bazár, predaj, inzercia, predám

Tradescantia spathacea tricolor

Kategória: Rastliny

Predám zakorenené odrezky nenáročnej rastlinky Tradescantia spathacea tricolor. Rastlinka sa dá ľahko rozmnožiť odrezkami zakorenenými vo vode.
Ceny zľavej strany: 1€ za malú rastlinku, 3€ za rastlinku s dvoma kvetmi, 4€ za veľkú rastlinku.
Posielam prvou triedou doporučene aj obyčajnou poštou.

▶️ Cena + 1,80€ obyčajné poštovné alebo 3,10€ doporučene ◀️

‼️Neposielam na dobierku a píšte prosím len ak máte vážny záujem, ďakujem.‼️
Kontaktujte ma  emailom.
Tradescantia spathacea tricolor
Podobné inzeráty
Izbové rastliny
Predám tieto izbové rastliny: Philodendron verrucosum "Incensi" – 14,50€ Asparagus densiflorum "Meyeri" – 8,50€ Tradescantia fluminensis "Quadricolor" – 5,30€ Tradescantia albiflora "Nanouk" – 5,60€ Ceropegia woodii ssp. woodii – 4,90€ Epipremnum pinnatum "Cebu Blue" – 9,90€ Hoya carnosa "Tricolor" – 6,90€ Peperomia prostrata – 5,50€ Sansevieria cylindrica – 3,90€ Gynura aurantiaca – 4,50€ + poštovné Info, prosím, len e-mailom. Tel. kontakt je neaktuálny.
Mix rastlín
Mix rastlín Philodendron Prince of Orange 10€ Hluzky Alocasia Polly kus 3€ Tradescantia Spathacea 4,5€ Hluzka Alocasia Dragon Scale 4 Hluzka Alocasia Sinuata 9€
Tradescantia
Predám Tradescantia Zebrina purple. Viac rastliniek v kvetináči. Košice a okolie
Tradeskancia - Tradescantia sillamontana
Predám domáce výpestky - Tradeskancia (Tradescantia sillamontana). Cena 3 eurá. Iba osobný odber v Trnave. Posledný obrázok je ilustračný na ukážku, ako pekne vyzerá rozrastená rastlina v závesnom črepníku.
Tradescantia pallida
Tradescantia pallida - ponúkam zakorenené odrezky z vlastných rastlín, ktoré sú na fotkách. Dajú sa nádherne kombinovať s kvitnúcimi kvietkami, alebo iba ako solitér v opore na stojato, alebo ako ťahavka. Vyžaduje slnečné stanovište, aby sa listy pekne vyfarbili. V tieni bude zelenkavá a vytiahnutá. Je to trvalka, ale neznáša mrazy. Na zimu je vhodné umiestniť ju dovnútra a sem tam poliať. Rastie rýchlo a rovnako rýchlo sa rozmnožuje. Cena za zakorenený odrezok - 1,50 eur Množstevná zľava nad 5 ks- cena 1,20 eur za ks PS: odrezky po zasadení a umiestnení na slnko spevnejú a zmohutnejú
Tradescantie - 2 druhy
Predám Tradescantie: Tradescantia fluminensis "Quadricolor" – 5,30€ Tradescantia albiflora "Nanouk" – 5,60€ + poštovné. Info, prosím, len e-mailom. Tel. kontakt je neaktuálny.