bazár, predaj, inzercia, predám

Tretry MTB Schimano M064

Kategória: Ostatná cyklistika

Predám MTB tretry Schimano M064.
Zachovalé, málo jazdené.
Veľkosť 46.
Komplet, aj s kuframi.
Tretry MTB Schimano M064
Podobné inzeráty
Cyklisticke MTB tretry Force Free, velkost 41
Predam pouzivane ale funkcne cyklisticke MTB tretry Force Free, velkost 41, farba biela-cervena. Cyklisticke tretry pre MTB na suchy zips s nylonovou podrazkou a anatomickou vlozkou. 3 suche zipsy, vyberatelna odvetrana vlozka, kvalitna podrazka, hmotnost 720 g. Tretry su kompatibilne pre LOOK a SPD systemy. Pouzivane, na niektorych miestach osuchane, vid foto. Balene v originalnej krabici + manual. Zaslem aj na dobierku.
Mužské topánky Specialized MTB Sport Čierna vel'44 -
Predám cyklistické topánky Specialized MTB Sport Čierna vo veľkosti 44 (28.3 cms).Topánky sú v dobrom stave, boli používané cca 2 roky ale len pár krát. Sú kompatibilné s SPD pedalmi a sú ideálne pre Gravel / MTB. Tu je popis zo Specialized: "Vynikající výkon za skvělou cenu řadí tretru Sport MTB mezi naše nejlépe prodávané MTB tretry. Tato odolná a lehká tretra využívá technologii Body Geometry, má pohodlné zapínání na suchý zip a podrážku se zlepšeným záběrem při chůzi v terénu. Konstrukce podrážky a vložky do bot Body Geometry byly ergonomicky navrženy a vědecky testovány, aby zvýšily sílu, efektivitu, výdrž a snížili riziko zranění díky optimalizaci vyrovnání boku, kolene a chodidla. Podrážka je vyrobena z nylonového kompozitu metodou tepelného vstřikolisování zajišťuje střední tuhost šlapání a fenomenální trakci v terénu: Index tuhosti 6.0 Ofsetové zapínání na suchý zip Velcro® na 3 popruhy a síťovinový svršek zajišťují pohodlí. Svršek z trvanlivé syntetické kůže se síťovaným odvětráváním. Spojte dohromady boty, vložky do bot a klíny Body Geometry a maximalizujte přínosy pro výkon. Tvar Standard Fit uchová vaše nohy v pohodlí po celý den. Vzorek zámku pro dva šrouby je kompatibilní s většinou pedálů horských kol. Přibližná hmotnost: 360 g (jedna bota, velikost 42)" Vyzdvihnutie osobne v Bratislave alebo doručenie poštou alebo Packeta (pripočítajte náklady na doručenie)
MTB tretry Scott
mtb tretry Scott MTB Team, velkost 42, stav - maju za sebou viacero vyjazdov a pretekov, takze uz len na dozitie, cena 1€ V pripade zaujmu poprosim kontaktovat vylucne MAILOM!
Schimano Tretry 49 realne 47-48vel. predám boty na bycikel
Predam bofy na bycikel. Popis: Výkonné XC MTB tretry využívajúce pokrokové technológie. Integrovaná bezšvová medzipodrážka a konštrukcia zvršku prinášajú novú úroveň stability, fitu a výkonnosti. BOA® L6 upínací systém pre elegantný dizajn a rýchle a precízne nastavenie. Zvršok perfektne obopína nohu. XC vzor dezénu gumenej vonkajšej podrážky zabezpečuje stabilitu pedálovania a bezpečnú trakciu pri chôdzi. Nízka medzipodrážka stabilizuje nohu a maximalizuje prenos sily do pedálov. Perforovaný zvršok zo syntetickej kože poskytuje perfektnú priedušnosť. Ľahká podrážka vystužená sklenými vláknami zabezpečuje výborný záber pri akýchkoľvek podmienkach. SPD. Hmotnosť: od 664g
Tretry SHXC100M R01S
Predám tretry Shimano SHXC100.Veľkosť 43.Tretry su ako nové.Použité cca 3 výjazdy.Tretry su aj s kuframi.
MTB tretry Shimano XC 502
Predám úplne nové MTB tretry Shimano XC 502. Veľkosť je 44, dĺžka vnútornej vložky je 27, 8 cm. Cena je 100 eur plus poštovné alebo osobný odber