bazár, predaj, inzercia, predám

Turistický - skialp set Löffler a čižmy Seven Summits

Kategória: Turistika, horolezectvo

Krásna, kvalitná turistická - outdoorová - trekingová - skialp dvojdielna kombinéza Löffler v 100% stave. Je to špičková rakúska kvalita. Nohavice sú 3/4-ové (do kolena), majú nastaviteľné traky. Je to unisex súprava, veľkosť je dámska 44 alebo pánska 48 (na obrázke je pán s výškou 181 cm a 81 kg - skoro pasuje).

CENA: 55,-€.

Dalej predám kvalitné vysoké zateplené polovnícke - rybárske čižmy Seven Summits v 100% stave. Aj tieto čižmy sa dá používať aj do lesa alebo na každodenné zimné obdobie do prírody, majú vnútro zateplené, na podrážke vyklápacie mačky. Veľkosť 45 - vnútorná dľžka vložky 28,5-29 cm (odmeraná!). Reflexné prvky, veľmi teplý zvnútra, z boku malé vrecúško.

CENA 30,-€.

Mám aj iné vojenské - turistické - polovnícke aj pracovné topánky aj oblečenie, stačí kliknúť na "všetky inzeráty užívateľa".

Možnosť vyskúšať osobne v Komárne alebo v prípade dohody môžem poslať aj dobierkou (+poštovné).

