bazár, predaj, inzercia, predám

Trampolina 300

Kategória: Športové potreby

Trampolina 300 cm, pružiny kompletne zakryté, sieť z vnútornej strany takže medzi tyčami a sieťou je medzera cca 25 cm... takže sa dieťa neudrie o tyč keď sa hodí do sieťky, tyče sú tvrdé aj keď sú v ochrannej pene.
Trampolina 300
Podobné inzeráty
Trampolína
Predám rok používanú trampolínu značky Jumpex,v zime bola skladovaná v garáži, trampolína je ako nová,vonku na dvore bola 4 mesiace, trampolína je s vonkajšou sieťou, je na zips proti vypadnutiu dieťaťa,má 4nohy,ku trampolíne sú schodíky,priemer 305cm, dôvod predaja dcérku vôbec nezaujala, zbytočne nám zavadzia v garáži, či na dvore,ku trampolíne pribalíme kotvy na pevné upevnenie do zeme
Trampolína Springfree R79
Predám trampolínu značky Springfree R79. Priemer skákacej prochy je 300 cm. Robustná, veľmi kvalitná. Trampolína je úplne bez poškodenia. Mám ku nej aj originál kryciu plachtu - viď foto. Cena novej je okolo 1700 € + plachty 170 €
Trampolina 305 cm v komplet vybave - do 180kg
Mam na predaj nepoužitú trampolinu 305/312cm - 3UPVC v komplet vybave. Moznost pripevnit vnutornu alebo vonkajsiu siet. Trampolina je od CR vyrobcu a splna vsetky bezpenostne normy. NOSNOST 180kg. Po dohode poslem LACNO na dobierku alebo osobne u mna. Vsetko ešte v orig. baleni.
Trampolina AGA SPORT
Zdravím predám túto trampolínu.. trampolína je v dobrom stave používaná cca 2 roky.. chýba jedna pružinka.. v prípade záujmu píšte správu alebo mail..
BERG Trampolina 430cm s ochrannou sietkou
original BERG , kupovane nove v Rakúsku v roku 2020, pouzivane minimálne! trampo po jednom dietati. bez poskodenia! na jesen vzdy rozobraté a skladované v suchu. úplne jednoduchá montáž. Cena 299€ teraz este nie je poskladané, trampolina je schovaná pod terasou v rozobratom stave. viac info Ti radi poskytneme na tel.cisle .
Trampolína
Trampolína v top stave, priemer cca 2m, skákacie plocha 150cm.