bazár, predaj, inzercia, predám

Topánky zn Buffalo

Kategória: Topánky, obuv

Predám raz obuté topánky zn Buffalo veľkosť 38 sú kožené bez poškodení , pôvodná cena 90 predám za 5.Opätok má 11 cm
Topánky zn Buffalo
Podobné inzeráty
topánky VM BUFFALO - veľkosť 44
Predám topánky VM BUFFALO, nové, originál v krabici, veľkosť 44. !Cena je vrátane dopravy! Štýlová pracovná obuv BUFFALO je perfektnou voľbou pre dlhé dni na nohách. Ľahké a priedušné bez bezpečnostnej špičky. Skvelá MICHELIN podrážka, ktorá ponúka dokonalý komfort pri chôdzi. Topánky do práce, ktoré ponúkajú vysokú odolnosť a sú ľahko čistiteľné. Môžu sa stať dokonalým spoločníkom pre vaše nohy. Sú v plnom súlade s bezpečnostnými normami EU. Tieto topánky na šnurovanie udržia vaše nohy v bezpečí a pohodlí aj pri tých najnáročnejších zmenách. Prekvapí vás svojou vodeodolnosťou. Či už pracujete v sklade, preprave alebo doma, tak táto obuv môže byť pre vás tá správna voľba. Celokožená pracovná obuv s membránou, NON METALIC zvršok lícový hovädzinový CRAZY HORSE v hrúbke 2,0 - 2,2 mm podšívka termoizolačná paropriepustná MEMBRÁNA FREE-TEX® vkladacia stielka ľahčený polyuretán s vysokou absorbčnou schopnosťou, antistatická podošva MICHELIN-PU/RUBBER - do 300 ° C, HRO, SRC, olejovzdorná, antistatická veľkosť 44 norma ČSN EN ISO 20347:2012 (EN ISO 20347:2012) prevedenie O2 FO HRO SRC CI WR - bez kompozitnej špičky a kevlarovej planžety, hydrofóbne, FREE-TEX®
Buffalo  London - kozene topanky, nove
Predam uplne nove, nenosene snurovacie kozene topanky Buffalo London, velkost 39, vyska opatku 14 cm, vyska platformy 3 cm. Krasne vypracovany kusok, pre mna zial vysoky opatok...preto posuvam dalej. Pozrite si celú moju ponuku, mám veľa peknych kúskov za symbolicke ceny. Preferujem platbu na ucet, pripadne dobierka po zaplateni zalohy /postovneho/.
Buffalo Cld Chai
Predám topánky originál Buffalo Cld Chai kupované v , veľkosť 37 no sadnú aj na 37,5 nakoľko sú celkovo väčšie a volnejšie. Boli obuté 2x, top stav ako nové. Osobný odber alebo zásielkovňa + 5€ a platba vopred.
BUFFALO veľ.39
Predam nenosené topánky Buffalo vo veľkosti 39 V prípade záujmu pošlem viac fotiek
Damske topanky buffalo biele nove.39
Sú nove nevyuzite, veľkosť 39 krasna farba na zivo oveľa krajšie, sú pre dámy, zn. Buffalo cena 50€+4€ posta, platba ba účet píšte email prosim dakujem
Detské topánky Protetika 28EU
Chlapčenské detské topánky značky Protetika - Štýlové a pohodlné topánky pre vaše malého dobrodruha! Hlavné vlastnosti týchto topánok: Kvalitný materiál: Topánky sú vyrobené z vysoko kvalitného materiálu, ktorý je odolný voči opotrebeniu a zároveň pružný pre pohodlnosť pri chôdzi. Vaše dieťa si tak môže užívať svoje dobrodružstvá s dôverou. Pohodlný dizajn: Protetika topánky majú ergonomický dizajn, ktorý poskytuje optimálnu podporu nohy a správne držanie chodidla. Sú vybavené pohodlnou stielkou a mäkkou podšívkou, čo zaručuje maximálny komfort pri každom kroku. Bezpečnostné prvky: Topánky sú navrhnuté so zreteľom na bezpečnosť vašich detí. Majú protišmykovú podrážku, ktorá zabraňuje uklznutiu a poskytuje lepšiu stabilitu. Okrem toho majú aj pevný zips alebo suchý suchý, čo uľahčuje obúvanie a vyzúvanie. Vhodné pre každodenné nosenie: Tieto topánky sú skvelou voľbou pre každodenné nosenie. Sú dostatočne odolné na to, aby zvládli aktívne hranie sa a pohyb, a zároveň dostatočne štýlové na to, aby sa hodili k rôznym outfitom. Veľkosť: Ponúkam tieto topánky vo veľkosti 28. Dôvod predaja :Žiaľ bratovy nesadla veľkosť.