bazár, predaj, inzercia, predám

Turistická bunda Norrona Svalbard a Swix s čiapkou

Kategória: Turistika, horolezectvo

Predám párkrát používaná, skoro nová pánska turistická - outdoor bunda Norrona Svalbard s kapucňou v krásnej modrej farbe v bezchybnom, 100% stave. Veľkosť pánska L, presné odmerané rozmery:
- celková dľžka od krku 77 cm
- dľžka rukáv od ramena 72 cm
- šírka pod pazuchou 58 cm
- šírka pásu 56 cm.
PôVODNÁ CENA NA INTERNETE SA POHYBUJE OKOLO 250,-€.

CENA 65,-€.

Dalej predám veľmi zachovalá, nepoškodená pánska turistická - outdoor - skialp bunda Swix v 100% stave. Veľkosť pánska L, presné odmerané rozmery:
- celková dľžka od krku: 68 cm
- dľžka rukáv od ramena 69 cm
- šírka pod pazuchou (obvod hrudníka) 56 cm
- šírka pásu 54 cm (pogumovaný, nastaviteľný).

ÚPLNE NOVÁ ČIAPKA SWIX ZDARMA!!!

CENA: 50,-€.

Mám aj iné bežné - vojenské - turistické - polovnícke topánky aj oblečenie, stačí kliknúť na "všetky inzeráty užívateľa".

Možnosť vyskúšať osobne v Komárne alebo v prípade dohody môžem poslať aj dobierkou (+poštovné).

