bazár, predaj, inzercia, predám

Trio hitparáda TUPPERWARE

Kategória: Ostatné

IHNED K DISPOZICII!!!! Súprava 3ks 28,99euro
Tieto obľúbené praktické misky v nových letných farbách sú vybavené bezpečnostným uzáverom a sú ideálne na servírovanie šalátov či dezertov a samozrejme tiež na uchovávanie potravín, pretože udržujú uzavretý obsah dlho čerstvý.
Súprava Hitparáda sa skladá z troch rôzno veľkych misiek a troch odpovedajúcich rôznofarebných viečok s bezpečnostným uzáverom Tupperware, ktorý obsah vzduchotesne a vodotesne uzavrie.
Hitparády vám spoľahlivo poslúžia: na servírovanie musli, ovocia, tvarohových alebo mliečnych dezertov, nátierok, zeleniny, zeleninových šalátov, krémov, šľahačky, zákuskov a pod.°;na cestách, do práce alebo do školy pre malú desiatu; na uloženie menšieho množstva zvyškov; na uloženie krájanej salámy; pri nákupoch napríklad rôznych šalátov, krájanej salámy, nátierok a pod. priamo do nádoby.
objem: 1 / 1,5 / 2l
19,5cm (priemer), 6 / 9 / 11,5cm (výška)

POZRITE SI VSETKY MOJE INZERATY SUPER CENY PARFUMOV A INEJ KOZMETIKY :-)
Trio hitparáda TUPPERWARE
Podobné inzeráty
Hitparáda 3x600ml TUPPERWARE
IHNED K DISPOZICII!!!!! Tieto obľúbené praktické misky sú vybavené bezpečnostným uzáverom a sú ideálne na servírovanie šalátov či dezertov a samozrejme tiež na uchovávanie potravín, pretože udržujú uzavretý obsah dlho čerstvý. Súprava Hitparáda sa skladá z troch rovnako veľkých misiek o obsahu 600 ml a troch odpovedajúcich rôznofarebných viečok s bezpečnostným uzáverom Tupperware, ktorý obsah vzduchotesne a vodotesne uzavrie. Hitparády vám spoľahlivo poslúžia: na servírovanie musli, ovocia, tvarohových alebo mliečnych dezertov, nátierok, zeleniny, zeleninových šalátov, krémov, šľahačky, zákuskov a pod.°;na cestách, do práce alebo do školy pre malú desiatu; na uloženie menšieho množstva zvyškov; na uloženie krájanej salámy; pri nákupoch napríklad rôznych šalátov, krájanej salámy, nátierok a pod. priamo do nádoby. objem: 600 ml 16,5cm (priemer), 6cm (výška) Cena: 17,99 euro POZRITE SI VSETKY MOJE INZERATY SUPER CENY PARFUMOV A INEJ KOZMETIKY :-)
Rôzne Tupperware výrobky
triedila som kuchynu, nieco len raz pouzite. - krajac melonu 3€ - sitko alebo cukorníčka 2€ - oddelovac zltka a bielka+ biela odmerka 2€ -cedic zeleniny v polievke-nie je TW- 3€ - Tupperware Diplomat obdlžníkový 10€ - Tupperware ergologicky luskáčik na orechy 15€ -Tupperware lievik+naberačka na uvarené vajíčka - 3€ - Tescoma Tenderizer/tĺčik na mäso PRESTO 8€ -Tupperware dóza na cestoviny - Špagetka 8€
Tupperware desiatnik-paprika, biely desiatnik, mriežka
Predám nový nepoužitý Tupperware desiatnik-paprika- 2 kusy. Cena 3,50€/kus. Okrem toho predám biely Tupperware desiatnik z priedušného matariálu. Cena 2€. Ďalej predám mriežku Tupperware vhodnú do nádob Tupperware. Rozmery 25cm x 16,5cm. Cena 2€.
Tupperware  misky hitparády sada 3 ks
Predám sadu hitpatadu 600ml/3ks za 18€ plus poštovne. Môžete si kúpiť aj jeden kus. Nové, zabalené, nepoužite. Súprava Hitparáda sa skladá z troch rovnako veľkých rôznofarebných misiek s obsahom 600 ml a troch zodpovedajúcich viečok s bezpečnostným uzáverom Tupperware, ktorý obsah vzduchotesne a vodotesne uzavrie. Ak sa misky nepoužívajú, jednoducho sa uložia naskladaním do seba. Použitie: - na servírovanie müsli, ovocia, tvarohových alebo mliečnych dezertov, nátierok, zeleniny, šalátov, krémov, šľahačky, cukroviniek - do práce alebo do školy na malú desiatu - pri kempovaní, výletoch, pri pikniku alebo na chate, napríklad na zemiakový, vaječný alebo cestovinový šalát, ryžový nákyp, zeleninový šalát, karbonátok, rezeň alebo kotletu, ale aj na ovocie alebo ovocný šalát - pri príprave a na uloženie najrôznejších potravín do chladničky. Nesmú chýbať v žiadnej domácnosti. Pozrite si všetky moje výrobky Tupperware, mám na akciový tovar ešte zľavu.
Predám Komplet Polycom RP Trio 8800 vrátane Visual +
Inteligentný modulárny systém na zdieľanie hlasu, videa a obsahu pre skupiny spolupracujúce v akomkoľvek počte. Ikonický trojbodový konferečný telefón Polycom s trojitým mikrofónom, s veľkým dosahom a patentovanou technológiou NoiseBlock nielenže poskytuje vynikajúcu kvalitu zvuku, ale umožňuje aj pridať kameru RealPresence Trio Visual+ a kompresnú kameru USB a využívať výkonný HD obsah v reálnom čase a zdieľanie videa na kompletnú vizuálnu spoluprácu. Cena nového 1950 eur bez DPH. V balení komplet Trio8800, Trio Visual, Logitech Webcam C930e, Sieťový kábel originál - bez krabice. Ako nové, všetko funkčné. Pri kúpe na FA ročná záruka Cena je bez DPH. Po dohode doveziem po trase BA-BRNO
PREDÁM LECHUZZA KVETINAC
Predám ratanový samozavlažovací kvetináč LECHUZA Trio Cottage 30 - mokka/tmavohnedá. Používaný asi 3 roky na balkóne. Minimálne známky používania, v 100% perfektnom stave. Dôvod predaja, kúpil som nový v iba čiernom prevedení. Nový stál 141€. Osobný odber, alebo zašlem na dobierku. Vyväzovaciu mriežu na fixáciu rastlín pridám ZDARMA! Popis: Kvetináč Trio Cottage zn. Lechuza je vyrobený z kvalitných ľahkých materiálov, odolných voči poveternostným podmienkam, vplyvom slnečného žiarenia a vysokým výkyvom teplôt, vďaka ktorým si zachová svoj pôvodný vzhľad po dlhý čas. Tieto vlastnosti a povrchová úprava v štýle ratanu z neho robia ideálny kvetináč na balkón či terasový kvetináč. Kvetináč Lechuza Trio Cottage navyše obsahuje samozavlažovací systém, vďaka ktorému môžete pohodlne odísť na dovolenku, bez toho, aby ste sa o svoje rastliny museli báť. Voda v zásobníku vnútornej nádoby vydrží 2-4 týždne v závislosti od druhu rastliny a podmienok, v akých sa nachádza. Rozmery: Dĺžka (v cm): 100 Šírka (v cm): 32 Výška (v cm): 34 Farba: mokka (tmavohnedá) Materiál: plast (imitácia ratan) Výrobca: Lechuza Tvar: hranatý