Volajte, píšte sms na mobil alebo email - odpovedám každému.
Turistický - skialp set Löffler a čižmy Seven Summits
Podobné inzeráty
VETROVKA LETNÁ-ĽAHKÁ,NOVÁ:Loffler-ORIGINÁL-MODERNÁ: AUSTRIA
Predám ĽAHKÚ ORIGINÁL ZNAČKOVÚ: Loffler-FOTO- OUTDOOROVÚ, NOVÚ-LETNÚ BUNDU, VETROVKU- FUGILÁRKU-od jedného z NAJZNÁMEJŠÍCH a NAJKVALITNEJŠÍCH výrobcov a producentov ŠPORTOVÉHO OBLEČENIA v RAKÚSKU-Made in AUSTRIA-FOTO. Firma-v ktorej výrobkoch REPREZENTUJÚ RAKÚSKO aj NEMECKO pretekári v ZIMNÝCH SVETOVÝCH SÚŤAŽIACH. ORIGINÁLNY a v MODERNÝ STRIH: OBLIEKANIE CEZ HLAVU-ZIPS, -ukončené VRECKOM na ZIPS -s preloženým ZAKRYTÍM-FOTO. MODERNÁ a originálna FAREBNÁ KOMBINÁCIA: MODRO a žlto-bielo-modrý ZVLÁŠTNY, nezvyčajný VZOR-FOTO. V HORNEJ-PRAVEJ časti, na prednej strane: s VEĽKOU-OFICIÁLNOU NÁŠIVKOU LOGA: L o f f l e r : 7x4 cm -tiež vo FARBÁCH bundy: modro-žlto-bielej-FOTO, a po BOKOCH predného dielu: DVA VRECKÁ-s originál zipsami Loffler-s PREKRYTÍM-FOTO. V SPODNEJ časti bundy s modrou šnúrkou-s DVOMA originál ŠŤAHOVÁKMI: na POTREBNÝ-požadovaný OBVOD-FOTO. Vnútorná časť bundy je z jemnej, príjemnej, kvalitnej-BIELEJ textílie-FOTO. FUNKČNE-TURISTICKÁ VETROVKA-bunda: Loffler zabezpečuje OCHRANU pri nestálom, meniacom sa počasí: PROTI VETROM, DAŽĎU, VLHKOSTI. UNIVERZÁLNA-UNISEX. VHODNÁ prakticky: takmer na VŠETKY ŠPORTOVO-OUTDOOROVÉ LETNÉ aktivity a druhy športov: TURISTIKU, TREKK., VÝSTUPY na VRCHOLY, CYKLISTIKU, BEŽECKÉ aktivity a ďaľšie. VEĽKOSŤ: L. ZĽAVNENÁ CENA: 25.-EUR-sa OD DNES ZNIŽUJE na CENU: 19.-EUR. TEL.: -MOŽNOSŤ volať,sms,mail CELÝ deň. Posielam Poštou na DOBIERKU, alebo na ÚČET.
Turistický batoh Deuter, Dachstein a Osprey Daylite
Predám špičkový, úplne nový turistický - outdoor - cyklistický batoh Deuter Trans Alpine 32 EL. Cyklistický batoh Deuter Trans Alpine 32 EL bol vyvinutý pre používateľov s väčšou výškou. Je súčasťou kolekcie založenej na systéme Airstripes carry - série Trans Alpine. Radi ho využijete na cyklistických výletoch, ale jeho konštrukciu oceníte aj pri peších túrach. Vďaka mierne rozšírenému systému prenášania je nosenie vybavenia oveľa pohodlnejš vyrobená z vysoko odolného materiálu 210D, takže neodolá ťažkostiam, ktoré sa vyskytujú na úzkych cestách a horských chodníkoch. Rafinovaný batoh Deuter Trans Alpine 32 EL zaujme počas rôznych outdoorových aktivít. Vďaka skvelému vzhľadu, odolnosti a mimoriadnej funkčnosti si rýchlo získa priazeň aj tých najnáročnejších používateľov, ktorí hľadajú všestranný batoh. CENA: 90,-€. Dalej predám další špičkový turistický vak Deuter Futura Pro 42 taktiež vo veľmi dobrom, nepoškodenom stave. Nosný systém prispôsobený vyšším osobám; Nosný systém Aircomfort Sensic Pro; Vetranie Aircomfort v oblasti chrbta zabezpečuje dobrý odvod vlhkosti; Sieťový panel Aircomfort umožňuje cirkuláciu vzduchu; Ramenné popruhy Active-Fit s priedušnou penou; Anatomicky tvarované ramenné popruhy; Stabilizačné popruhy na ramenách; Priestranná hlavná priehradka s prístupom zhora; Hlavná priehradka zabezpečená chlopňou. CENA: 55,-€. Dalej predám veľmi zachovalý, nepoškodený turistický batoh Dachstein 30 v perfektnom stave. Objem 30 litrov. Pridám k tomu dve úplne nové termo fľaše ZDARMA! CENA: 35,-€. Dalej predám další špičkový turistický vak Osprey Daylite v stave ako nový. CENA: 45,-€. Mám aj iné vojenské - turistické - polovnícke topánky aj oblečenie, stačí kliknúť na "všetky inzeráty užívateľa". Možnosť vyskúšať osobne v Komárne alebo v prípade dohody môžem poslať aj dobierkou (+poštovné). Volajte, píšte sms alebo email - odpovedám každému.
Norrona Fjora Flex1, Mammut a Bergans Fagerfjell
