bazár, predaj, inzercia, predám

Ubytovacie zariadenie s bytom v Podhájskej

Kategória: Ostatné

Exkluzívne! Vo výhradnom zastúpení majiteľa ponúkam na predaj ubytovacie zariadenie s bytom v tesnej blízkosti Thermalparku, železničnej a autobusovej zastávky. Zariadenie bolo skolaudované v roku 2005. Stojí na pozemku s rozlohou 719m2. Disponuje veľkým parkoviskom. Na stavbu boli použité tehla, plastové okná a dvere, strešná krytina šindel + onduline + plechová krytina. Na pozemku sa nachádza tiež altán s pecou na grilovanie. Ohrev vody je zabezpečený elektrinou, kúrenie drevom. Momentálne je byt rozdelený na apartmány a prenajímaný. Jeden z apartmánov momentálne slúži na účely spoločnej kuchyne. Je možná aj varianta kúpy bez bytu (163 000,-€), prípadne samostatné apartmánové jednotky (3 lôžková 34 500,-€ - 18,95
m2, 2 lôžková 31 500,-€ - 18,93m2). Svojim technicko-stavebným prevedením vrámci, ktorého je v strede komplexu šachta s inštaláciami, je možné kedykoľvek napr. pridať do izieb minikuchynky.
Obec Podhájska je známa a obľúbená turistická destinácia vďaka Thermalparku s vodou s liečivými účinkami. Od BA je vzdialená 132 km, od BB 120 km, od NR 39 km, od KE 357, od ZA 233, od TN 162 km.
Ubytovacie zariadenie s bytom v Podhájskej
Podobné inzeráty
Ubytovacie priestory/izby na prenájom – centrum mesta
Exkluzívne ponúkame na prenájom ubytovacie priestory /izby/ rôznych typov, ktoré sa nachádzajú priamo v centre mesta Senica. Vďaka svojej výbornej polohe priestory poskytujú komfortné bývanie.  Priestory/izby majú vlastné sociálne zariadenie, prenajímajú sa zariadené. K dispozícií je spoločná kuchynka, ktorá prešla modernizáciou. Taktiež je možnosť využiť služby práčovne. PODMIENKY KRÁTKODOBÉHO PRENÁJMU: Minimálny pobyt – 7 nocí (1 týždeň)  Cena za izbu 45 eur/noc (max kapacita 3 ľudia) Cena za izbu 55 eur/noc (max kapacita 6 ľudí) Pračkovné: 10 Eur / izba / týždeň Záloha za ubytovanie (vratná) 100€  (slúži ako potvrdenie rezervácie, resp. v prípade poškodenia), platí sa dopredu Všetky ceny sú uvedené bez DPH. Sadzba DPH pre ubytovanie je 10%. Priestory/izby sú voľné IHNEĎ! PODMIENKY DLHODOBÉHO PRENÁJMU: Minimálny pobyt – 30 nocí (1 mesiac)  Cena za izbu 40 eur  /noc (max kapacita 3 ľudia) Cena za izbu 50 eur / noc (max kapacita 6 ľudí) Pračkovné: 50 Eur / izba / mesiac Záloha za ubytovanie (vratná) 100€  (slúži ako potvrdenie rezervácie, resp. v prípade poškodenia), platí sa dopredu Všetky ceny sú uvedené bez DPH. Sadzba DPH pre ubytovanie je 10%. Priestory/izby sú voľné IHNEĎ! NÁJOMCA je povinný zaslať firemné údaje alebo v prípade súkromnej osoby občiansky preukaz. Na základe týchto údajov prenajímateľ vystaví faktúru. Faktúru je nájomca povinný uhradiť minimálne 24 hodín pred nástupom na ubytovanie. V prípade ak faktúra uhradená nie je, ruší sa rezervácia, resp. ubytovanie Pred nástupom (min. 48 hodín) sa uhrádza záloha na účet prenajímateľa. Na základe tejto zálohy vydáva prenajímateľ kľúče od vchodových dverí a prenajatej izby. Záloha je vratná a vracia sa po riadnom odovzdaní izby a kľúčov a skontrolovaní stavu izby prenajímateľom. V prípade poškodenia respektíve akýchkoľvek poškodení sa z tejto zálohy odrátavajú náklady na opravu.   V prípade zrušenia rezervácie izby počas dohodnutého pobytu má prenajímateľ nárok na vyplatenie 100% predom objednaných ubytovacích kapacít.  Ak máte záujem o dohodnutie obhliadky, prípadne viac informácií, neváhajte ma kontaktovať na tel. č..
