bazár, predaj, inzercia, predám

Trojfazovy menic na fotovoltiku FoxEss T10 G3

Kategória: Ostatné

Predam 3 fazovy fotovolticky menic FoxEss T10 G3.
Je uplne novy s plnou zarukou 10 rokov.
Cena 980€
Menič je zameraný na 3-fázové domáce a komerčné inštalácie v malom meradle a ponúka bezkonkurenčný výkon a všestrannosť na zvýšenie potenciálu výnosov a dlhšie generačné okná.
Nižšie štartovacie napätie a širší rozsah.
Dotykový LCD displej.
Funkcia obnovy PID - znižuje depolarizáciu panelov v noci.
Má aplikáciu monitorovania 24/7 v reálnom čase.
Rýchly istič v prípade akejkoľvek poruchy alebo nehody.
Chladiaci systém.
Vzdialené aktualizácie firmwaru.
Stupeň krytia: IP65 (dostatočná ochrana proti úrazu elektrickým prúdom v pri nebezpečnom dotyku s akýmkoľvek nástrojom alebo pomôckou, je úplne odolný proti vniknutiu prachu a tiež chránený proti striekajúcej vode zo všetkých uhlov).
Kompatibilný aj s obojstrannými modulmi.
Veľmi vysoká účinnosť až 98,6 %.
Kompaktný dizajn a nízka hmotnosť, vďaka ktorej je samozrejme lahšia inštalácia.
Spôsob pripojenia: trojfázový (trojfázový výkon 6,0 kVA).
Modul WiNet: Wifi a ethernetové pripojenie.
Komunikácia: WLAN, Ethernet, RS485, DI, DO.
DC a AC prepäťová ochrana typu 2.
1/1 MC4 vstup na MPPT (celkom 3 DC vstupy).
Menovitý výkon: 10000 W.
Rozsah vstupného napätia: 140-1000 V.
Typ striedača: stringový.
Nemožno používať so záložnými batériami.
Nejedná sa o hybridný menič s možnosťou záložnej energie z batérie.
Symetrický striedač.
Trojfazovy menic na fotovoltiku FoxEss T10 G3
Podobné inzeráty
Menic FOXESS T8 G3 fotovoltaika
Predam novy fotovoltaicky menic Foxess T8 G3. Este nenamontovaný, plna zaruka. Cena 924€ Menič je zameraný na 3-fázové domáce a komerčné inštalácie v malom meradle a ponúka bezkonkurenčný výkon a všestrannosť na zvýšenie potenciálu výnosov a dlhšie generačné okná. Nižšie štartovacie napätie a širší rozsah. Dotykový LCD displej. Funkcia obnovy PID - znižuje depolarizáciu panelov v noci. Má aplikáciu na monitorovanie 24/7 v reálnom čase. Rýchle prerušenie ističom v prípade akejkoľvek poruchy alebo nehody. Chladiaci systém. Vzdialené aktualizácie firmwaru. Stupeň krytia: IP65 (dostatočná ochrana proti úrazu elektrickým prúdom v pri nebezpečnom dotyku s akýmkoľvek nástrojom alebo pomôckou, je úplne odolný proti vniknutiu prachu a tiež chránený proti striekajúcej vode zo všetkých uhlov). Kompatibilný aj s obojstrannými modulmi. Veľmi vysoká účinnosť až 98,6 %. Kompaktný dizajn a nízka hmotnosť, vďaka ktorej je samozrejme ľahšia inštalácia. Spôsob pripojenia: trojfázový (trojfázový výkon 6,0 kVA). Modul WiNet: Wifi a ethernetové pripojenie. Komunikácia: WLAN, Ethernet, RS485, DI, DO. DC a AC prepäťová ochrana typu 2. 1/1 MC4 vstup na MPPT (celkom 3 DC vstupy). Menovitý výkon: 8000 W. Rozsah vstupného napätia: 140-1000 V. Typ striedača: stringový. Nemožno používať so záložnými batériami. Nejedná sa o hybridný menič s možnosťou záložnej energie z batérie. Symetrický striedač.
Fotovoltaicky menič Foxess T10-G3
Menič napätia / invertor pre solárne panely 3-fázový 10kw FoxESS T10-G3 + WiFi/smart meter dtsu666 FOX
invertor pre solárne panely 3-fázový FoxESS T10-G3 + WiFi
Menič je zameraný na 3-fázové domáce a komerčné inštalácie v malom meradle a ponúka bezkonkurenčný výkon a všestrannosť na zvýšenie potenciálu výnosov a dlhšie generačné okná. Nižšie štartovacie napätie a širší rozsah. Dotykový LCD displej. Funkcia obnovy PID - znižuje depolarizáciu panelov v noci. Má aplikáciu monitorovania 24/7 v reálnom čase. Rýchly istič v prípade akejkoľvek poruchy alebo nehody. Chladiaci systém. Vzdialené aktualizácie firmwaru. Stupeň krytia: IP65 (dostatočná ochrana proti úrazu elektrickým prúdom v pri nebezpečnom dotyku s akýmkoľvek nástrojom alebo pomôckou, je úplne odolný proti vniknutiu prachu a tiež chránený proti striekajúcej vode zo všetkých uhlov). Kompatibilný aj s obojstrannými modulmi. Veľmi vysoká účinnosť až 98,6 %. Kompaktný dizajn a nízka hmotnosť, vďaka ktorej je samozrejme lahšia inštalácia. Spôsob pripojenia: trojfázový (trojfázový výkon 6,0 kVA). Modul WiNet: Wifi a ethernetové pripojenie. Komunikácia: WLAN, Ethernet, RS485, DI, DO. DC a AC prepäťová ochrana typu 2. 