Predám špičkové turistické - outdoorové - skialp nohavice v 100% stave: Mammut Castor - dámske nohavice na skialp, vysokohorskú turistiku, alpinizmus, lezenie. Mammut v novom, športovom a ženskom vzhľade. Vodotesné zloženie schoeller® WB dáva týmto technicky prepracovaným lyžiarskym a vysokohorským turistickým nohaviciam dokonalú voľnosť pohybu a vysokú priedušnosť. Technické údaje: Tkanina: schoeller®-WB-formula Vďaka úprave coldblack® sa tmavé farby správajú takmer ako svetlé a odrážajú až 80 % slnečného žiarenia Vodeodolný vonkajší materiál Bočné vetranie so sieťovanými vložkami Oderuvzdorná výstuž kolien Predtvarované kolená 3 vrecká so zipsom Materiál: 94% polyamid, 6% elastan Ideálne pre: Klasický alpinizmus, Zmiešané a ľadové lezenie, Alpské lyžovanie, Nordické lyžovanie, Skitouring/Backcountry lyžovanie, Horská turistika. Veľkosť 36, presné odmerané rozmery: - celková dľžka 97 cm - šírka pásu od 34 do max 43 cm (pogumovaný) - šírka bokov 50 cm - vnútorná dľžka nôh 67 cm. PôVODNÁ CENA NA INTERNETE SA POHYBUJE OKOLO 220,-€. CENA: 50,-€ NORRONA FJORA FLEX1 - krásne a špičkové dámske skialp - turistické nohavice v 100% stave, ako nové. Vetracie otvory na bočnej strane, nastaviteľný pás suchým zipsom. Veľkosť dámska L - presné odmerané rozmery: - celková dľžka 101 cm - šírka pásu do max 44 cm - šírka bokov 56 cm - vnútorná dľžka nôh 77 cm. PôVODNÁ CENA NA INTERNETE SA POHYBUJE OKOLO 200,-€. CENA: 60,-€. Minimálne používané, nepoškodené dámske turistické - outdoorové 3/4 nohavice Mammut zip off v 100% stave. Nohavice majú ZipOff funkciu, dá sa odzipsovať dolnú časť a môže sa používať aj ako turistické kraťasy alebo šortky. Pás sa dá regulovať opaskom. Veľkosť dámska 38-40 - presné odmerané rozmery: - celková dľžka 91 cm - šírka pásu 38 cm (nastaviteľný) - šírka bokov 53 cm - vnútorná dľžka nôh 64 cm Cena 30,-€. Bergans of Norway Fagerfjell - krásne a špičkové dámske skialp - turistické nohavice s odnímateľným trakom v 100% stave, ako nové. Veľkosť dámska L - presné odmerané rozmery: - celková dľžka 109,5 cm - šírka pásu 44-52 cm - šírka bokov 52 cm - vnútorná dľžka nôh 82 cm. PôVODNÁ CENA NA INTERNETE SA POHYBUJE OKOLO 220,-€. CENA: 50,-€. Mám aj iné vojenské - turistické - polovnícke topánky aj oblečenie, stačí kliknúť na "všetky inzeráty užívateľa". Možnosť vyskúšať osobne v Komárne alebo v prípade dohody môžem poslať aj dobierkou (+poštovné). Volajte, píšte sms alebo email - odpovedám každému.
Turistický ruksak ART.NR.56-0406101.
Predám čisto nový nepoužitý jednoduchý turistický ruksak ART.NR.56-0406101 s dvomi vreckami uzatváranými na zips, v kombinácii farieb oranžová a sivá, vnútro je čiernej farby, ako je vidieť na priložených obrázkoch. Šírka ruksaku : 35.0 cm Výška ruksaku : 42.0 cm Hĺbka ruksaku : 18.0 cm Hmotnosť ruksaku : 0,372 kg Objem : 12 Litrov Moja predajná cena za turistický ruksak ART.NR.56-0406101 = 10,00 €. Najradšej uprednostňujem osobný odber v Trnave, alebo dohodou-zaslanie na dobierku. V prípade dobierky je cena za turistický ruksak ART.NR.56-0406101 + cena za dobierku (cenu generuje priamo ePodací hárok podľa sumy za dobierku a jej hmotnosti) a v prípade platby vopred na účet je cena za poštovné znížená o 1,20 €. Ponuka, pokiaľ ju čítate je stále platná a aktuálne bude podľa potreby upravovaný text inzerátu. !!! Na SMS nereagujem !!!
Turistický / skialp batoh PIEPS SUMMIT 30 W
