bazár, predaj, inzercia, predám

Triko na benchpress

Kategória: Fitness, jogging

Predam triko na benchpress, Titan Fury, velkost 48. Pouzivane cca 1 rok.
Triko na benchpress
Podobné inzeráty
Veľká činka benchpress
Predám veľkú činku na benchpress 220cm, priemer 30mm váha 22kg
Posilka
Predám staršiu domácu posilovnu. Niektoré veci dlhšie nepoužívané, budú potrebovať nejakú údržbu. Predám všetko spolu za 500€. Veža s kladkou - kladka - kladkostroj peck-deck - predkopavanie - závažie 50kg, bez adaptéra. Lýtkostroj v stoji - bez tehličiek čo sú na foto, ostali iba vodiace tyčky - treba dorobiť uchyt na kotúče alebo podobne. Rovna lavička lavička na benchpress - bez tyče a zavaží ako na foto. Stojan na drepy výškovo nastaviteľný - bez tyče a závaží. multipress - bez závaží na foto, tyč s priemerom 50mm.
Predam stojany Kohi
Predam stojany Kohi na cvicenie fitness.Drepy ramena benchpress atd.
Predám Rack / Hrazdu / Stojan na drep / BenchPress / HomeGym
Predám v TOP STAVE koňstrukciu pozostávajúcu z: 4 x 2,5m stojka 2 x 2,3m vysoká hrazda 2 x 2,5m vysoká hrazda 2 x stojan na drepy/bench* - každú konštrukciu je možné upraviť celkom podľa vlastných predstáv. *v cene sú dva páry j-cup hákov.
Technogym - Element vertical benchpress
Predám profesionálnu olympíjsku lavičku na tlaky v sede, značka TECHNOGYM. V striebornej farbe s kombináciou krásnej hnedej kože. Koža nemá žiadne poškodenie - viď foto. Lavička má tŕne na odkladanie kotúčov
Veslo s opierkou o hrudník
Predám NOVÉ Veslo s opierkou o hrudník, výškovo nastaviteľná platňa na nohy , 2x úchyty na vykonávanie cviku, profi prevedenie. Stroj je vhodný do fitness centier ako aj do domácnosti. Stroj je vyrobený z hrubostenných jäklov. Možnosť výberu inej farebnej kombinácie. Rozmery: Šírka 90cm Výška 112cm Dĺžka 185cm Multipress, Legpres, benchpress, delt deck, veslovanie Kliknutím na moje meno Patrik uvidíte ďalšie inzeráty.