bazár, predaj, inzercia, predám

Torty a koláče

Kategória: Kuchárky

Malo používaná kniha, bez poškodenia.

Naučte sa pripraviť viac ako 55 lahodných tort a koláčov podľa jednoduchých receptov uvedených v tejto nádhernej knihe s farebnými fotografiami.
Torty a koláče ľudia pečú už tisícky rokov. V tejto knihe sme ich múdrosť skoncentrovali do 57 lahodných receptov na každú príležitosť, určených nielen pre kuchárov začiatočníkov, ale aj pre expertov.
Prvá kapitola ponúka obrazový návod na prípravu dokonalého cesta na koláče a torty a základné informácie o múke, masle a pečení. Nasledujú recepty na koláče a torty s fotografiami v reálnej veľkosti, ktoré vám ukážu, ako bude vyzerať váš výtvor. Príjemné pečenie.

Počet strán: 128
Rok vydania: 2011
ISBN:

Číslo je vymyslené, poprosím, aby ste ma kontaktovali prostredníctvom e-mailu, ďakujem. Možný je aj osobný odber. Cena je bez poštovného. Nevymieňam.
Torty a koláče
Podobné inzeráty
Predám kuchárske knihy -   kuchárky
Predám - tri sú brožované a jedna pevná väzba - pozri foto Grilovanie - 2euro Polievky - 2euro Pečieme torty, koláče, zákusky - 3euro Torty - 2euro Kontakt cez
Malá škola pečenia
Radi si pochutnávate na chrumkavej pečienke, lahodnom plnenom kuriatku či tenučkých plátkoch jemného ružového rozbífu? Možno dávate prednosť zapekanej brokolici či pikantnej grilovanej zeleninke. Alebo si radšej zamaškrtíte na dobrom zákusku? Všetky spomínané dobroty majú jedno spoločné, pripravujú sa v rúre. A to môže byť niekedy pre menej skúsených kuchárskych či cukrárskych adeptov problém. Nuž a najmä vám, čo máte pred rúrou rešpekt, ale aj ostatným milovníkom dobrého jedla je práve určená Malá škola pečenia. Majster kuchár František Janata a cukrárka Ida Ludviková v nej krok za krokom ukážu, ako v rúre pripraviť chutné lahôdky, rýchlo a ľahko sa naučíte upiecť tradičné pečené jedlá i rôzne špeciality slanej i sladkej kuchyne. Dozviete sa v nej aj veľa dobrých rád a tipov čo robiť, aby sa pečenie vydarilo. Pečené, zapekané, plnené mäsité i bezmäsité pokrmy, ale aj chutné koláče, záviny, torty či ďalšie sladké dobroty zvládnete s nami bez problémov. Malá škola pečenia je rozdelená na dve časti. Prvá je venovaná slaným pokrmom: rôznym druhom mäsa, zapekanej zelenine a cestovinám. V druhom dieli nájdete podrobné postupy prípravy a pečenia základných druhov ciest a múčnikov. Okrem cenných rád kuchárskych majstrov a podrobného návodu na pečenie jednotlivých jedál je v knižke zaradený aj stručný prehľad pomôcok a nástrojov, ktoré potrebujete na prípravu pečených pokrmov. Z OBSAHU MALÁ ŠKOLA PEČENIA: SLANÉ JEDLÁ: Kým začneme piecť Chrumkavé a šťavnaté mäsko Hydina Jahňacie a baranie mäso Hovädzie mäso Bravčové mäso Divina Pečené ryby Zapekané zemiaky Gratinovaná zelenina Zapekáme so syrom Cestoviny a cestá Pečené a zapečené Grilujeme po celý rok Zabíjačkové hody MÚČNIKY: Kým začneme piecť Piškótové cesto Piškótový múčnik s ovocným želé Pečieme bublaninu Všestranné lístkové cesto Lahôdky z odpaľovaného cesta Nebojte sa štrúdle Kysnuté koláče Drobné vianočné pečivo Slané pečivo
