bazár, predaj, inzercia, predám

Torqeedo Elektromotor Travel 1103C S 915Wh 3HP super tichý

Kategória: Rybolov

Predam sem tam používaný lodny Torqeedo Elektromotor Travel 1103C S 915Wh 3HP . Dovod predaja nevyuzivam to ..komplet balenie (nabijacka ,rukovat ,motor,bateria,vrtula ).
Naviac :+taškovina + nahradna bateria 915 wh. Ma to 3 roky . Vsetko v 99% stave , vrtula javy znamky použitia ale nie je potrebna vymena ma 2 oderky . Cena kompletu bola cca 3700 eur . Teraz 2500 eur a cena je pevná !!!
Torqeedo Elektromotor Travel 1103C S 915Wh 3HP super tichý
Podobné inzeráty
Lodny motor  honda 2,3HP 4T
Vymením lodny motor honda 2,3HP 4T KRATKA NOHA po servise pripravený na sezonu za 5HP KRATKA NOHA motor plus doplatok.
Minn Kota Elektromotor ENDURA MAX 55lb 36"
Cena nového je 522€, ak prirátam originál diely k motoru, tak to vychádza na 622€ a ďalších asi 30€ je za zamok proti krádeži..mnou ponúkaná cena bola menej ako 1/2 hodnoty a nikto neprejavil záujem, cenu vraciam na pôvodných 315€ a ak motor nepredám, nepokazí sa, nie je to vec s vyznačenou dobou spotreby..Lovu zdar! Predám svoj elektromotor Minn Kota ENDURA MAX 55lb 36" + originál svorky na batériu Minn Kota + spojka káblov Minn Kota a 60A poistka na kábloch v púzdre, ochranný oplet káblu proti prerezaniu. Motor ma maximilizér a ukazovateľ stavu batérie. K motoru ešte mám zámok Minn Kota, proti odmontovaniu a ukradnutiu elektromotora z člnu, nasadza sa na skrutky ktorými sa priťahuje motor na celo člnu - nie je v cene, je to samostatne dokupiteľný doplnok. Svorky, spojka káblov, 60A poistka s puzdrom sú veci v hodnote 100€..Elektromotor je v 100% stave, nie je potrebné meniť ani vrtuľu. K motoru je ešte zamok proti odmontovaniu-krádeži v hodnote 30€ a tiež ešte jedna 60A poistka..Pošlem aj na dobierku + kuriér, no ideálne osobne..
Elektromotor Rhino BLX 110lb
Predám elektromotor Elektromotor Rhino BLX 110 Outboard Motor 24V aj s krytom na vrtulu proti zamotaniu. Motor je v perfektnom stave. Dôvod predaja je nevyužitý.
Elektromotor Haswing Osapian 55lb
Dobrý deň, predám tento elektromotor kupovaný mesiac dozadu. Bol použitý na jednej 5 dňovej rybačke. Cena je 210€ pri rýchlom jednaní sa vieme dohodnúť … Preferujem osobný odber okolie RK
elektromotor Rhino
Dobry deň. Predam elektromotor na čln značky Rhino... je plne funkčný, spoľahlivý.
Predam čln + benzínový motor+elektromotor
Na predaj drevený čln s prívesom (s papiermi, dľžka 4,6m, šírka 1,6m) + 4 koňový benzínový motor (so stojanom) + elektromotor + plachta + kotva + 3 baterie.