bazár, predaj, inzercia, predám

Túžite po tichom mieste na odpočinok?

Kategória: Domy

Realitná kancelária A-Nehnuteľnosti Vám exkluzívne ponúka na predaj celoročne obývateľný zariadený murovaný dom s priestrannou krytou terasou.

Dom sa nachádza v tesnej blízkosti mŕtveho ramena Dunaja pri Čičove. Obec sa nachádza 22 km na západ od Komárna a ponúka oázu ticha v lone krásnej prírody.

Jednopodlažný rodinný dom bol skolaudovaný v roku 2022 na pozemku o rozlohe 508m2, je situovaný mimo zastavaného územia obce. Pozemok je celý oplotený, priamo pred domom je možnosť parkovania pre 4 autá.

Dispozičné riešenie domu : obývacia izba je spolu z kuchyňou, v ktorej sa nachádza kuchynská linka so spotrebičmi, samostatná spálňa, samostatná toaleta s umývadlom, priestranný sprchový kút a krytá terasa s možnosťou celkového odkrytia.

Dvor je veľmi pekne udržiavaný, je na ňom vybudovaný bazén z tepelným čerpadlom, detská šmyklavka, záhradný domček.

Dom je napojený na elektrinu 220/380V, má vlastnú studňu, žumpu, kúrenie a chladenie je elektrické klimatizáciou zn. "Inverter", alebo aj tuhým palivom, nakoľko v obývacej časti je namontovaný krb, je chránený kamerovým systémom a napojený na internet.

Miesto, na ktorom sa dom nachádza, je ideálne pre ľudí, ktorí hľadajú kľud, relax a ticho od rušného veľkomesta a radi by si oddýchli. Domček je naozaj čarovný z krásnym pozemkom ideálny na víkendový relax.

Možnosť prihlásenia sa na trvalý pobyt nie je možný a nehnuteľnosť je možné kúpiť len v hotovosti, nakoľko na LV je dom špecifikovaný ako "vínny dom".

