bazár, predaj, inzercia, predám

TrueCam A7s

Kategória: Príslušenstvo

Predám prednú autokameru TrueCam A7s GPS (s hlásením radarov).
Kamera je bez poškodenia a plne funkčná. Komplet príslušenstvo.
TrueCam A7s
Podobné inzeráty
Autokamera TRUECAM A7s
TrueCam A7s je kamera najvyššej triedy určená pre profesionálov a naozajstných fajnšmekrov – natáčanie v rozlíšení Full HD či až 1296p. GPS a detekcia rýchlostných radarov. Rýchla inštalácia do vozidla a jednoduché ovládanie. Obsah balenia: kamera do auta TrueCam A7S GPS modul s detekciou radarov prísavný držiak permanentný držiak 3M DVR mount náhradné 3M samolepka autonabíjačka Micro USB kábel ochranný obal na kameru Kamera je ako nová. !!! CENA PEVNÁ !!!
TRUECAM PRÍSAVNÝ DRŽIAK
TRUECAM PRÍSAVNÝ DRŽIAK Predám držiak prísavný pre upevnenie kamery na okno v aute. Kompatibilita: TrueCam A4 TrueCam A5 TrueCam A7 ale aj iné záznamové kamery a zariadenia. Pošlem aj poštou: Platba vopred na účet List 3,00 eur Balík na poštu 3,60 eur Doporučený list 4,00 eur V prípade dobierky + 1 eur Packeta: Platba vopred na účet 3,30 eur Dobierka 4,60 eur Nový, nepoužívaný kus. Prosím nevyjednávať o cene, (nereagujem na takéto ponuky), ďakujem! Kliknite na moje ďalšie inzeráty ohľadom príslušenstva prioritne k navigáciam - držiaky, nabíjačky, puzdrá. Jedná sa o veci zo zrušenej predajne GPS navigácií.
Kamera do auta: TrueCam A7s GPS (s hlásením radarov)
Predám kameru do auta TrueCam A7s GPS (s hlásením radarov) s komplet príslušenstvom + 32GB pamäťová karta. Bez známok používania. 100% stav. Dohoda na cene možná.
Zadná kamera TrueCam A6 s káblom
Zadná kamera TrueCam A6 Nahráva videozáznam rovnako ako hlavná kamera, takže zaznamenáva všetko, čo sa deje za Vaším vozidlom. Zadná kamera natáča v rozlíšení HD 720p a je vybavená Infra prísvitom, ku kamere prepojovací kábel 5m.