bazár, predaj, inzercia, predám

Twistshake

Kategória: Kojenecké potreby

Predám twistshake kapsičky, fľaše, nádobky na uskladnenie potravy aj sáčky, uplne novú sklenenú fľašu aj s náhradnými nadstavcami na fľašu z kaučuku , protišmykovu podložku spolu s uzatváratelnym tanierom a príborom. Pôvodná cena všetkého spolu 150€ Predám za 65€. V prípade rýchleho jednania predám za 55€. Všetko je nové nepoužívané jedine čo bolo 1x použité tak 3 kapsičky asi ale tie su opakovatelne použiteľné (dajú sa po použití umyť). V prípade záujmu mi napíšte správu alebo email prosím. Ďakujem.
Twistshake
Podobné inzeráty
Twistshake riady rôzne druhy a farby
Twistshake click mat s tanierom veľká €25 biela. Twistshake click mat mini s tanierom €23 biela, čierna, modrá, ružová. Misky/delené taniere 8€/kus. Rôzne farby. Twistshake rôzne netečúce fľaše a poháre na pitie, cena 8€ za kus. Straw cup - fľaša so slamkou. Farby siva, čierna, modrá perleťová, ružová perletova, fialová, biela, béžová perleťová, sivá perleťová. Náhradné slamky, 5€ za balenie 360° učiaci pohar na pitie - biely, sivý, ružový a modrý 8€ Kid cup ružový pohár. 6€ Crawler cup biely. 6€ Náhradné silikónové tesnenie proti vylievaniu 2ks v balení 4,50€ - vhodné pre Kid cup a Crawler cup. Podbradníky €7 za balenie. 2ks v balení - biely a sivý, modrý a zelený. Príbor €7 čierny, sivý, biely, modrý. Lyžičky - balenie 3ks €5 - biele, modré, ružové, sivé, čierne. - balenie 2ks €4 - biele, sivé, čierne, fialové a ružové. Plnitelne kapsičky s lyžičkami a ice pops vrecká 10€ Termosky na jedlo so skladacou lyžičkou, objem 350ml 18€/ kus, farby sivá, ružová, modrá.
Twistshake 2x fľaša a 2x cumeľ
Twistshake: 2x fľaša (330ml a 260ml) 2x cumeľ (0-6m) NOVÉ
Twistshake vanička
Predám SKLADACIU vaničku twistshake, používaná cca 5 mesiaciv, vo výbornom stave, bez poškodenia. Osobný odber v BA-Nové mesto alebo Rovinka. Prosím v prípade záujmu píšte sms.
Plniace kapse Twistshake
Predám plniace kapse Twistshake nikdy nepoužité zabalené
Twistshake
Predám používanú sadu Twistshake, pozostáva z podložky, dve misky na tuhé jedlo, jedna miska na polievku. Všetko je spolu s vrchnákmi.
Vanička Twistshake
Ponukam na predaj novú vaničku TWISTSHAKE nevhodný darček cena je pevná