bazár, predaj, inzercia, predám

Topcom babytalker 1020

Kategória: Baby monitory

Kompletné, funkčné. Druha stanica navyše. Za horkú čokoládu. :-)
Topcom babytalker 1020
Podobné inzeráty
Video pestúnka Topcom
Predám video pestúnka Topcom, používaná, top stav. Kvalitna farebná LCD obrazovka s uhlopriečkou 2,4 palca (6,1 cm) svoje dieťa nielen počujete, ale aj uvidíte. Opatrovateľka je tiež vybavená funkciou Digital zoom. Obrazovka je vybavená aj systémom nočného videnia, takže máte dokonalý prehľad o svojom dieťati v každej dennej aj nočnej dobe. Ak Vaše dieťa začne vydávať nejaký zvuk, signálna jednotka na rodičovskej jednotke sa rozsvieti, ale možnosť obojstrannej komunikácie Vám umožňuje utíšiť svoje dieťa aj na diaľku pomocou Vášho hlasu. Ďalej tu nájdete indikátor izbovej teploty, výstrahu, že sa nachádzate mimo dosahu a diaľkovo ovládané jemné uspávanky, ktoré môžete svojmu dieťaťu pustiť zo svojej rodičovskej jednotky alebo diaľkovo ovládanú funkciu nočného svetla. Rodičovsku jednotku možno prepojiť na TV. Snímač funguje na baterky alebo s napájaním do siete. Cena 60€.
Detská vysielačka Topcom 2500
Predám detskú vysielačku Topcom, v detskej vysielacke svetielko, uspavacie melódie, v rodičovskej vysielačke možnosť push to talk, komunikácia s detskou vysielačkou, nabíjacia stanica, možnosť napojiť na batérie. V pripade zaujmu piste prosim cez formular.
Predám pestúnku TOPCOM BabyViewer 4400
Predám pestúnku TOPCOM BabyViewer 4400. To vám poskytne slobodu pohybu, a ak sa predsa len dostanete mimo jej dosahu, je tu praktické výstražné znamenie. Vďaka vysoko kvalitnej farebnej LCD obrazovke s uhlopriečkou 2,4 palca svoje dieťa nielen počujete, ale aj uvidíte. Obrazovka je vybavená aj systémom nočného videnia, takže máte dokonalý prehľad o svojom dieťati v každej dennej i nočnej dobe. Ak vaše dieťa začne vydávať nejaký zvuk, signálna jednotka na rodičovskej jednotke sa rozsvieti. Možnosť obojstrannej komunikácie vám umožňuje utíšiť svoje dieťa aj na diaľku. Ďalej tu nájdete praktických pomocníkov pre uspávanie vášho bábätka, ako je nočné svetlo a niekoľko uspávaniek. Táto elektronická opatrovateľka je ideálnym pomocníkom pre dokonalý prehľad o vašom dieťati a pre jeho bezpečný spánok. Na vysielačke sú slabšie batérie, dá sa používať na nabíjačke,preto taka cena. Cena:20€