bazár, predaj, inzercia, predám

Tučniaky na ľade - matematická sada

Kategória: Hračky

Tučniaky na ľade- matematická sada, cena: 30€

Sada učí deti základné matematické postupy hrou. Plastové podstavce sa používajú ako počítadlá, na ktoré sa postavia farebné tučniaky, ktoré vizuálne napomáhajú deťom predstaviť si desiatkovu sústavu, odčítanie a sčítanie. Hra taktiež rozvíja jemnú motoriku a rozoznávanie farieb. Balenie obsahuje 10 plastových ľadových krýh (30 x 2,5 cm), 100 plastových tučniakov v 10 farbách, sprievodcu aktivitami s kopírovateľnými pracovnými listami.
Tučniaky na ľade - matematická sada
Podobné inzeráty
Smart-hra " Tučniaky na ľade"
Predam ÚPLNE NOVÚ viacurovňovú logickú smart-hru "Tučniaky na ľade". Tučňiaky na ľade je super hlavolam z rodinky Smart hlavolamov. Máte za úlohu rozmiestniť 5 tučniakov podľa zadania. Nie je to však také ľahké - každý z dielikov je posúvateľný a musíte odhaliť aj jeho správne nastavenie aj polohu. Hra obsahuje 60 zadaní rozdelených podľa obtiažnosti. = = = = = = = = = Osobný odber v ramci BA - Staré mesto alebo Slovenskou poštou za 1,40e (ako listová zasielka, II trieda) po uhrade plnej sumy na ucet vopred. Na dobierku tovar neposielam. Dakujem za pochopenie.
Tučniaky na ľade
Predám detskú spoločenskú hru Tučniaky na ľade.(ako nová)Klikni na meno ďalšie inzeráty.
Stolová hra pre jedného - Tučňáci na ledu
Hlavolamová hra pre jedného hráča z radu SMART games. Päť tučniakov sa pohybuje po ľadovej ploche. Ľadové kryhy sa posúvajú a zrážajú a tučniaky na nich tancujú a kĺžu všetkými smermi. Dokážete prelomiť ľady a poskladať všetky kryhy na herné dosku? A budú všetci tučniaky na správnych miestach? Tučniaci na ľade je logická hra, ktorá vás nenechá chladnými. Pre každého hráča je to dvojitá výzva. Je potrebné nielen umiestniť všetky dieliky na správne miesta, ale tiež vybrať pre každý dielik ten správny tvar.
Tučniaky na ľade.
Predám logicky hru Tučniaci na ľade.
Detské spoločenské hry
Predám detské spoločenské hry: Stolový futbal, cena 10€ Magnetická skladačka, cena 8€ Záchranárska stanica, cena 10€ Detská vzdelávacia sada Gung Slime, cena 10€ Brisks power ganguard, stavebnica, cena 7€ 25 hier, cena 8€ 2in1 kumi kreator, výroba gumičkových náramkov, cena 15€ Hra pán prstenů spoločensto prstenu, cena 15€ Kufrík téma Mimoni, cena 3€ Hra - Tučniaky na ľade, cena 7€ Hra Lovec duchov, cena 20€ Osobne, prípadne dobierka (cena+poštovné).
Hra tučniaky na ľade
Predám logickú hru od Mindoka. Kryhy sa presúvajú .Hra je zachovalá. Jednu kryhu nám uchmatol náš pes tak trochu okusaná viď.foto.Nemám krabicu.Ináč je kompletná.