1/1 MC4 vstup na MPPT (celkom 3 DC vstupy). Menovitý výkon: 10000 W. Rozsah vstupného napätia: 140-1000 V. Typ striedača: stringový. Nemožno používať so záložnými batériami. Nejedná sa o hybridný menič s možnosťou záložnej energie z batérie. Symetrický striedač.
Deye hybridný 3-fázový menič 13,2kW - SUN-12K-SG4LP3-EU
Predám nový menič značky Deye. Jedná sa o trojfázový asymetrický menič s výkonom 12kW ale špičkovo až 13,2kW. Výhodou tohoto meniča je že asymetrický a do jednej fázy vie dať až 50% celkového výkonu a teda netreba napríklad 3 meniče so 6kW. Stačí tento jeden a on si podľa potreby dávkuje koľko do ktorej fázy potrebuje. Tým že je nízkofrekvenčný tak neobsahuje výkonové tranzistory ale veľké masívne toroidové trafo a teda je odolný voči skratom a výkyvom pri spúšťaní náročných zariadení. Jedná sa o model: DEYE SUN-12K-SG4LP3-EU Menič má jednu veľkú výhodu a to že dokáže fungovať s klasickou batériou ale aj s virtuálnou naraz. Čiže najskôr funguje ako Offgrid a teda pracuje solar a vaša lokálna batéria. Keď už je vaša batéria nabitá tak vie podľa nastavení dodávať prebytočnú energiu do siete. Následne keď je noc a vaša batéria sa vybije tak si zo siete odčerpáva nazad to čo do nej odovzdal. Čiže dokáže šetriť energiu dva krát. Táto funkcia je ale voliteľná a nemusíte ju používať. Menič ma funkciu paralelného spájania až 10 meničov a teda výkon sa dá násobiť podľa potreby. Do bežného domu ale väčší výkon ako tých 13,2kW nie je potrebných. Menič má IP65 krytie a teda je možné ho uložiť aj na mieste niekde vonku kde na neho neprší. Momentálne je to jeden z TOP meničov na trhu aké sa dajú kúpiť. Da sa prirovnať dokonca aj so samotným Victronom čo je úplná TOP trieda.
Trojfázový menič napätia Huawei SUN 2000-10KTL-M1 10000W
Predám nový, nepoužity a nerozbaleny. Trojfázový menič s výstupným výkonom 10000W, dvoma MPPT a optimalizovaným AC konektorom pre rýchle pripojenie. Tento menič je symetrický. Vysoko účinný striedač Huawei SUN2000L je vysoko účinný produkt so spoľahlivým výkonom a vysokým výnosom. Tento menič dokáže spravovať aj jednosmerný skladovací systém. Tento typ meniča sa v prípade výpadku sieťového napájania vypne!
Hybridný fotovoltaický menič PowMr 5,5kW
Predám nový hybridný fotovoltaický menič PowMr s výkonom 5,5kW. Menič podporuje jednofázový aj trojfázový a paralený spôsob pripojenia. Menič nemá prietoky do siete. Meniče máme skladom. Ak by ste potrebovali poradiť s montážou tak mám doma tri kusy namontovane. Môžete prisť pozrieť a poradím Vám ako čo zapojiť. Menič dokáže prepínať plynulo bez výpadkov medzi sieťami. K meničom mám aj nahradné diely a robim zaručnú aj pozáručnú opravu. Meniče maju najnovší firmmware ktorý odstranuje množstvo softvérových chýb. Meniče taktiež spolupracuju s monitorovacim systémom Solar Assistant a s JK BMS. Keď máte otázky kľudne poradím. Máme aktuálne viac ako 50ks. namontovaných meničov u zákazníkov. V prípade záujmu meniče priveziem poradim ako namontovat na konnkretnom mieste. POZOR!!! NÁŠ MENIČ MÁ UPRAVENÝ FIRMWARE PRETOŽE NA INÝCH MENIČOCH OD EUSUN ALEBO AXPERT PRÍPADNE INÉ KLONY SÚ PROBLÉMY S PRIETOKMI DO SIETE A CELKOVO NÁHODNÉ CHYBY MENIČOV. TENTO FIRMWARE SME UPRAVOVALI V SPOLUPRÁCI S VÝROBCOM VIAC AKO ROK KÝM SME VŠETKO ODLADILI. PRETO TIE KTORÉ KÚPITE NA ALIEXPRESSE NEBUDÚ ZHODNÉ S NAŠIMI.