bazár, predaj, inzercia, predám

trakčna lavica

Kategória: Zdravie a krása

Predám trakčnú lavicu málo používanú.
trakčna lavica
Podobné inzeráty
Trakčná lavica
Predám trakčnú (polohovateľnú) lavicu takmer nepoužívanú. Uvolňuje bolesti celej chrbtice, odľahčuje svaly, stavce chrbtice a kĺby.
Autotrakčné lehátko
Autotrakčné  lehátko  inSPORTline Verge, známe tiež ako rekonvalescenčná lavica či inverzný stôl, je pomôcka, ktorá bola vyvinutá pre preventívne a uvoľňujúce využitie pri bolestiach chrbta či chrbtice. Dlhodobé jednostranné zaťaženie, či už sa jedná o polohu v sede alebo v stoji, je typické pre náš životný štýl. Tým dochádza k postupnému preťaženiu a následne k poškodzovaniu preťažovaných častí tela. Najčastejšie sa jedná o preťaženie medzistavcových platničiek, preťaženie bedrových kĺbov, vnútorných orgánov alebo žilového obehu dolných končatín. Technický popis: * inverzný stôl - rekonvalescenčná lavica * odolný oceľový rám * priemer konštrukcie: 3,5 cm * čalúnená opierka chrbta aj hlavy * povrch zo syntetickej kože * výška čalúnenia: 4 cm * nastaviteľný uhol inverzie s bezpečnostným pásom * fixačné valce v oblasti chodidiel * jednoduchý skladací mechanizmus (je možné sklopiť ako napríklad rebrík) * maximálna výška postavy: 195 cm * rozmer: d150 x š65 x v120 cm * skladovací rozmer: d95 x š65 x v150 cm * nosnosť: 120 kg * hmotnosť: 20 kg * vhodné pre pravidelné domáce využitie Ako nové. Cena nového je 199€
Inverzna lavica
Predam malo pouzivanu i inverznu lavicu, upravenu pre lahsie zdvihanie, s predlzenim aretacie pre chodidla a pridanym bezpecnostnym prvkom, aby nedoslo k uvolneniu nastavov.pasu.
Inverzná lavica - lehátko
Ponukam uplne novú..pár krat používanú autotrakčnú lavicu na pretiahnutie chrbtice..ako rehabilitačnú pomôcku z odolného rámu, čiernej farby s opierkou na hlavu., protišmykové stabilizatory, nastaviteľnú tyč na zaistenie nôh v oblasti chodidiel, so štýlovo tvarovanými pogumovanými madlami. Výška postavy od 148-197, nosnosť cca130 kb., hmotnosť do 28 kil. Značka Quirumed.