bazár, predaj, inzercia, predám

Trabucco bič 7m+vybava

Kategória: Rybolov

Predám bič Trabucco, s výbavou, len osobný odber
Trabucco bič 7m+vybava
Podobné inzeráty
match prút Trabucco
Mám na predaj profesionálny plavačkový matchkový prút talianskej značky Trabucco sygnum xs pro carp waggler 3,60m, váha iba 158g!!! Prút je úplne nový, nechytaný, vo fóliách. Ideálny na komerčné kaprové vody.
Predám Trabucco Ultimate Competition Feeder 3,6m 75gr
Predám výborný feeder prút vo výbornom stave Trabucco Ultimate Competition Feeder 3,6m 75gr. "Skĺbením perfektne prepracovaného dizajnu doplneného o rad inovatívnych prvkov spolu s použitím vysoko kvalitného materiálu v blanku CX-1 Micro Pitch Carbon a ostatných konštrukčných dieloch, robí z tejto rady vlajkovú loď. Majú veľmi dynamickú akciu, kedy vo vrhacej fáze prechádza ťažná sila do hornej polovice blanku, čím sa prút stáva veľmi presným v nahodeniach i záseku. Tak isto razančná krivka s akou blank následne pracuje budí dojem veľmi silového prútu. U prvého a časti druhého dielu bola použitá patentovaná technológia ktorá je vyrábaná výhradne v Japonsku Skrutkové sedlo navijaku je opatrené gumovým konektorom zvyšujúcim pevnosť uchytenia navijaka s elegantným obrendováním loga modelového radu. Prúty sú osadené kvalitnými SIC očkami s technológiou karbidu kremíka "Sea Guide" ktorá zvyšuje jednak ich odolnosť a zároveň zvyšuje priepustnosť s možnosťou lepšieho využitia pletených šnúr. Prúty sú dodávané s uhlíkovými špičkami s ľahkými očkami, u ktorých bola farebne zvýraznená koncová časť indikujúca zábery. Bolo použité špeciálne opletenie a následné zafarbenie, čím sa jednak zväčšil priemer špičiek a docielilo sa tak lepšej viditeľnosti za akéhokoľvek počasia. Takisto predĺžená dĺžka špičiek (52cm) veľmi plynulo prenáša razantnejšie zábery, ktoré sú tak lepšie čitateľné.
Trabucco Inspiron FD
Predám Feeder prút Trabucco Inspiron FD 300cm Medium 2+3. Predávam 2 prúty, jedna sa o method Feeder s plnou parabolickov akciou, prúty sú ako nové. Cena nového prútu je 95€, moja cena je 50€ kus.
Predám udicu Trabucco pro surfer 3904, naviják Spinflex bait
Predám udicu Trabucco pro surfer 3904, naviják Spinflex baitrunner 40, vak, príslušenstvo. Všetko bolo kupované úplne nové v obchode, je to použité jeden jediný krát behom dovolenky pri mori, odvtedy to leží nevyužité.
Bič Mivardi
Predám ľahký bič Mivardi Entera 7m. Nevyužívaný bez škrabancov ako nový. Cena 65€.
Bič -  8m
Ponúkam univerzálny a ľahký, novy bič na lov s plavákom, dlzka 8m, material carbon, 8 dielná, transportná dlzka 125cm. Cena 45,00 eur + postovné podla tarif posty...