bazár, predaj, inzercia, predám

Tri Gracie

Kategória: Sklo, keramika

Pekne, veľké, plytke taniere Bernadotte s perletou Tri Gracie. Cena za kus 9€. Sered alebo posta. Nie dobierka
Tri Gracie
Podobné inzeráty
Moritz Zdekauer - kávová súprava ofélie, motív tri grácie
Dobrý deň, ponúkam na predaj 15 dielnu kávovú súpravu od porcelánky Moritz Zdekauer v Starej Roli, ktorá už neexistuje - skrachovala pred cca piatimi rokmi. Ide o kávovú súpravu Ofélie s motívom tri grácie v zlatom prevedení. Sada je nepoužívaná a v orginálnom obale (viď. foto krabice). Sada obsahuje: 6x šálka 6x podšálka 1x konvica s viečkom 1x cukornička s viečkom 1x konvička na mlieko Cenu som konzultovala s predajcom porcelánu v Čechách, budúcemu majiteľovi tejto sady rada prepošlem našu konverzáciu, aby ju mal pre prípadnú budúcu referenciu. Neposielam poštou, iba osobný odber
Luxusná metalizovaná čajová súprava "Tri grácie"
Predám nepoužívanú luxusnú metalizovanú čajovú súpravu "Tri grácie". V prípade vášho záujmu, píšte prosím na mail, uvedené telefónne číslo nie je platné.
Tri gracie tanier
Predám veľký 30cm tanier TRI GRACIE.
Tri Gracie - hlboké taniere
Hlboké taniere Bernadotte - perlet Tri gracie. Výborný, používaný stav. Kus 9€, len osobne Sered
Karlovarský porcelán BERNADOTTE Tri grácie
Predám 6 kusov plytkých tanierov Karlovarský porcelán BERNADOTTE Tri grácie, vzor 73. Veľmi zachovalý stav. Kontakt poprosím mailom alebo telefonicky. Najlepšie osobný odber, kvôli povahe predávaného tovaru. Môžem doviezť na trase Považská Bystrica - Nitra. SMS nepísať.
Perletove taniere Tri gracie
Krásne, luxusne hlboké tanire tri gracie. Nepoužívané , top stav. Cena za 6 ks . Len osobne Sered.