Na predaj nový batoh Pieps Summit 30 Women - má široké využitie - na zimnú turistiku, skialpinizmus, lezenie na horách. Farba červená, objem 30 litrov, dámska verzia. Batoh je nový nepoužívaný 100% stav. Kontakt cez alebo mobil, predaj buď osobne alebo poštou Summit 30 W je ľahký a veľmi praktický batoh s objemom 30l s chrbtom prispôsobenými pre ženy. Batoh je vhodný najmä pre zimnú jednodňové turistiku na snežniciach alebo skialpoch a svojimi vychytávkami je skvelým spoločníkom aj pri lezení. Summit 30 W má veľa vychytaných doplnkov, ako napríklad špeciálne upravenú kapsu pre lavínovú výbavu, popruhy pre pripevnenie snowboardu, čakanov, nepremokavú kapsu a ďalšie. Vlastnosti: Hlavný zips na chrbte. Otvor pre turistický cepín. Pútka pre lezecké cepíny. Možnosť diagonálneho aj bočného upnutia lyží. Vrchné polstrované vrecko na okuliare. Predné vrecko upravené pre lavínovú sondu a lopatu. Vodeodolné vrecko na doklady. Chrbtová kapsa pre doklady alebo mapu. Bedrový popruh s okom pre karabínu. Bedrové pútko pre materiál. Otvor pre hadičku s vodou. Sieťka pre pripevnenie prilby. Popruhy pre pripevnenie snowboardu. Bedrové vrecko so zipsom. Bočné sťahovacie popruhy. Plne nastaviteľný chrbtový systém.
Turistický nosič Corazon Panda - zelený + stupačky + opierka
Predám detský turistický nosič Corazon Panda - zelený + nadštandardné príslušenstvo: stupačky + opierka hlavy Nosič V STAVE NOVÉHO, nikdy NEPOUŽITÝ. Deti sa tešia na túru a sú plné nasadenia, no ty vieš, že je veľká pravdepodobnosť, že to samé nezvládnu? Pomôž im aj sebe jednoduchým krokom! Zaobstaraj si detský turistický nosič Corazon Panda, ktorý umožňuje nielen tvojim deťom, ale aj hlavne tebe si vychutnať jedinečný a ničím nehatený zážitok z túry. Nový model firmy turistického nosiča pre deti Corazon Panda uspokojí svojimi prepracovanými detailami a precíznym spracovaním aj najnáročnejších užívateľov. Základom sedačky je pevná konštrukcia. Corazon stavil na tradičný materiál - rúrky z ľahkej hliníkovej zliatiny. Navyše sa mu podarilo aj vďaka sofistikovaným plastovým kĺbom docieliť aj mimoriadnej tuhosti celej konštrukcie. Batohy hradeckého českého výrobca majú povesť "držiakov" - je to tiež vďaka používaniu kvalitných materiálov, akými sú aj na sedačke použité Nylon Ripstop a Cordura. Pre dlhšie túru je nevyhnutný úložný priestor. Ten hlavný (na zips uzatvárateľný, cca 15 l) nájdeme tradične pod sedacou časťou dieťaťa. Nad ním (za chrbtom dieťaťa) to je potom jedna stredná vrecko na zips a odkladací priestor na pracku. Jedným vreckom na zips tiež disponuje odnímateľná strieška a bedrový popruh (jediná vrecko v dosahu nosiča - napr. Pre peňaženku). Praktické sú priestranné bočné vrecká zo sieťoviny, vhodné pre uloženie často používaných vecí, ako je fľaštička s pitím, sušienky atď. Pre tých najväčších dobrodruhov je nosítko vybavené aj veľkým vreckom na hydrovak. Vybavenie: - komfortne veľmi prepracovaný výškovo nastaviteľný systém chrbta pre dlhodobé pohodlné nosenie - polstrované pohodlné ramená s balančnými popruhmi a výškovo nastaviteľným prsným zopnutím s kompresnou gumičkou - vstavané vrecko na hydrovak - masívny sendvičový bedrový pás - ľahko odnímateľné praktické vrecko na bedrovom páse - praktický bočný prístup k dieťaťu - predné a zadné držadlo pre bezpečnú ručnú manipuláciu so sedačkou - kvalitná rozkladacia hliníková konštrukcia pre postavenie na zem - veľký úložný priestor pod sediacim dieťaťom - bezpečnostný reflexný odrazový prvok na zadnej strane sedačky - 3-bodový systém upínania dieťaťa - výškovo polohovateľné ramienka pre uchytenie dieťaťa - bočné sieťované vrecká - ochrana najviac "špinených" častí sedačky odnímateľným prateľným "podbradníkom" s vyšitou pandou - odnímateľná strieška proti slnku s kapsičkou - horné zipsové a príklopné vrecko za chrbtom dieťaťa - vrecko s vývodom na hydrovak - stupačky na sedačku PANDA