Pokiaľ Vás táto naša zaujímavá ponuka zaujala, neváhajte a obhliadky si dohodnite na tel. č.
Túžite po tichom mieste na odpočinok?
Podobné inzeráty
Túžite po rodinnej usadlosti s možnosťou podnikania?
Túžite po rodinnom dome na krásnom tichom mieste s možnosťou podnikania? Možno viacerí uvažujete o takom bývaní, kde budete mať väčší kľud, kde budete môcť pestovať vo vlastnej biozáhrade ovocie a zeleninu, prípadne kde budete môcť chovať domáce zvieratá. Miesto, kde budete mať priestor pre vlastné biohospodárstvo spoločne s rodinou alebo blízkymi priateľmi vytvárajúc tak uzatvorenú komunitu ľudí. Ak snívate o niečom podobnom, neprehliadnite túto ponuku. Jednou z ďalších príležitostí sú tu výrobné haly, hospodárske budovy a možnosť kúpenia ďalších pozemkov na výstavbu rodinných domov. Ponúkame na predaj veľmi pekne vybudovanú, udržiavanú rodinnú usadlosť s celkovou rozlohou 8663 m2 v rozprávkovom prostredí. Usadlosť sa nachádza v jedinečnej lokalite v bezprostrednej blízkosti zaujímavej turistiky - zámok Topoľčianky, národný žrebčín Topoľčianky, Zubria zvernica, arborétum Mlyňany. Keď vstúpite do záhrady, okolitá zeleň, ticho a nekonečné súkromie je oázou a balzámom na Vašu dušu. Celé územie je vytvorené v harmónii s prírodou, je tu veľké množstvo okrasných, ako aj ovocných bio stromov, rozsiahle zelené plochy a krásne kvety. Za osobitnú zmienku stojí dizajn, ktorý Vás doslova vtiahne do vidieckej atmosféry. Päťizbový štýlový rodinný dom (Obytná plocha 257 m2) s miestnosťami na prízemí: obývacia miestnosť, spálňa, kuchyňa, jedáleň, kúpeľňa, predsieň, priestranná chodba, technická miestnosť. Na poschodí: 3x spálňa, kúpeľňa so saunou a toaleta. K tomuto rodinnému domu patrí aj zastrešená terasa vhodná pre spoločenské akcie s možnosťou grilovania s krásnym murovaným krbom. Garáž a dom obklopuje veľkorysú terasu s krbom, bazénom a jazierkom s rybníkom. Odsadenie domu ďalej od ulice, ako aj vlastná príjazdová cesta, zabezpečujú vysokú mieru súkromia a pokoja. Celistvosť pozemku dopĺňa ovocný sad a vlastná artézska studňa. Počas vegetačného obdobia poskytuje ovocný širokú škálu tunajších ovocných plodín. Areál je upravený ,udržiavaný a kompletne oplotený. Podnikateľská budova - Výrobný hala - Hospodárska budova - Sklad - kancelárske priestory: Druhou dominantnou budovou je Výrobná hala (zastavaná plocha 530 m2) s priľahlými skladovými a hospodárskymi budovami s celkovou zastavanou plochou 280 m2. Je ťažké slovami popísať pocit, ktorý človek cíti pri návšteve tejto usadlosti, preto určite odporúčame osobnú obhliadku tejto očarujúcej nehnuteľnosti, ktorá môže ideálne slúžiť ako viacgeneračné rodinné bývanie a tiež na podnikateľské účely podľa predstáv budúcich majiteľov. V cene nehnuteľnosti : ▸Advokát vyhotovenie: Zmluva o Budúcej kúpnej zmluve, Kúpna zmluva o prevode vlastníctva nehnuteľnosti, Návrh na vklad vlastníckeho práva k nehnuteľnosti ▸Úhrada kolkov za návrh na začatie konania o povolení vkladu práva k nehnuteľnosti v lehote 30 dní ▸Úhrada poplatkov za úradné overenie podpisov na kúpnych zmluvách ▸Doručenie podkladov na kataster po úhrade celej kúpnej ceny na účet predávajúceho ▸Asis
Novostavba s krásnymi pozemkom na predaj
Snívate o vlastnom bývaní v blízkosti mesta, ale túžite byť aj v spojení s prírodou ? Túžite po mieste, kde si vypijete kávu na terase a Vaše deti sa budú pritom hrať na záhrade? Splníme Vám Vaše sny. Ponúkame na predaj jeden z 5 novopostavených domov v obci Malý Kiar. Domy disponujú veľkým pozemkom, kde sa Vaše deti môžu hrať a vaši domáci miláčikovia vybehať. Dohodnite si obhliadku domu už dnes a vyberte si ten svoj.
Zlepšite si svoj život v novom dome.
Snívate o vlastnom bývaní v blízkosti mesta, ale túžite byť aj v spojení s prírodou ? Túžite po mieste, kde si vypijete kávu na terase a Vaše deti sa budú pritom hrať na záhrade? Máme pre Vás na predaj 4izbový rodinný dom so skvelou dispozíciou. Dom má 3 izby na spanie, kuchyňu spojenú s obývačkou, samostatné WC, priestrannú kúpeľňu a veľký, centrálny šatník. Úžitková plocha domu je 100 m2, terasa 20 m2, v dome je pochôdzna povala s rozlohou 14 m2, na uloženie nepotrebných vecí. Dom sa nachádza na veľkom pozemku s rozlohou 872 m2, pozemok je oplotený z troch strán. Dom je napojený na všetky siete. Novostavba sa nachádza v mestskej časti Levíc - Malý Kiar, kde premáva MHD, je len 2 km od kúpaliska Margita Ilona, čo oceníte hlavne v letných mesiacoch.
Predám DOM V BRÁDNE PRI HNÚŠŤA NA TICHOM MIESTE V LONE PRÍRO
Predám DOM V BRÁDNE PRI HNÚŠŤA NA TICHOM MIESTE V LONE PRÍRODY INZINIERSKE SIETE V DOSAHU,DOM BOL V MINULOSTI NAPOJENY.982 67 Hnúšťa-Brádno Obytna plocha : 1. PP 20,94 m2 1. NP 73,86 m2 Strecha je vporiadku , dom je suchy.
