bazár, predaj, inzercia, predám

TRESPASS softshell ski bunda, PC 169,95 eur

Kategória: Bundy a Kabáty

Premakaná dámska lyžiarska bunda - TP50, coloheat, wind resistant, lightweight.

Materiál je softshell, je stretch, takže maximálne prispôsobivý a pohodlný.

Veľ. S, od pazuchy k pazuche 49 cm, v páse 45 cm, dole lem 52 cm - zvnútra sa dá stiahnúť po oboch stranách, rameno 9 cm + rukáv 65 cm, dĺžka 69 cm

Osobný odber v BA Staré Mesto je vítaný, samozrejme, pošlem aj poštou :-).

INZERÁT PLATNÝ DO ZMAZANIA, AK JE TOVAR REZERVOVANÝ, TAK TO TUNÁ UVEDIEM, ĎAKUJEM.

PODMIENKY PREDAJA:
Za všetky svoje veci ručím, že sú ORIGINAL. Ručím za pravdivo opísaný stav nosenej veci. Neručím, že vám nesadne veľkosť - pýtajte si rozmery, premerám, nafotím (na požiadanie nefotím na postave, toto už fakt nestíham, ďakujem).
TRESPASS softshell ski bunda, PC 169,95 eur
Podobné inzeráty
Zimná snowboardová bunda FUNSTORM kessa
Predám ružovú / sivú bundu, oblečená párkrát top stav ako nová. Veľkosť S, aj sedí. PC vysoká. Predám za 30€ + poštovné Inzerát je platný do zmazania. Dámsku zimnú bundu Funstorm využijete nielen na snowboard, ale aj na bežné nosenie do mesta či školy. Zateplená bunda je vyrobená z vodeodpudzujúceho materiálu, priedušného a vetru odolného materiálu MOFTEX 5K s vodeodolnosťou 5.000 mm a priedušnosťou 5.000 g/m2/24h. Bunda má tiež povrchovú vodeodpudzujúcu úpravu Teflon DWR, s ktorou budete v pohodlí za každého počasia. Materiál podšívky a výplne je 100% polyester, vrchný materiál je 100% polyamid. Hrejivosť zaistia duté vlákna, ktoré tvoria výplň bundy. Bunda na zips má kapucňu s dvojbodovým sťahovania a zvýšený golier. Hlavný zips je krytý légou, vpredu sú dve vrecká na zips. Štýlová bunda má manžety na suchý zips a spodný lem na dvojbodové sťahovanie. Modelka je odfotená v bunde veľkosti S. Všeobecné info k produktu: šedá bunda, ružová bunda, bunda Funstorm, dámska bunda, zateplená bunda, zimná bunda, bunda na zimu, pohodlná bunda, štýlová bunda, športová bunda, bunda na snowboard, bunda na SNB, snowboardová bunda, bunda na lyže, lyžiarska bunda, bunda na Ski.
zimna bunda TRESPASS
Ponukam na predaj zimnu bundu zn.TRESPASS vo velkosti M. Bunda bola minimalne nosena a je velmi zachovala. Ma hrejivy golier a kapucu,ktora je odopinatelna, vetracie otvory, stahovaci pas,mnozstvo vreciek. Jedina chybicka je,ze povolila,ako je zosivana (foto c.3) a nepokusala som sa to zasit. Cena 20 EUR plus postovne (na dobierku neposielam). V pripade zaujmu poprosim mail.
Softshell bunda Bjornklader (SVE), vel. M
Predám pánsku softshell bundu Bjornklader (švédska workwear značka), vel. M, barva čierna, material 86%polyester, 14%spandex. Bunda ma silnějši softshell s mikrofleese podšivkou. Má vnutorné vrecko na zips + puzdro na mobil, 4 zevné vrecká, zesílený materiál ramen a laktov, dolné stahovanie + stahovanie manžet. Má nápis zo predu a zozadu - vid. foto. Je ideálna na prácu alebo do tažkých podmínok, velmi kvalitné provedenie, je bez poškodenia alebo vád. Rozmery: šírka 56cm, dlžka rukáva celková 79cm, dlžka chrbta 73cm. Mozny osobny odber v Prešove alebo poštou, poštovné dle cenníka SP. Kontakt a informacie e.mail (formulár dole), pozri aj moje ďalšie inzeráty..
Softshell bunda Santino Stockholm
Predám nosenú, ale zachovalú SANTINO SOFTSHELL JACKET STOCKHOLM, stretch regular fit, farba čierna. Mám veľkosti "L" a "M". Na bunde je logo, viď foto. Vhodná na prechodné obdobie. Popis: Softshellová bunda, 94% polyester / 6% elastan, 310 gr/m², 3 vrstvový softshell, polstrovaný, regular fit so stojačikom, rukáv so suchým zipsom nastaviteľnými manžetami a lapačom vetra na vnútornej manžete, 2 bočné vrecká, náprsné vrecko a vrecko na rukáve so zipsom YKK, vetruvzdorné, priedušné, vodoodpudivé, vnútorné vrecko so zipsom a priechodom kábla pre slúchadlá, odnímateľná kapucňa, reflexné lemovanie na hrudi a chrbte, zips na vnútornej a spodnej strane nastaviteľný zátkou. Cenu navrhnite, určite sa dohodneme. Treba písať alebo volať. Prípadne pozrite ďalšie moje inzeráty.
Softshell bunda Russell, vodoodolnosť 5000mm, vel. L
Predám pánsku softshell značkovů bundu Russell 140M, vel. L, barva tmavo modra. Material 92% polyester, 8% elastan, trojvrstvový softshell. Zapínanie na zips s vnútornou klopou, bočné vrecká a náprsné vrecko, predlžený zadný diel, vodeodolnosť - 5000 mm vodný stĺpec vetruvzdorný a priedušný materiál. 100%stav - je ako nová. Zo predu má drobnu nášivku - vid. foto. Rozmery: šírka 57cm, dlžka rukáva 66cm, dlžka chrbta 74cm. Mozny osobny odber v Prešove alebo poštou, poštovné a balné dle cenníka SP. Kontakt a informacie e.mail (formulár dole), pozri aj moje ďalšie inzeráty..
Trespass - L-ko paperová bunda-poštovné v cene
Ponukam nadhernu stylovu páperovú bundu znacky TRESPASS Nový, nikdy nenoseny vyrobok so stitkami. Dlzka od šije po pás 70cm Dlzka rukava od sije 80cm Sirka pod pazuchami 60cm bežna cena v eshopoch - Amazon napr. 180€ !!! Postovne v cene !!!