bazár, predaj, inzercia, predám

Twilight sága - celá tetralógia

Kategória: Sci-fi, Fantasy

Predám 4 knihy zo série Twilight v slovenskom jazyku: Súmrak, Nov, Zatmenie, Úsvit .

Stav: obal Zatmenia má vylisované vrásky, inak sú v skvelom stave
Twilight sága - celá tetralógia
Podobné inzeráty
Predám sériu Twilight + Hostiteľ
KNIHY PREDÁVAM SPOLU. PRIPADNE SÉRIA TWILIGHT A HOSTITEĽ OSOBITNE. autor: Stephanie Meyer - Twilight: Súmrak Nov Zatmenie Úsvit Twilight: sága a jeji postavy v proudu času (CZ) Krátky druhý život Bree Tannerovej - Hostiteľ Twilight: 77€ Hostiteľ: 7€ všetky spolu: 80€ Všetky knihy okrem Twilight: sága a jeji postavy... boli kúpené nové a raz čítané, táto jedna kniha bola kúpená na bazoši, ale ešte je vo veľmi dobrom stave.
Twilight sága - všetky 4 diely
Na predaj všetky 4 diely bestselleru autorky Stephanie Mayer - Twilight sága: Súmrak Nov Zatmenie Úsvit Knihy sú vo výbornom stave, ako nové. Len raz prečítané.
Twilight sága komplet
Predam sériu Twilight od Stephenie Meyer Sumrak Nov Zatmenie Krátky druhý život Bree PREDANE Úsvit
Twilight - 4. diely pôvodné balenie
Predám knižnú sériu twilight (sumrak, nov, zatmenie, úsvit) vo veľmi dobrom stave.
Kerberos Vlk ve stádu - Jack L. Chalker
Predam knihu cena 5€ Kerberos Vlk ve stádu - Jack L. Chalker - Druhá kniha tetralógie Vládcovia diamantu. Štyri planéty Wardenovho diamantu, štyri svety, ktorých postavenie je unikátne v rámci Konfederácie i celého vesmíru. Práve odtiaľto však hrozí galaktickej ríši nebezpečenstvo v podobe mimozemšťanov. Je možné, že na Kerbere, druhej planéte tejto prazvláštnej slnečnej sústavy, nájde ďalší agent odpoveď. Odsúdenkyňa Qwin Zhangová sa vydáva na svoju misiu, aby zabila vládcu planéty. Ale ako nájsť vlka v stáde, keď na Kerbere sú ľudia schopní vymieňať si aj telá... Tetralógia Vládcovia diamantu patria k najčítanejším knihám amerického autora Jacka L. Chalkera. K prednostiam cyklu patrí dokonale premyslený dej, ktorý akoby štyrikrát začínal od počiatku, a originálne rozvrhnutý svet jednotlivých planét, kde osudovo vládnu nezistiteľné Wardenove organizmy. Poslem GLS,alebo packetou +4€
Twilight sága
12e + pošta