bazár, predaj, inzercia, predám

Trixie plienky pre fenky, 12 kusov, S-M 28-40 cm

Kategória: Psy

Dobrý deň, predávam plienky pre fenky.
Z balenia je vybratý len jeden kus, ostatné plienky sú v stave v akom boli pri kúpe.
Trixie plienky pre fenky, 12 kusov, S-M 28-40 cm
Podobné inzeráty
Plienky pre psa Trixie
Trixie plienky pre psa veľ. L,pri inkontinencii, operaciách a po urazoch. V balíku je 10 ks, balíček bol na 12 ks, potrebovali sme 10ks ale nakoniec nevyužili, preto je otvorený. Cena spolu 6,00€ pôvodne stáli vyše 9€.V TT viem priniesť aj osobne keď budem mať cestu. Kontaktujte ma emailom, tel. číslo je vymyslene.
Plienky Trixie
Predám tieto plienky Trixie, veľkosť M. Minutá len jedna plienka pretože nesadla veľkosť. Možný osobný odber alebo poštou.
Bavorský farbiar-fenky
Predám čistokrvne fenky bavorského farbiara bez PP po čistokrvnych rodičoch s rodokmeňom.Mám 4 fenky na predaj teraz majú jeden rok, majú kompletnú vakcináciu,sú odčervené a začipované.Pri kúpe fenky vám ukážem rodokmeň rodičov plus dostanete zdarma veterinárny preukaz a nejaké krmivo.
Fenky NO S PP ČIERNA a vlkosivá
Ponúkam k odberu fenky po kvalitných rodičoch čo dosahujú na národnej aj medzinárodnej úrovni. Úroveň tohto krytia na Slovensku nájdete len veľmi ťažko O: Kody vom Wolfsfriede WUSW-WM IGP3 2019, IFH2 rtg A/A 40kg mohutný pes akých vo svete je malo a na sk takých nájdete ešte menej M: Hortenzia Portov dvor SVV1 A/A dm-N/N 5CKY5/55P Matka ma 38kg mohutná vzrastovo väčšia oproti všetkým sukám Šteňatá majú nádherne hlavy a mohutne postavy po rodičoch Fenky vhodné na šport, pracovnú kynológiu alebo do rodiny, fenky sú veľmi šikovné Rodičia testovaný zdravotne, výsledky všetky negatívne. Fenka je očkovaná tetovaná vhodná k odberu Na posledných fotkách sú rodičia. Otec vlkošedý, matka čisto čierna. Cena je veľmi nízka keď si rozpočítate náklady a pomer cena kvalita No s pp, nemecký ovciak, čierny nemecky ovčiak, vlkošedý NO s pp,
Zimné oblečenie pre malého psíka
Oblečenie pre psíka, zimné. Mäkká srsť určená pre malé štvornožky všetkých plemien. Oblečenie pre psov, ktoré ponúka značka Trixie, pripomína jahňaciu kožušinu. Sú veľmi teplé a vyzerajú skvele, poslúžia v každej situácii. Výrobok je vyrobený z najkvalitnejších materiálov. Dá sa prať ručne pri teplote do 30 stupňov C. Oblečenie pre psov Trixie je odolné a pohodlné.  Oblečenie je nové, len vybalené na fotenie. Posielam poštou po platbe vopred na účet alebo osobný odber okolie PN.
Postroj pre psa
Predám nový FUSION cestovný postroj, M: 51-66 cm / 20 mm, grafit/papája Popruhový postroj Trixie je vyrobený z odolného nylonu, ktorý je polstrovaný neoprénom. Postroj pre psov je plne nastaviteľný v oblasti brucha. Brušný popruh je možné nastaviť na 2 miestach. Pripevnenie vodítka je možné cez prídavný krúžok v oblasti hrudníka a krku. Postroj Fusion sa veľmi ľahko oblieka a vyzlieka. Popruh má šírku 2 cm. Pred objednaním postroja dôkladne psovi premerajte obvod hrudníka, aby postroj sedel, čo najlepšie. Výhody postroja Fusion Trixie: popruhový opasok s neoprénovým polstrovaním plne nastaviteľný brušný popruh brušný popruh je možné nastaviť na 2 miestach prídavný krúžok na pripojenie vodítka v oblasti hrudníka a krku krúžok v oblasti krku pre príjemné zadné upnutie pracka na popruhu na krk pre ľahké nasadenie a odopnutie s rukoväťou reflexné prvky Veľkosť: M Obvod hrudníka: 51 - 66 cm Šírka popruhu: 2 cm Farba postroja: šedá (grafit) Farba zdobenia: oranžová (papája)