bazár, predaj, inzercia, predám

Topping L30 II Čierny

Kategória: Zosilňovače

Výkonný slúchadlový zosilňovač / predzosilňovač s tromi úrovňami nastavenia zisku. Výkon 2700 mW @ 32 ohmov, výstupné napätie 37 Vpp, výstupná impedancia pod 0.1 ohmu, THD pod 0.00006%. Výstup Jack 6.3 mm a linkový RCA.

Čo nové prináša verzia II
V novej verzii sa predovšetkým podarilo navýšiť celkový výkon zosilňovača. Zároveň s tým ale kleslo už aj tak minimálne skreslenie a zvýšil sa dynamický rozsah.

Zosilňovač pre náročné aj citlivé slúchadlá
Stolný zosilňovač L30 II pracuje s vylepšenými NFCA modulmi, dodávajúcimi novo až 2x vyšší výkon pri nižšom skreslení a vynikajúcom dynamickom rozsahu 144 dB.

univerzálny koncept vhodný pre citlivé aj veľmi náročné slúchadlá
výkon až 2.7 W @ 32 ohmov
výstupná impedancia pod 0.1 ohmu
extrémne nízky šum aj harmonické skreslenie,tri úrovne zisku,pohodlné nastavenie hlasitosti otočným ovládačom,výstupy Jack 6.3 mm a 2x RCA vstup, 2x RCA funkcie slúchadlového zosilňovača alebo predzosilňovača,celokovové telo bez škrabanca ako nový. 2x použitý, vhodný ako darček.

Pôvodná cena 165€‎

Posielam poštou prípadne packeta+osobné stretnutie. Dohoda na cene možná. Odpovedám na sms, v prípade záujmu si zavoláme :)
Topping L30 II Čierny
Podobné inzeráty
Topping A90 Discrete
Na predaj sluchátkový zosilovač Topping A90D v stave nového s komplet balením a príslušenstvom.
Topping DX1 - prevodnik-DAC / AMP sluchadlovy zosilnovac
DAC-AMP od znacky Topping vstup -> USB (zaroven aj napajanie), DAC/AMP moze byt pouzity ci uz s PC alebo aj smartfonom (nie je potrebny adapter) vystup-> RCA vystup sluchadlovy zosilnovac -> 6.35 mm / 3.5mm Jack cip -> AK4493S (AKM Velvet) DSD 256 cena 70+postovne (original balenie a kabel) v zaruke este rok kupovane cez audigo [02. 11. 2022]
Topping A90D Discrete - hifi sluchadlovy zosilnovac-pre amp
predam sluchadlovy zosilnovac od znacky topping zosilnovac ma r2r rele ovladania hlasitosti a teda absolutne vyvazeny pravy a lavy kanal pri pridavani hlasitosti jeden z najlepsich na trhu co sa tyka crosstalk (presluch) zosilovac ma tiez funciu pre-amp, vykon je 7600mW na kanal (5800mW 32 ohm / 950mW 300ohm) cize vykonu aj pre najnarocnejsie sluchadla predavm s komplet prislusentvom a original krabicou cena 440+postovne alebo osobny odber a moznost vyskusania
Topping A90 Discrete Čierny
Predám Ultra-výkonný diskrétny slúchadlový zosilovač s výstupom 4-pin XLR, 4.4 mm symetrický a 6.3 mm klasický. S funkcou prezosilovača. Výkon až 6700 mW na kanál (32 ohmů, symetricky). 2 úrovne zisku,+ THD+N. 100% funkčné. Pri rýchlom jednaní VÝRAZNÁ ZĽAVA!!! Pôvodná cena 699€‎ Posielam poštou prípadne packeta+osobné stretnutie. Dohoda na cene možná. Odpovedám na sms, v prípade záujmu si zavoláme :)
VÝMENA: NEO High-End Tripod (Čierny matný)
/// VÝMENA ZA INÉ HIFI ///// V hodnote 1.500€ vymením tento hifi stolík za iné hifi zariadenia (reproboxy, zosilňovače, CD/SACD/MD/Stream, Gramofony a iné hifi), nebránim sa ani zápočtu či doplatku: PONUKY PROSÍM cez SMS. Uvedená cena je za samotný čierny stolík Neo Tripod. Pôvodná moc: 4.600€ 3x polica, celková výška: 70 cm, rozmery políc od spodu: 9 cm, 19,5 cm, 32,5 cm. Stolík je možné rôzne výškovo preskladať a tak upraviť každú policu podľa Vašich predstav na dané komponenty, u spoločnosti Neo je tak tiež možné dokúpiť samostatné nohy ak by ste stolík potrebovali vyšší. Preferujem osobný odber v Košiciach, ak Vám nieje niečo jasne, kontaktujte má na čísle .
AV HDMI receiver Pioneer VSX-919AH
Predam AV HDMI receiver Pioneer VSX-919AH čierny vo vybornom stave, plne funkcny spolu s dialkovym ovladacom, cena novho bola 530€. Predstavenie produktu výkon 7×140 W / 6 Ohmov dekódery: DTS-HD Master Audio, DTS-HD High Resolution, Dolby TrueHD, DD Plus, DD, DTS, DD EX, DTS ES, DPL IIx, DTS Neo:6, DTS 96/24 HDMI vstupy – podpora Deep Colour, x.v.Colour USB vstup – priame prepojenie s iPod a iPhone – kábel súčasťou PQLS technológia grafické menu FM tuner s 63 predvoľbami automatické nastavenie pomocou MCACC HDMI CEC 14 surroundových režimov možnosť bi-ampingu možnosť repro A alebo B pre out pre druhú zónu diaľkové ovládanie Najlepsie osobny odber v BA ruzinov, kusok od zjazdu "Slovnaftská ulica - Prístav" na novej dialnici R7 alebo postou...