TRNAVA REALITY – ponúka na predaj polyfunkčný objekt s bytov
TRNAVA REALITY – ponúka na predaj polyfunkčný objekt s bytovou jednotkou a tenisovým kurtom v Dolnom Dubovom pri Trnave. Dom je osadený na pozemku o výmere 2166 m2. Úžitková plocha 1000 m2. Veľká terasa Parkovanie Tenisový kurt DISPOZÍCIA: - Pôdorys prízemia je určený na polyfunkciu rozdelený na 2 časti: I. časť: vstupná priestranná spoločenská miestnosť prepojená barom, v ktorej je možnosť zriadiť reštauráciu, pohostinstvo, kaviareň. Vhodná aj na usporiadanie menších firemných akcií, jubilejných a rodinných osláv, stretnutia a posedenia priateľov.. Časť domu je podpivničená, v suteréne sa nachádza vínna pivnica. II. časť: administratívne priestory, vhodné na kancelárie, ubytovacie priestory pre robotníkov. 2x samostatná izba s vlastnou kúpeľňou, WC, spoločenská miestnosť. -Pôdorys 1.NP je určený na administratívu, ubytovacie priestory - samostatný 2i byt s vlastnou kuchyňou, ktorá je prepojená s obývacou izbou, samostatnou spálňou, kúpeľňou s WC, technická miestnosť. Byt je prepojený so schodiskom, ktoré vedie k administratívnej časti - 8x samostatná izba s vlastnou kúpeľňou, WC, kapacita 20 lôžok. KONŠTRUKCIA A VYBAVENIE - Tehlová - Sedlová strecha - Okná drevené - Podlahy dlažba + plávajúce laminátové - Kuchynská linka - Elektrika, plyn, voda, kanalizácia - Klimatizácia Architektonicky umiestnenie domu na rozľahlom pozemku vynikajúco prepája interiér s exteriérom, kde je udržovaná zeleň, oddychový kút - terasa s prístreškom a posedením, tenisový kurt a samostatné sociálne zariadenie. © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej spoločnosti TRNAVA REALITY, s.r.o. Viac informácií Vám radi poskytneme telefonicky.
PREDAJ Výnimočná investičná príležitosť-HORSKÁ CHATA A HOTEL
Shark Real Vám ponúka jedinečnú investičnú príležitosť v krásnom, oddychovom a vyhľadávanom prostredí v lokalite Pezinská Baba. Vdýchnite Pezinskej Babe nový život! Na predaj Horská chata a Hotel s históriou, spolu aj s prislúchajúcimi pozemkami. Celková rozloha oboch pozemkov 7777m2! Zastavaná plocha predstavuje spolu 1136m2. Pozemky sú súčasťou CHKO Malé Karpaty a NATURA 2000 - (územie európskeho významu) a nachádzajú sa v bezprostrednej blízkosti lyžiarskeho svahu, čo cez zimné mesiace priľakáva množstvo návštevníkov s obľubou v lyžovaní. Popis lokality: Areál Pezinská Baba je v súčasnosti strediskom zimnej aj letnej turistiky. K dispozícii sú tri lyžiarske vleky, dva slalomové svahy s umelým osvetlením, lyžiarska turistická trasa po hrebeni pohoria Malé Karpaty. Náchádza sa približne 35 km od Bratislavy a 13 km od Pezinka. Charakteristika nehnuteľností: HORSKÝ HOTEL BABA Jedná sa o trojpodlažnú, čiastočne podpivničenú, múrovanú budovu s výmerou plochy 827m2 a celkovou úžitkovou plochou 1876,6m2, ktorá stojí na pozemku v rozlohe 7200m2 .Pôvodná časť - suterén a časť prízemia, bola postavená v