bazár, predaj, inzercia, predám

Trenažér formuly F1

Kategória: Hračky

Predám trenažér formuly F1, funguje na mince. Rýchla návratnosť peňazí....
Trenažér formuly F1
Podobné inzeráty
Smoby pilot trenažér
Smoby Trenažér Pilot V8 Driver s držiakom na Smartphone Pokiaľ zháňate darček pre malého vodiča, určite mu urobíte radosť trenažérom V8 Driver Smoby. Užije si s ním veľa zábavy a bude si pripadať ako v skutočnom aute. Pretekár ocení nastaviteľné sedadlo, dva mechanické pedále, elektrický volant so súprabou tlačidiel, farebný podsvietený displej, zvukové efekty a držiak na pripojenie smartfónu. Vďaka mobilnej aplikácii Smoby Pilot si užije ešte viac zábavy. Trenažér V8 Driver Smoby je vhodný pre chlapcov od 3 rokov do hmotnosti 25 kg. Hračka funguje na 3 AA/LR6 batérie, ktoré nie sú súčasťou balenia.  Kľúčové vlastnosti trenažéra Pilot V8 Driver Smoby Dieťa si bude pripadať ako v skutočnom aute Trenažér V8 Driver Smoby má nastaviteľné sedadlo, mechanické pedále, elektrický volant, farebný podsvietený displej, zvukové efekty a držiak na smartfón Pre ešte väčšiu zábavu si môže malý vodič stiahnuť mobilnú aplikáciu Smoby Pilot Trenažér Smoby je vhodný pre deti od 3 rokov Maximálna nosnosť je 25 kg Hračka funguje na 3 AA/LR6 batérie Rozmery: 85 × 50 × 36 cm Rozmery pre telefón: Max 18 × 12 cm, min 10 × 6 cm
Trenažér pre deti
Dobrý deň, ponúkam na predaj detsky trenažér. Pôvodná cena 62 eur, predávam za 15 eur. Malo používaný, bez poškodeni.
Smoby pilot trenažér V8
Smoby simulátor pre malých závodníkov áut v krásnej červenosivej farbe, vyrobený z odolného plastu. Zábavný simulátor zabaví vaše dieťa na dlhé hodiny. Má podsvietený farebný displej, elektronický zvukový volant - vydáva viac ako 10 zvukov, má dve rýchlosti, cúvanie, dva funkčné mechanické pedále, simuláciu poruchy vozidla a množstvo funkcií ovládaných tlačidlami na volante. Ďalej obsahuje palubovú dosku s tachometrom, ergonomicky navrhnutú pohodlnú sedačku s možnosťou nastavenia do 3 polôh. Detský simulátor je vhodný pre deti od troch rokov. Detské trenažéry majú pozitívny vplyv na detskú koncentráciu a reflexy. Má rozmery 85x36x50 cm a hmotnosť 4kg. Funguje na 3x AA batérie. Súčasťou je aj držiak na smartphone. Smoby trenažér francúzskeho výrobcu spĺňa prísne európske normy.
Detský trenažér
Predám detský trenažer v dobrom stave iba osobný odber Nové Zámky
Podnikateľský trenažér (NOVÝ)
Ponúkam na predaj hru "Podnikateľský trenažér", známu z 90. rokov :) Hru môže hrať 2 - 6 hráčov. Takmer rok som ju zháňala po internete, no beznádejne. Preto som sa ju rozhodla pre synčeka vyrobiť :) Na fotkách vidíte mnou zhotovenú hru. Hra je nová, nikdy nehraná, vyrobená v nefajčiarskom prostredí, bez prítomnosti domácich miláčikov. Hru mám skladom a čaká na svojho nového majiteľa :) Všetky časti sú vytlačené na kvalitnom papieri, laserovou tlačiarnou. Okraje kariet sú zaoblené, aby sa predišlo úrazu. Bankovky aj karty sú rozstrihané orezávačom. Príprava jednej hry (len samotné laminovanie a rozrezávanie) mi zabrala niekoľko dní. K cene 37 eur je potrebné pripočítať si aj poštovné. Hra, ktorú si zakúpite, je totožná s originálom a bude obsahovať (viď fotky): - návod na hru (4 listy), - 1 hrací plán (zalaminovaný), - 25 kariet s hracou figúrou majetného podnikateľa (zalaminované), - 34 kariet označených otáznikom, - 19 kariet označených paragrafom, - 22 kariet s čísleným označením podnikateľských miest (zalaminované), - 8 kariet s hracou figúrou "šéf" (zalaminované). Podnikateľské koruny: - 16 ks bankoviek - 50 000 korún, - 40 ks bankoviek - 10 000 korún, - 48 ks bankoviek - 5 000 korún, - 48 ks bankoviek - 2 000 korún, - 40 ks bankoviek - 1 000 korún, - 40 ks bankoviek - 500 korún, - 24 ks bankoviek - 100 korún. V inzeráte kliknite na moje meno, zobrazia sa Vám všetky moje inzeráty. Cena 37 eur + poštovné platí pri platbe vopred na účet. Osobný odber tovaru je možný v Nových Zámkoch, Hurbanove. Na dobierku z dôvodu negatívnych skúseností neposielam!
Kupim Dostihy a Trenazer
Kupim staru verziu Dostihy a sazky a Podnikatelsky trenazer. Aj nekompletne ci bez krabic. Pozrite aj ostatne moje inzeraty.