bazár, predaj, inzercia, predám

Turisticke topánky MAMMUT.

Kategória: Topánky, obuv

Predám pánske turistické topánky MAMMUT ALTO HIGH GTX MEN takmer ako nové(bez známok používania).
Použité minulú sezónu 2-3x. Myslel som, že budem mať viac času venovať sa turizmu. Na to aké sú kvalitné, potrebujú oveľa väčšie vyťaženie, tak hádam niekomu dobre poslúžia.
Veľkosť č.44. Cena vrátane poštovného je 100€.
Turisticke topánky MAMMUT.
Podobné inzeráty
Turisticke topanky Mammut Ducan Low GTX cierne (velkost 42)
Predám pánske turistické topánky Mammut Ducan Low GTX® Men s ktorými dosiahnete na vrcholy hôr. Topánka sa vyznačuje svojou novou kombináciou najmodernejších technológií. Technológia Flextron od spoločnosti Mammut využíva podrážku z pružinovej ocele, ktorá zabraňuje vychyľovaniu chodidla a poskytuje precíznu oporu v topánke, zatiaľ čo technológia Mammut Georganical 3D Technology zlepšuje priľnavosť pre väčšiu flexibilitu a pohodlie prirodzeným prispôsobením strihu topánky na tvar chodidla. Váha: 420 g (UK 8,5) Index pružnosti: A6 Uťahovací systém: šnurovací asymetrický Heel drop (pokles medzi špičkou a pätou): 10 mm Mammut® Flextron Technology ™ MAMMUT Georganická 3D technológia Elastická konštrukcia jazyka a GORE-TEX® membrána Podrážka Vibram® Flextron Topánky boli jeden krat obute. Dôvod predaja - nesadla veľkosť (pri skúške bolo všetko v poriadku, ale pri chôdzi lesom som pocitovaľ bolesť). Pôvodna cena 140 eur. Veľkost 42 Pozrite aj moje ostatne inzeraty. Podobne vlastnosti maju značky: Nortfinder, Mamut, Salomom, Asolo, McKinley, Nord Blanck, Rossignol, Brugi, Salewa, Millet, Authority, Adidas, Nike, LaSportiva, Petzl, Craft, Husky, Icepeak a iné.
Mammut Sapuen high Gtx Turistické topánky 44
Predám Mammut Sapuen high Gtx pánske turistické topánky velkost 9,5 uk/ 44 eur.Topanky sú upne nové použité na jednej vychádzky, sú mi veľké.Majú Gtx membránu, vibram, koža,pamäťova pena. Veľmi pohodlné. Top stav. Najlepšie sms:.Podvodnici nepiste zbytočne.
Mammut Alnasca Knit II Low GTX Women, dámske turistické topá
- NOVÉ S VISAČKOU Ľahké dámske turistické polovičky Mammut, kupované pre mňa na konci minulého roka, mám však iné a tieto som sa rozhodla posunúť, bohužiaľ blok od nich už nemám - Veľmi zohľadnené v cene.. -Aktuálne sa predávajú okolo 170 €-190€ Technológie - Base Fit® - Doraz na vyššiu stabilitu topánky v oblasti kotníka - Nepremokavá membrána GORE-TEX® Performance Comfort - Michelin® Rock Tech - dokonalé priľnutie topánky aj k mokrej skale, chráni pred šmykom.. - Spevnená špička- ochrana pred okopom.. - Zosilnená podpora paty Vnútorná dĺžka 255mm, veľkosť 40 2/3 - Dávam zľavu takmer 70€..
Predám Turistické topánky Mammut
Predám nenosené pánské turistické topánky Mammut Pordoi Mid , veľkosť 44 2/3. NOVÉ.
Turistické topánky Mammut
Turistické topánky Mammut, malo nosené, veľkosť 6 (38). Pôvodná cena 140 eur. Posielam cez Packetu alebo osobne. Radšej mail alebo sms.
Dámske turistické topánky MAMMUT
Zimné turistické topánky Mammut Ducan Mid GTX® W zakúpené za predajnú cenu 189,90 eur. Kúpili sme nesprávnu veľkosť, preto posúvame ďalej. Obuté boli cca 10x, takže na nich vidieť známky používania, avšak mierne a nijako neobmedzujúce funkčnosť a kvalitu. Po technickej stránke sú ako nové. Sú vynikajúce, teplé, absolútne nepriepustné. Veľkosť 40. Na podvodné ponuky nereagujem.