Rodinný dom na tichom slnečnom mieste- PREDAJ
ID:N007-12-JOZIa Ponúkame Vám exkluzívne na predaj dvojpodlažný rodinný dom situovaný na tichom, slnečnom mieste v mestečku Modrý Kameň. Celková výmera pozemku vrátane zastavanej plochy je 853m2 a úžitková plocha domu predstavuje 175m2.Pozemok je svahovitý. Kolaudácia domu prebehla v roku 1975. Dom je postavený z plnej tehly hr. 375, strecha je rovná, pokrytá modifikovaným asfaltovým pásom. /rekonštrukcia 2021/ PRÍZEMNÚ ČASŤ DOMU TVORÍ : vstupná chodba, kuchyňa obývačka , pracovňa , špajza a v tejto úrovni je aj garáž, do ktorej je možný vstup len z vonku. Dom je čiastočne podpivničený, tu sa nachádza kotolňa a iný priestor na skladovanie. POSCHODIE TVORÍ : chodba, spálňa, ďalšia obývacia miestnosť z ktorej je vstup na balkón, WC a kúpeľňa. Z hornej obývačky je vstup do dvoch ďalších miestností, ktoré sú momentálne rozostavané a je možné si ich upraviť podľa vlastných predstáv. Dom je napojený na elektrinu, plyn je len prípojka a voda a kanalizácia je mestská. Dom je vybavený ústredným vykurovaním prostredníctvom kotla na pevné palivo. Ohrev vody je zabezpečovaný elektrickým bojlerom. Na dvore do ulice sa nachádza priestranný prístrešok (parkovanie pre dve autá). Záhrada je primerane veľká v miernom svahu vždy zaliata slnkom. Tu sa nachádza aj prístrešok na skladovanie dreva spolu s drevárňou. Ak Vás zaujala naša ponuka, neváhajte nás kontaktovať. Tešíme sa na stretnutie pri obhliadke, kde Vám poskytneme detailnejšie informácie . Cena: 120 000 € Prostredníctvom našich finančných špecialistov Vám pomôžeme s financovaním kúpy tejto nehnuteľností. NAŠE CENY SÚ VRÁTANE PROVÍZIE ZA KOMPLETNÝ SERVIS A SÚ SCHVÁLENÉ MAJITEĽOM.
NOVÁ CENA  / EXKLUZÍVNE VELKORYSÝ  3.IZB RODINNÝ DOM S PRIES
SHARK REAL Vám EXKLUZÍVNE so súhlasom majiteľa dáva do pozornosti velkorysý a krásny 3.izb rodinný dom v dynamicky rozvíjajúcej obci CHorvátsky Grob/Čierna Voda s krásnou upravenou záhradou o rozlohe 298m2,moderným zariadením len na skok do hlavného mesta Bratislavy a ponúka kvalitné bývanie aj pre tých najnáročnejších klientov.Táto lokalita je veľmi obľúbená pre všetky vekové kategórie .-Ak túžite po zmene a radi by ste vymenili hektický život v meste a oddýchli si po celom dni na terase pod altánkom s výhľadom na nádherne upravenú záhradu,so vzrastlými stromami, kríkmi a udržiavaným trávnikom,tak táto ponuka by mohla byť práve pre Vás . Záhrada je poklad,najmä ak je tak akurát,ani malá, ani príliš veľká. Nielen na nedeľný obed, ale na bežné chvíľky ako je ranná káva, tréning za kosačkou, večerná grilovačka s priateľmi či pohľad na deti užívajúce si hry v bazéne počas sparných letných dní. Jednoducho, dosť miesta na načerpanie energie po náročnom dni v meste, dosť priestoru na pohodový rodinný život aj vonku. Záhrada je dostatočne priestranná aj na prípadný bazén pre nových majiteľov. Tiež sa tu nachádza krytý drevený altánok s grilom a posedením. Nech sa páči prejdime k popisu a prezentácií samotnej nehnuteľnosti DISPOZÍCIA DOMU: Rozdelenie domu na dennú časť na prízemí a nočnú časť na poschodí zabezpečí Vám a Vašim blízkym ničím nerušený odpočinok. Po vstupe do domu Vás čaká krásny otvorený priestor,srdce domu v ktorom Vás uchváti velkorysá obývačka s kuchyňou a jedálenskou časťou.Tento veľkolepý priestor,je nádherne presvetlený,má úžasnú atmosféru a moderné zladenie do najmenších detailov.V chodbovej časti sa nachádza WC zaujímavo riešiteľný priestor pod schodiskom.Osvetleným schodiskom sa presunieme na poschodie kde sa nachádza priestranná kúpelňa s oknom s obkladom a dlažbou,práčkou,podlahovým vykurovaním sprchovým kútom a toaletou.Spáľňa je orientovaná smerom do záhrady,je priestranná kde pohodlne umiestnite kráľovskú posteľ a aj kút na cvičenie, pokiaľ žijete aktívny život,detská izba,poprípade hosťovská izba je orientovaná do tichej časti areálu. Dobrá orientácia domu zabezpečuje bývaniu dostatok prirodzeného svetla počas celého dňa. .* V horúcich letných mesiacoch oceníte klimatizáciu, ktorá sa nachádza vo všetkých izbách * Prízemie je rozdelené na vstupnú halu so schodiskom a ďalej do obývacej izby prepojenej s kuchyňou a jedálňou.Z obývacej izby je pekný výhľad vďaka honosným presklenným oknám na prestrešenú terasu s drevennými trámami ,ktorá je veľkým plusom a benefitom,na ktorej si môžu nový majitelia vytvoriť svoju oázu a vychutnávať si v horúcich letných dňoch chladený nápoj.obľúbenú kávičku,čaj prípadne si niečo ugrilov ZÁKLADNA CHARAKTERISTIKA: -Zastavaná plocha domu 92m2 -Úžitková plocha 152m2 -Plocha pozemku 298m2 -Kolaudácia 2008 -Klíma v celom dome -Plastové okná so žalúziami -Elektrická kovová brána -Strešná krytin