bazár, predaj, inzercia, predám

Torza,nohy,krajcirske figuriny

Kategória: Ostatné

Predam plastove damske torza,nohy a krajcirske figuriny
Torza,nohy,krajcirske figuriny
Podobné inzeráty
FIGURÍNY ŽENSKÉHO TORZA, anatomicky presné
TERAZ ÚPLNE SKVELÁ CENA - BERIE PRVÝ, KTO PRÍDE! Figuríny ženského torza, aj viac kusov v prípade záujmu. Je to časť od krku do polovice stehien a s ramenami. Anatomicky presne tvarované prsia aj s bradavkami. Dokonalý zadok. Pevný plast telovej farby, máličko svetlejší než sa javí na fotkách. Celková výška je 75 cm, šírka v najširšom mieste (ramenách) 40 cm. Je pohodlne prenosná, má primeranú hmotnosť. Možné JEDINE OSOBNÉ VYZDVIHNUTIE v komplexe Koloseo pri Kuchajde. Presná adresa: Tomášikova 50/D, vchod je v zadnej časti zo strany od Fresh Marketu. Žiaľ, nie je prípustné posielanie poštou. Ďakujem za pochopenie. Prosím, ŽIADNE ESEMESKY! Keď tak whatsapp. Vďaka. Tiež nie je potrebné pýtať sa na aktuálnosť inzerátu. Všetky moje ponuky sú platné až do zmazania. Mažem ich totiž bezprostredne po predaji.
Krajčírske potreby
Predám rôzne krajčírske potreby žehliace dosky,rôzne podšívky,cverny,kriedy,látky,figuríny,orginál stôl, atď je toho veľa všetko nieje na fotkách lacno pozri aj ďalšie moje inzeráty
Figuríny/ torzá
Ponúkam na predaj figuriny pánske, dámske.Poprosím písať na e-mail na sms neodpisujem. AKTUÁLNE DO VYMAZANIA INZERÁTU!
Figurina detska - torzo - už len čierna farba
Pošlem kuriérom alebo osobný odber v MT. Treba radšej volať, nakoľko sa stáva že e-mail od vás skončí v spame alebo naopak moja odpoveď na vašu reakciu. Predám plastové torza, figuríny vhodné do predajne, detské. Inzerujem aj dámske a pánske, aj iné modely figurín. Farby: už len čierna. Množstvo: 50 ks. Figuríny je možné kupovať aj jednotlivo.
Figuríny na damske spodné prádlo, plavky
Predám figuríny na damske spodné prádlo alebo plavky. Počet figurín dokopy je 5 ks. Možnosť nastavenia rúk. Plus 1ks otáčaci stojan a jeden klasicky. Cena jednej figuríny 18€. Cena točiaceho stojana 30€ a klasicky 20€.
Exkluzívne značkové FIGURÍNY-FIGURÍNA, DETSKÉ
Predám kvalitné aranžérske figuríny od špičkovej firmy v obore - Cofrad Mannequins Francúzsko a La Rosa Italy. Zánovné, obstarávacia cena až 600 €. Farba-biela lesk resp. hnedý pololesk. Stojan sklenený alebo kovový. 240- unisex vel. 140, vek 9-10 rokov. (Za 43 €) 166- unisex vel. 140, vek 9-10 rokov. (Za 43 €) 399- unisex vel. 104, vek 3-4 roky. (Za 39 €) 404- unisex vel. 104, vek 3-4 roky. (Za 39 €) 402- chlapec vel. 140, vek 9-10 rokov. (Za 39 €) 414- chlapec vel. 155, vek 11-13 rokov. (Za 39 €) Cena vrátane dopravy na dobierku kuriérom GLS. Všetko možné prehliadnuť osobne v Čelákoviciach, Praha-východ, ČR. aranžérska figurína, figuríny, manekýnka, panna