bazár, predaj, inzercia, predám

Turistické topánky značky Salewa, veľk.39

Kategória: Topánky, obuv

Turistické topánky značky Salewa, veľkosť 39, 25cm, nové, nikdy nenosené, zlá veľkosť, nedajú sa už vrátiť, popis je na poslednej fotke, len osobný odber v BA Petržalke
Turistické topánky značky Salewa, veľk.39
Podobné inzeráty
Predám úplne nové turistické topánky SALEWA, veľ. 43
Predám nízke turistické topánky Salewa MTN Trainer 2 GTX M, farba black/carrot. Veľkosť 43 [9] Topánky neboli ani raz obuté.
NOVÁ Salewa Wildfire Edge GTX UK 11,5 30,5cm NOVÁ
Predám úplne nové pánske GTX topánky značky Salewa UK 11,5 . Salewa Wildfire Edge GTX je topánka s Gore-texovou membránou a technickým prístupom, ktorú je možné prispôsobiť z režimu turistiky na režim pre horolezectvo. Systém Salewa Switchfit je jednoduchý a šikovný, dotiahnite šnúrky podľa potreby a zároveň fixujete aj pätnú časť. Podrážka Pomoca vyrobená z butilovej zlúčeniny, má presnú lezeckú zónu na špičke, dobrý lemovací výkon a agresívne výstupky pre lepšiu trakciu na blato a mäkký terén. Exa Shell spolu so systémom 3F poskytuje väčšiu flexibilitu, prispôsobenie a podporu. Inovatívna technológia MFF+ umožňuje prispôsobenie vnútornej vložky. 3F System - anatomicky umiestnená bočná trojramenná výstuha v oblasti členku zaručuje flexibilitu a stabilitu chodidla Climbing lacing - "lezecké šnurovanie" – pevnejšie a užšie šnurovanie v prednej časti topánky pre lepšie zaistenie nohy v topánke bezšvová konštrukcia - bez otlakov EXA Shell - technológia zaručujúca ľahkosť a priedušnosť podrážka POMOCA hmotnosť: 437 g/polpár POZRI RECENZIE + ĎALŠIE INZERÁTY :) Kontaktujte ma mailom - po dohode budem kontaktovať telefonicky chcem sa vyhnúť zbytočným špekulantom ! Kliknite na meno a pozrite aj moje ďalšie inzeráty. V prípade otázok ma neváhajte kontaktovať. Vždy sa dá rozumne dohodnúť :)
Turistické topánky Salewa MS MTN trainer 2 gtx
Dobrý deň, ponúkam na predaj tieto úplne nové (nepoužité) turistické topánky značky Salewa. Topánky som dostal ako darček, bohužiaľ, mi nesedela veľkosť, tak preto ich posúvam ďalej. Topánky sú s membránou GTX. Veľkosť 42,5
Turistické topanky SALEWA č. 39
Dobrý deň, ponúkam párkrát nosené pevné turistické topánky značky SALEWA č. 39. Goratex, wibram podrážka, vhodné pre technickú turistiku, ferraty a trekking. Bežná cena 120 EUR. Osobný odber v Bratislave. Cena 85 EUR.
Turisticke topanky Mammut Ducan Low GTX cierne (velkost 42)
Predám pánske turistické topánky Mammut Ducan Low GTX® Men s ktorými dosiahnete na vrcholy hôr. Topánka sa vyznačuje svojou novou kombináciou najmodernejších technológií. Technológia Flextron od spoločnosti Mammut využíva podrážku z pružinovej ocele, ktorá zabraňuje vychyľovaniu chodidla a poskytuje precíznu oporu v topánke, zatiaľ čo technológia Mammut Georganical 3D Technology zlepšuje priľnavosť pre väčšiu flexibilitu a pohodlie prirodzeným prispôsobením strihu topánky na tvar chodidla. Váha: 420 g (UK 8,5) Index pružnosti: A6 Uťahovací systém: šnurovací asymetrický Heel drop (pokles medzi špičkou a pätou): 10 mm Mammut® Flextron Technology ™ MAMMUT Georganická 3D technológia Elastická konštrukcia jazyka a GORE-TEX® membrána Podrážka Vibram® Flextron Topánky boli jeden krat obute. Dôvod predaja - nesadla veľkosť (pri skúške bolo všetko v poriadku, ale pri chôdzi lesom som pocitovaľ bolesť). Pôvodna cena 140 eur. Veľkost 42 Pozrite aj moje ostatne inzeraty. Podobne vlastnosti maju značky: Nortfinder, Mamut, Salomom, Asolo, McKinley, Nord Blanck, Rossignol, Brugi, Salewa, Millet, Authority, Adidas, Nike, LaSportiva, Petzl, Craft, Husky, Icepeak a iné.
Turistické topánky Salewa WS Crow GTX
Predám dámske turistické topánky Salewa WS Crow GTX veľkosť č. 37. Obuté, ale nesadla mi veľkosť.