIKA a ine vzdelavacie pesnicky, top stav-1E ⁉️skolsky anglicko nemecky obrazkovy slovnik, top stav-1E ⁉️KURZ nemciny, top stav-1E ⁉️VLAJKY NASICH OTCU,top stav-5E ⁉️CISTA DUSE, ako nove-4E ⁉️KRVAVY DIAMANT,ako nove-4E ⁉️PRELET NAD KUKACCIM HNIZDEM,top stav5E ⁉️7 LET V TIBETU,top stav-5E ⁉️PHANTASTISCHE TIERWESWN, zabalene,top stav-4E ⁉️TENKRAT v AMERICE, top stav-5E ⁉️UBERLEBEN, zabalene, top stav-5E ⁉️BILE PEKLO,ako nove-4E ⁉️BOHEM ZAPOMENUTE DETI, top stav-4E ⁉️DJANGO, top stav-5E ⁉️LEPSI POZDE NEZLI POZDEJI,ako nove-3E ⁉️SUPERSTIHACKY, top stav-3E ⁉️LEGENDA O VASNI,ako nove-4E ---------------------------------------------------------- NA DOBIERKU NEPOSIELAM.FUNGUJE mobil() aj mail.DAKUJEM ZA POCHOPENIE!A POKIAL NIE JE INZERAT AKTUALNY-BOL BY VYMAZANY Z BAZOSU. NAJDETE MA AJ NA FB pod Viera Fkš alebo na MODROMKONIKU pod VIERA so stovkami pozitivnych hodnoteni.
Piváreň Pikart prijme Čašníka/Čašníčku TPP
Piváreň Pikart Prijme Čašníka/Čašníčku TPP Pracovná doba 11.00-23.00 (podľa zákazníkov) Kratky/Dlhy týždeň Mzda 5€+tringelty+bonusova zložka (1000€+) Pre viac info kontaktujte na tel.č.
Spoločnosť Grand Gastro prijme do TPP poziciu kuchár
Spoločnosť Grand Gastro prijme do TPP nasledovné poziciu: kuchár (mzda od 1000 do 1150€) Nástup možný ihneď. VP sk. potrebný. Lokalita: Vráble v prípade potreby nás kontaktujte na tel:
Spoločnosť Grand Gastro prijme do TPP nasledovné pozicie
Spoločnosť Grand Gastro prijme do TPP nasledovné pozicie kuchár (mzda od 1200 do 1500€) pomocný kuchár (mzda od 1000 do 1200€) pomocná sila (mzda od 700 do 800€) Nástup možný ihneď. VP sk. potrebný. Lokalita: Trnava a okolie.