bazár, predaj, inzercia, predám

Tupperware - NOVÉ Kanvice, Králľovné poličiek

Kategória: Ostatné

Predám Tupperware: ako Nové-nepoužívané.
*** Kanvica 2,1L zelená 8 eur,
*** Kanvica 1,1L modrá 6 eur,
*** Kráľovná poličiek 1,7L/ 5 eur, *** Kráľovná poličiek 1,1L/ 5 eur Kvetoslavov


Tupperware - NOVÉ Kanvice, Králľovné poličiek
Podobné inzeráty
Súprava Kráľovné poličiek TUPPERWARE
IHNED K DISPOZICII!!!!!! Súprava Kráľovné poličiek obsahuje: Kráľovná poličiek 1,1l Kráľovná poličiek 1,7l Kráľovná poličiek 2,3l Kráľovná poličiek 2,9l POZRITE SI VSETKY MOJE INZERATY SUPER CENY PARFUMOV A INEJ KOZMETIKY :-)
Rôzne Tupperware výrobky
triedila som kuchynu, nieco len raz pouzite. - krajac melonu 3€ - sitko alebo cukorníčka 2€ - oddelovac zltka a bielka+ biela odmerka 2€ -cedic zeleniny v polievke-nie je TW- 3€ - Tupperware Diplomat obdlžníkový 10€ - Tupperware ergologicky luskáčik na orechy 15€ -Tupperware lievik+naberačka na uvarené vajíčka - 3€ - Tescoma Tenderizer/tĺčik na mäso PRESTO 8€ -Tupperware dóza na cestoviny - Špagetka 8€
Tupperware desiatnik-paprika, biely desiatnik, mriežka
Predám nový nepoužitý Tupperware desiatnik-paprika- 2 kusy. Cena 3,50€/kus. Okrem toho predám biely Tupperware desiatnik z priedušného matariálu. Cena 2€. Ďalej predám mriežku Tupperware vhodnú do nádob Tupperware. Rozmery 25cm x 16,5cm. Cena 2€.
Tupperware, rôzne výrobky
Predám rôzne výrobky Tupperware. Všetky úplne nové, v pôvodnom obale. Rozmery na fotkách :) - servírovací ovál - 18 x 10,5 x 28 cm, cena 20 eur (pôvodná cena 29.90 eur) Profi misa, štvorec (červený vrchnák), cena 17 eur, - Servírovací príbor(tyrkysový), cena 5 eur, - Cedidlo/miska na šalát (zelená), cena 10 eur - Chlebníček/Box na desiatu, cena 6 eur (pôvodná cena 11.50 eur), Dĺžka = 13 cm, Šírka = 13 cm, Hĺbka /výška = 5 cm - Kráľovná poličiek, cena 8 eur - Červená miska, 8 eur - Apollo miska 650 ml, cena 6 eur. Skvelá miska na drobné úkony v kuchyni. - Malá rýchlokyska, cena 10 eur - Kuchynské pomôcky: varecha 6 eur/1 kus, (na predaj 2 kusy) V inzeráte kliknite na moje meno, zobrazia sa Vám všetky moje inzeráty. Akceptujem len platbu vopred na účet. K cene výrobkov je potrebné prirátať si aj poštovné. Osobný odber tovaru je možný v Nových Zámkoch, Hurbanove. Na dobierku z dôvodu negatívnych skúseností neposielam!
Náhradné filtre do kanvice
Ponúkam na predaj úplne nové, zabalené filtre do kanvice na filtrovanie vody. Balenie obsahuje 6ks. Cena je uvedená za balenie.
Filtre do filtačnej kanvice
Predám kvalitné filtre do filtračnej kanvice, nové, originál zabalené. Použiteľné do Brita Maxtra, Brita Maxtra+, Bosch Tassimo a BWT MG2+ Mám 10 kusov. Cena 3 Eur za kus. Najlepšie spolu / osobný odber, ale možno aj po kusoch. Na SMS neodpisujem. Ak nedvíham, píšte na kontaktný formulár.