bazár, predaj, inzercia, predám

trojfázový asynchrónny elektromotor

Kategória: Ostatné

predám trojfázový asynchrónny elektromotor nasledovných parametrov:
výkon 6kW, otáčky 2800 ot/min. Zapojenie statora do hviezdy
trojfázový asynchrónny elektromotor
Podobné inzeráty
Trojfazovy menic na fotovoltiku FoxEss T10 G3
Predam 3 fazovy fotovolticky menic FoxEss T10 G3. Je uplne novy s plnou zarukou 10 rokov. Cena 980€ Menič je zameraný na 3-fázové domáce a komerčné inštalácie v malom meradle a ponúka bezkonkurenčný výkon a všestrannosť na zvýšenie potenciálu výnosov a dlhšie generačné okná. Nižšie štartovacie napätie a širší rozsah. Dotykový LCD displej. Funkcia obnovy PID - znižuje depolarizáciu panelov v noci. Má aplikáciu monitorovania 24/7 v reálnom čase. Rýchly istič v prípade akejkoľvek poruchy alebo nehody. Chladiaci systém. Vzdialené aktualizácie firmwaru. Stupeň krytia: IP65 (dostatočná ochrana proti úrazu elektrickým prúdom v pri nebezpečnom dotyku s akýmkoľvek nástrojom alebo pomôckou, je úplne odolný proti vniknutiu prachu a tiež chránený proti striekajúcej vode zo všetkých uhlov). Kompatibilný aj s obojstrannými modulmi. Veľmi vysoká účinnosť až 98,6 %. Kompaktný dizajn a nízka hmotnosť, vďaka ktorej je samozrejme lahšia inštalácia. Spôsob pripojenia: trojfázový (trojfázový výkon 6,0 kVA). Modul WiNet: Wifi a ethernetové pripojenie. Komunikácia: WLAN, Ethernet, RS485, DI, DO. DC a AC prepäťová ochrana typu 2. 1/1 MC4 vstup na MPPT (celkom 3 DC vstupy). Menovitý výkon: 10000 W. Rozsah vstupného napätia: 140-1000 V. Typ striedača: stringový. Nemožno používať so záložnými batériami. Nejedná sa o hybridný menič s možnosťou záložnej energie z batérie. Symetrický striedač.
Elektromotor 1.1kw 380V asynchronny
Predám elektromotor parametre na štítku je to asynchronni 1.1kw motor na 380V s 1360 otáčkami. Je k nemu aj kábel tak ako na foto.Iba osobný odber kontakt email alebo telefón
Elektromotor
Trojfazovy 1,7kW elektromotor triedy B Mam 2 kusy motorov, cena za kus 80€
elektromotor 1,5kw
Predám plne funkčný elektromotor s remenicou 1430ot-trojfázový.
Predám nový trojfázový hybrid-ready striedač Huawei 10kW
Predám nový zabalený trojfázový hybrid ready invertor Huawei SUN 2000-10KTL-M1 10 000W Striedač, fotovoltika, fotovoltaika Osobný odber v Bratislave, alebo zadarmo kuriér vrámci SR a ČR. Cena: 1300€ bez DPH (vystavím faktúru, som platca DPH)
Trojfázový menič napätia Huawei SUN 2000-10KTL-M1
Predám Trojfázový menič s výstupným výkonom 10000W, dvoma MPPT a optimalizovaným AC konektorom pre rýchle pripojenie. Je úplne nový so zárukou a faktúrou.