bazár, predaj, inzercia, predám

Tyčový aku vysávač Eta Supersonic 1231 90000

Kategória: Vysávače

Predám plne funkcný tyčový vysávač ETA. Je skvelý, má úplne nové filtre. U nás nepoužívaný, keďže máme robotický vysávač.

Viac info tu:
Tyčový vysávač – aku, na všetky druhy podláh, na vysávanie, na Li-Ion batérie, doba chodu 40 min, doba nabíjania 4 h, HEPA filter, hlučnosť 79 dB, plastová zberná nádoba o objeme 0,45 l, ovládanie na tele, LED osvetlenie a regulácia výkonu, s predlžovacou trubicou, rozmery 110,5 × 26 × 23 cm (V׊×H), hmotnosť 2,57 kg

+poštovné
Tyčový aku vysávač Eta  Supersonic 1231 90000
Podobné inzeráty
ETA Raggio 5225 90000
Predam plne funkcny ETA Raggio 5225 90000, vyuzivame ho minimalne pretoze mame doma privela prekazok ktore nevie prekonat :D Pridavame aj nahradne filtre a metlicky. Kontaktovat prosim iba sms alebo email. Pozri aj dalsie inzeraty mozno sa ti nieco zide :) Cena pevna, zlavu nedavam. Osobný odber Sala, Nitra, posielam postou alebo cez zasielkovnu. Dakujem. ----------------------------------- Výkonný robotický vysávač ETA Raggio podlahu dokonale vysaje a zároveň umyje. V priestore sa skvele orientuje vďaka laserovému navádzaniu a jeho ovládanie hravo zvládnete z mobilu alebo tabletu – stačí si zdarma stiahnuť APLIKÁCIU pre iOS alebo Android dostupnú v ČEŠTINE. Vysávač Raggio sa navyše spoľahlivo postará nielen o upratovanie, ale aj sám o seba – keď príde ten správny čas na údržbu niektorej z jeho častí, vysávač vás na to sám upozorní. S chytrou aplikáciou ETA RAGGIO sa tak môžete vlády nad čistou domácnosťou ujať aj vy. Aplikácia je k stiahnutiu ZDARMA na Apple Store (pre operačný systém iOS) alebo Google Play (pre operačný systém Android). Jednoducho ju nainštalujete do svojho mobilného telefónu alebo tabletu a potom je už čistá podlaha otázkou niekoľkých málo pohybov po obrazovke. Technické parametre: Doba prevádzky: 100 Virtuálna stena: áno, v mobilnej aplikácii Zdroj energie: akumulátorový (Li-On) SMART: áno Hlučnosť: 75 Mopovanie: áno Šírka: 34 cm Výška: 10 cm Hĺbka: 34 cm Hmotnosť: 3.97 kg
Tyčový vysávač ETA Moneto Aqua Plus 5449 90000 sivý/tyrkys
Predám vysávač kupovaný 11/2021,ešte v záruke malo používaný.predáva sa kompletný. Vysávač 3 v 1 – tyčový vysávač, ručný vysávač a mop Odolná Li-ion batéria: vydrží až 60 minút HEPA filter: zaistí odstránenie mikročastíc LED svetlo na hubici: odhalí každú smietku Technológia Click & Clean: ľahké nasadenie a zloženie mopovacieho dielu Ergonomická rukoväť a nízka hmotnosť vysávača zaistí pohodlné používanie Osobný odber Žilina / poprosim kontaktovať cez SMS.
Predám bezdrôtový tyčový vysávač 2v1
Predám bezdrôtový tyčový vysávač 2v1 Concept VP4136. Obsahuje batériu, takže ho stačí len nabiť a vysávať. Nemusíte za sebou ťahať kábel. Je šikovný, ľahký a do bytu ideálny. Vysávač jemne pomáha pri vysávaní a ťahá dopredu. Výdrž batérie (Podľa výrobcu 55 minút) - Povysával som na jedno nabitie 2x trojizbový byt a ešte v ňom bola baterka. Väčšinou som ho po druhom povysávaní dal nabiť. Doba nabíjania na plno nabitý vysávač: 4-5 hodín Vhodný na všetky druhy podláh, kobercov a zvláda aj zvieracie chlpy a vlasy pretože na spodku je motorizovaná turbokefa, ktorá sa točí a zbiera chlpy (viď foto). Vysávač disponuje aj odnímateľným ručným vysávačom, ktorý využijete na upratovanie drobných nečistôt. Zberná nádoba má 0,6 litra s vlastným filtrom. Vysávač sa dá zložiť na polovicu pre ľahšie skladovanie. Zaberá tým menej miesta. Taktiež má led osvetlenie, aby ste videli smietky na podlahe. K vysávaču mám všetky doplnky, nabíjací kábel a taktiež ešte krabicu. Vysávač bol kupovaný na Alze 22.1.2022 takže sa na neho ešte vzťahuje záruka nejakých 6 mesiacov. Dôvod predaja: Sťahujeme sa do domu, kde sme si kúpili priemyselný vysávač, ktorý zvládne aj vonkajšie prostredie a väčšie nečistoty. Cena: 70€ - pri rýchlom jednaní sa vieme dohodnúť na cene Neposielam na dobierku ani kuriérom. Len osobný odber Košice KVP (viete si ho aj vyskúšať)
Predám robotický vysávač ETA Aron 2512 90000
Predám robotický vysávač ETA Aron 2512 90000. Vysávač bol použitý párkrát. Bohužiaľ sme ho nevyužívali natoľko, aby sme si ho nechali. To je dôvod predaja. Kupovali sme ho spolu s 5ročnou zárukou.. dátum kúpy bol 19.11.2022, takže vysávač má cca polrok, ale ako som už spomínala bol použitý len párkrát. -smart aplikácia -vysáva a mopuje -digitálny motor s extra dlhou životnosťou -Kvalitný Li-ion 14,4 V akumulátor dodá energiu až na 120 minút prevádzky -gyroskopická navigácia -má 12 pohybových senzorov a mnoho dalších výhod... predávame ho za 220e AJ S 5-ROČNOU ZARUKOU! DOHODA MOŽNÁ!
Ručny vysávač Black & Decker +ETA Aku ručny vysávač
Ručny vysávač Black & Decker Vysávač Black & Decker PV1405N Väčši,výkonnější. Patentovaná konštrukcia hubica otáčacia,pre horšie prístupné miesta Jednoducho otvoríte bočný kryt a vyprázdnite nečistoty do odpadkového koša Nabijacia stanica Cena 14€+postovné./Nové 78€/ Poznámka-Treba dokupit vymenitelny filter do vysávač Black & Decker ,to sa opotrebovalo. ETA Aku ručny vysávač na prach a na vodu 9€+postovné.
Vreckový vysávač ETA
Predám vreckový podlahový vysávač ETA, výborný stav, spokojnosť, príslušenstvo na foto. Objem vrecka/nádoby: 3 l, Maximálna hlučnosť: 68 dB, Regulácia výkonu, Operačný rádius: 10 m, Materiál rúrky: kov, Hmotnosť: 7,2 kg. Dôvod predaja kúpa nového. Info