bazár, predaj, inzercia, predám

topanky sandalky lakovky, tašku

Kategória: Ostatné

predám topanky sandalky lakovky, č, 40 , 41 tašku
topanky sandalky lakovky, tašku
Podobné inzeráty
Predám tašku
Predám tašku od boltu nakoľko som si tašku kúpila tak ju posúvam ďalej taška je moja nenosím ju nikomu vracať má jeden zips vo vnútri poškodení ale už je dobrý som ho opravila tašku posúvam ďalej nakoľko končím z bolt pre viac info sprava
stylove nove lakovky znacky K&S velkost 38
Predam uplne nove ani raz nosene lakovane lodicky z orginal koze v tmavobordovom az tmavohnedom prevedeni velkost 38. Povodna cena je 149€. Topanky su kupovane vo Viedni. K topankam predavam v dalsom inzerate aj kabelku a penazenku, pozri moje inzeraty.Uprednostnujem osobny odber alebo dobierku na ucet. Na trase ZA - BA viem aj za priplatok doviezt...
Sandále 36
Sandálky z pravej kože. DL.23,5 cm, vnútorná šírka v najšíršom bode 8 cm. Označenie je č. 35,sedia skôr na č. 36. Potrebné je premerať . Výška opätku je 8 cm. Sandálky boli nosené len príležitostne, sú v dobrom stave. Sandálky nemôžem nosiť pre halux.
Svadobné šaty a sandálky
Predám moje svadobné šaty 2 krát použité, sú vyčistené, upravené na výšku 172cm plus 7cm opätok. Ďalej som si dala odstrániť 2 spodnice, aby boli ľahšie, jemný výstrih na nohe, ktorý nie je ani vidno ale príjemne vetral a dala som si aj došiť ramienka, aby korzet pekne držal prsia. Tie sa dajú stiahnuť na ruky a nie je ich vidno, alebo odstrániť úplne. Veľkosť väčšia 38 až 40. K šatám pribalim tanečné sandalky Veľkosť 38 a ozdobu do vlasov. Šaty aj sandalky sú vo farbe jemná ivory.
Predám školskú tašku Explore
Predám používanú školskú tašku Explore 2 v 1. Je bez poškodenia, má pevný chrbát, dobre sa nosi. Taška je navrhnutá tak, že sa dá rozopnúť a sú z neho 2 menšie batohy alebo jedna veľká školská taška. Menší batoh je dobré využiť na školské výlety alebo prechádzky, turistiku, kedy nie je potrebné nosiť veľkú tašku. Osobný odber alebo + poštovné.
Predám tašku na notebook
Predám malopouživanu tašku na notebook 15,6" tmavomodrej farby, kvalitne pevné prevedenie, tašku držia ešte teraz v elektre za 40 €, dôvod predaja, kúpa väčšieho notebooku. Pošlem aj na dobierku +3,50€ k cene.