Anna Vydrová - múčniky, torty, sladkosti
Predám Anna Vydrová - múčniky, torty, sladkosti 1968, formát A4, zošitový, 64 strán, 1 list vytrhnutý, stav na foto. Cena: 10€ + pošta/packeta. Platba na účet vopred. Viac info cez formulár.
Mäso mnohých chutí +Polievky a dusené jedlá +Torty a pečivo
Predám úplne nové knihy „Mäso mnohých chutí + Polievky a dusené jedlá + Torty a pečivo“ zo série Dobre jesť, dobre žiť od vydavateľstva Reader´s Digest Výber. Knihy sú spolu zabalené v originálnej fólii, neotvorené, nepoškodené, vhodné aj ako dar. Cena 15€ + poštovné, prípadne osobný odber vo Zvolene zdarma. Popis kníh v češtine: Kniha MASO MNOHA CHUTÍ vás přesvědčí, že maso vám v mnoha ohledech prospívá. Poskytuje výborný zdroj bílkovin současně s mnoha hodnotnými výživnými látkami. Z pohledu kuchaře je využitelnost masa pozoruhodně mnohostranná – dá se krájet na nejrůznější kusy a kousky a upravovat na tisíc způsobů, dokáže vytvořit bezpočet chutí a vůní. Všechny se mohou stát součástí zdravého, vyváženého jídelníčku. Objevte skvělé recepty, které vám tato publikace přináší! Link na knihu v kníhkupectve : V POLÉVKÁCH A DUŠENÝCH POKRMECH se bílkoviny spojují se zdraví prospěšnými vitaminy, minerály a vlákninou ve zdravé jídlo, které si uchovává všechny důležité výživné látky použitých surovin. Mohou být neobyčejně pestré a hodí se k jakékoli příležitosti. Zásadní roli v nich hraje zelenina, ať už jako hlavní součást nebo tím, že dodá správnou chuť, hustotu a barvu vývarům. Také čerstvé nebo sušené ovoce, voňavé bylinky nebo výrazná koření, semínka a ořechy přispívají svými typickými chutěmi. A přidáme-li ještě knedlíčky, noky, luštěniny nebo obiloviny, dostaneme báječné jídlo z jednoho hrnce. Link na knihu v kníhkupectve : Další z řady ilustrovaných kuchařských knih DORTY A PEČIVO přináší šikovné recepty na vynikající dorty, drobné pečivo a domácí chleby, díky nimž znovu objevíte radost z domácího pečení. Dozvíte se také, jak v pečení využít sušené i čerstvé ovoce, různé druhy mouky a přírodních sladidel, a dokonce i zeleninu, aby vaše výrobky byly nejen chutné, ale také odpovídaly zásadám zdravé výživy a vyvážené stravy. Link na knihu v kníhkupectve :
Sviatočné pečenie
Predám krásnu knihu:Sviatočné pečenie . CENA 1 EUR. Chutné a inšpiratívne recepty na zákusky,torty a koláče na každú príležitosť.Kniha je v 100% stave. Pozri všetky moje inzeráty :) KLIKNI dole na meno alanya
Knihy - kuchyňa
Knihy - kuchyňa Predám knihy Rýchla kuchárka, 10 eur Koláče a torty, 5 eur Moderní vegetariánska kuchařka, 12 eur Varíme so šéfkuchármi, 8 eur Všetko veĺký formát a výborný stav. Plné informácií, návodov, postupov a obrázkov. Pošlem aj poštou: Platba vopred na účet List 3,00 eur Balík na poštu 3,60 eur Doporučený list 4,00 eur V prípade dobierky + 1 eur Packeta: Platba vopred na účet 3,30 eur Dobierka 4,60 eur Prosím nevyjednávať o cene, (nereagujem na takéto ponuky), ďakujem! Klikni na všetky moje inzeráty.