bazár, predaj, inzercia, predám

Topánky Fiorangelo z brúsenej kože

Kategória: Topánky, obuv

Predám dámske lodičky zn. Fiorangelo z brúsenej kože, veľkosť č. 37,5, výška opätku 7 cm. Osobný ober a možnosť vyskúšať v BA. Poštou iba po prevode ceny a poštovného na účet.
Topánky Fiorangelo z brúsenej kože
Podobné inzeráty
Topánky fiorangelo
Predám topánky zn. Fiorangelo obr. č. 1-2 z lakovanej kože, veľkosť č. 38, výška opätku 9 cm, obr.3-4 kombinácia brúsená a lakovaná koža, výška opätku 8 cm, obuté každé max. 3x. Osobný odber a možnosť vyskúšať v BA, poštou iba po prevode ceny a poštovného na účet. Cena 40 € za pár.
Dámske topánky Fiorangelo
Predám krásne dámske topánky FIORANGELO. Veľkosť 36 (číslo 3) Sú ako nové. Volať môžte hocikedy aj SMS či e-mail ☎️ Farba červené prevedenie.
Topánky z brúsenej kože vel. 39
Topánky z brúsenej kože vel. 39 nosené, ale stále v nositelnom stave.Platforma je vo výške 2,5cm výška podpadku je 6cm ale tým ze je platforma po celom obvode cítíte tým pádom ze topanky niesú pri nosení vysoké a podla mna sú pohodlné. Osobne, alebo poštou. Dobierka možná jedine po uhradení aspon poštovného vopred.
Kožené členkové čižmy značky Fiorangelo
Predám raz obuté členkové čižmy talianskej značky Fiorangelo. Čižmy majú veľkosť 39. Pôvodná cena bola vysoká, teraz 20 € , pretože majú malý škrabanec na podpätku.
FIORANGELO poltopánky
Predám Fiorangelo poltopánky, veľkosť 37.
FIORANGELO lodičky
Predám Fiorangelo červené lodičky, veľkosť 37-38.