Volajte, píšte sms alebo email - odpovedám každému.
Turistická bunda Norrona Svalbard a Swix s čiapkou
Podobné inzeráty
Icepeak Wynne Mid, The North Face a batoh Norrona
Predám špičkové, veľmi málo používané trekingové - outdoorové - turistické topánky v 100% stave: Icepeak Wynne Mid Waterproof - trekové - outdoorové - turistické topánky v perfektnom stave, ako nové. Veľkosť 43 - vnútorná dľžka vložky 27,5 cm (odmeraná!). CENA: 55,-€. The North Face Hedgefrog II Multisport - outdoorová - turistická obuv taktiež vhodná pre vodné športy a bežné nosenie. Veľkosť 42,5 - vnútorná dľžka vložky 27,5 cm (odmeraná!). CENA: 35,-€. Dalej predám plne funkčný, nepoškodený a veľmi kvalitný turistický batoh Norrona Synkron. Objem okolo 80 l. CENA: 35,-€. Mám aj iné vojenské - turistické - polovnícke topánky aj oblečenie, stačí kliknúť na "všetky inzeráty užívateľa". Možnosť vyskúšať osobne v Komárne alebo v prípade dohody môžem poslať aj dobierkou (+poštovné). Volajte, píšte sms na tel.číslo alebo email - odpovedám každému.
Dámske nohavice Norrona Falketind Flex 1 veľkosť M
Dámske nohavice Norrona Falketind Flex 1 veľkosť M stav ako nove, vhodne aj niekomu darovať nohavice čo nieco vydržia a viete ich použivat celoročne. podobne ako fjallraven povodna cena 210€
Norrona Fjora Flex1, Mammut a Bergans Fagerfjell
Predám špičkové turistické - outdoorové - skialp nohavice v 100% stave: Mammut Castor - dámske nohavice na skialp, vysokohorskú turistiku, alpinizmus, lezenie. Mammut v novom, športovom a ženskom vzhľade. Vodotesné zloženie schoeller® WB dáva týmto technicky prepracovaným lyžiarskym a vysokohorským turistickým nohaviciam dokonalú voľnosť pohybu a vysokú priedušnosť. Technické údaje: Tkanina: schoeller®-WB-formula Vďaka úprave coldblack® sa tmavé farby správajú takmer ako svetlé a odrážajú až 80 % slnečného žiarenia Vodeodolný vonkajší materiál Bočné vetranie so sieťovanými vložkami Oderuvzdorná výstuž kolien Predtvarované kolená 3 vrecká so zipsom Materiál: 94% polyamid, 6% elastan Ideálne pre: Klasický alpinizmus, Zmiešané a ľadové lezenie, Alpské lyžovanie, Nordické lyžovanie, Skitouring/Backcountry lyžovanie, Horská turistika. Veľkosť 36, presné odmerané rozmery: - celková dľžka 97 cm - šírka pásu od 34 do max 43 cm (pogumovaný) - šírka bokov 50 cm - vnútorná dľžka nôh 67 cm. PôVODNÁ CENA NA INTERNETE SA POHYBUJE OKOLO 220,-€. CENA: 50,-€ NORRONA FJORA FLEX1 - krásne a špičkové dámske skialp - turistické nohavice v 100% stave, ako nové. Vetracie otvory na bočnej strane, nastaviteľný pás suchým zipsom. Veľkosť dámska L - presné odmerané rozmery: - celková dľžka 101 cm - šírka pásu do max 44 cm - šírka bokov 56 cm - vnútorná dľžka nôh 77 cm. PôVODNÁ CENA NA INTERNETE SA POHYBUJE OKOLO 200,-€. CENA: 60,-€. Minimálne používané, nepoškodené dámske turistické - outdoorové 3/4 nohavice Mammut zip off v 100% stave. Nohavice majú ZipOff funkciu, dá sa odzipsovať dolnú časť a môže sa používať aj ako turistické kraťasy alebo šortky. Pás sa dá regulovať opaskom. Veľkosť dámska 38-40 - presné odmerané rozmery: - celková dľžka 91 cm - šírka pásu 38 cm (nastaviteľný) - šírka bokov 53 cm - vnútorná dľžka nôh 64 cm Cena 30,-€. Bergans of Norway Fagerfjell - krásne a špičkové dámske skialp - turistické nohavice s odnímateľným trakom v 100% stave, ako nové. Veľkosť dámska L - presné odmerané rozmery: - celková dľžka 109,5 cm - šírka pásu 44-52 cm - šírka bokov 52 cm - vnútorná dľžka nôh 82 cm. PôVODNÁ CENA NA INTERNETE SA POHYBUJE OKOLO 220,-€. CENA: 50,-€. Mám aj iné vojenské - turistické - polovnícke topánky aj oblečenie, stačí kliknúť na "všetky inzeráty užívateľa". Možnosť vyskúšať osobne v Komárne alebo v prípade dohody môžem poslať aj dobierkou (+poštovné). Volajte, píšte sms alebo email - odpovedám každému.
Športové nohavice Norrona, veľkosť 50, nové, vlnené
Predám nohavice renomovanej značky Norrona sport, farba kaki, vlna, dĺžka po kolená, stav nových (len vyskúšané, bez dokladu) slušné, teplé, ) neslýchané, odporúčam Celková dĺžka nohavíc - 87 cm Vnútorná dĺžka nohavíc - 58 cm Šírka v páse - 46 cm Šírka v bokoch - 55 cm kupil som ich mojmu otcovi ale su mu trochu volné. Velkost 50 sedi ako 50, na normalneho chlapa!ňvhodne na každodenne nosenie, do lesa, zahrady!! prirodny material. povodna cena 120€ v boutiqe predajni v norsku za zlomok vo vypredaji! posuvam aj ked je mi ich luto predavat ale nevynosime ich..
Čiapky pletené II
Pletená čiapka NORRONA Pletená čiapka NORRONA /29 Reversible Cotton Beanie, obojstranná, 100% Organic Cotton, používaná, zdravá. - 15€ Pletená čiapka Ortovox Pletená čiapka Ortovox, vlna, ako nová, veľkosť M. - 25€ Pletená čiapka Oviesse Pletená čiapka Oviesse, 100% vlna, ONE SIZE, ako nová. - 25€ Zimná čiapka CHIXXS ON BOARD Zimná pletená čiapka Pop Headwear CHIXXS ON BOARD, používaná, zdravá. 15€ Pletená čiapka Scott Pletená čiapka Scott, ako nová. - 25€ Pletená čiapka Seger Pletená čiapka Seger, 100% vlna, ako nová. - 25€ Pletená čiapka Sportalm Pletená čiapka Sportalm, 50% Merino, ako nová. - 25€ Pletená čiapka Steffner Pletená čiapka Steffner, 100% vlna, ako nová. - 20€ Pletená čiapka Ulvang Pletená čiapka Ulvang, 100% Merino, ako nová. - 25€ Pletená čiapka Vossatassar Pletená čiapka Vossatassar, 50% vlna, ako nová. - 25€ Pletená čiapka Pletená čiapka z Merino vlny, používaná, ako nová. - 25€ Pletená čiapka Pletená čiapka, 100% vlna, made in Sweden, ako nová. - 25€ Pletená čiapka Pletená čiapka s podšívkou, ako nová. - 10€ Pletená čiapka Pletená čiapka, 55% vlna, s podšívkou, veľkosť L/XL, ako nová. - 25€ Pletená čiapka Pletená čiapka, 30% vlna, s podšívkou, ako nová. - 20€ Pletená čiapka Pletená čiapka, s podšívkou, ako nová. - 20€ Pletená čiapka Pletená čiapka, s podšívkou, používaná, ako nová. - 20€ Pletená čiapka Nepal Pletená čiapka, 100% vlna, made in Nepal, ako nová. - 35€ Pletená čiapka Nepal Pletená čiapka, 100% vlna, made in Nepal, ako nová. - 35€ V prípade záujmu tel. kontakt na poslednom obrázku alebo mailom.
Dámske outdoor kraťasy Norrona
Používané turistické kraťasy Norrona, fialové, označená veľkosť S(M), ale sú väčšie, aj s nastaviteľným pásom, už používané, ale zdravé, s malým nezbadateľným fľačíkom vzadu, možno sa niekomu podarí vyprať. Materiály: 94% Polyester/6% Elasthan. V prípade záujmu tel. kontakt na poslednom obrázku alebo mailom.