roku 1937. V 70. rokoch bola dobudovaná zvyšná časť prízemia spolu s ďalšími 3 poschodiami. V rovnakom období bola vykonaná aj kompletná rekonštrukcia pôvodnej stavby. V hoteli sa nachádza 30 izieb pre ubytovanie hostí. V budove sú zapojené všetky inžinierske siete, okrem plynu. V súčasnosti je hotel neprevádzkovaný, neudržiavaný a vyžaduje celkovú rekonštrukciu. HORSKÁ CHATA Chata s rozlohou 309m2, postavená na pozemku s výmerou 577m2, využívaná v minulosti ako reštaurácia, bar a ubytovacie zariadenie. V súčasnosti využívaná ako rekreačná chata. K objektom vedie asfaltová komunikácia. Objekty sú vhodné na neskoršie využitie ako: rekreačné zariadenie, hotelové služby, sociálne služby, doplnkové zariadenia maloobchodu a podobne orientované smery využitia. V prípade vážneho záujmu Vám bližšie informácie a termín obhliadky rada poskytnem na tel. č. alebo prostredníctvom emailu: marcova.sharkreal@ SHARK REAL - VÁŠ SILNÝ A SPOĽAHLIVÝ PARTNER V OBLASTI REALÍT!
Na predaj polyfunkčný objekt zo zabehnutou prevádzkou reštau
Ponúkame Vám na predaj polyfunkčný objekt v obci  Budimír, x. Plocha: úžitková 320 m2, pozemku 278 m2. Stav objektu: kompletná rekonštrukcia pred 10 rokmi. V dolnej časti je prevádzka vyhľadávanej pizzerie s letnou terasou a donáškou. Kompletne vybavená kuchyňa, reštauračná časť vybavená barom, sklad a sociálne zariadenie. Na poschodí je priestor na usporiadanie spoločenských udalostí.Je tam kompletne vybavená spoločenská sála, kuchyňa a samostatná miestnosť s tanečným parketom, sociálne zariadenie. Tieto priestory sú pernamentne obsadené v priebehu celého roka.   Možnosť ponechania prevádzky reštaurácie, alebo úpravy na kancelárske, skladové priestory, alebo ubytovacie jednotky.  Cena 250 000 € Možná dohoda na cene.Cena nehnuteľnosti je kompletná a uvádzana vrátane provízie pre realitnú kanceláriu. V stanovenej cene je zahrnutý kompletný právny servis a poplatky potrebné pri prevode nehnuteľnosti. Taktiež vybavenie hypotéky podľa požiadaviek klienta.
Investičná príležitosť pre strojárenskú a zámočnícku veľkový
V meste Vrbovéponúkame na predaj výrobno-skladovýareál spolu s technológiou a zariadením. Areál pozostávaz pozemkov o celkovej rozlohe 17 600m2 az viacerých budov s celkovou rozlohou 3 540m2, je oplotený a zabezpečený kamerovým systémom ako v exteriéri, tak aj v interiéri. K hlavnej bráne vedie príjazdová asfaltová cesta. Inžinierske siete: Elektrina-vlastná trafostanica, vodovod-vlastná studňa hĺbky 36 m, plyn - vlastná plynostanica. Kanalizácia je riešená viacerými žumpami, ale je možnosť napojenia objektov na mestskú kanalizáciu vybudovanú v roku 2022. Situácia: V areáli sa nachádzajú tieto objekty – administratívna budova, dva sklady, predajňa, hala č.1, hala č.2,tryskovacia pieskovňa, kompresorovňa,sklad plynov a prístrešky. Administratívna budovaje jednopodlažná, zateplená s PVC oknami. Nachádza sa v nej 8 kancelárií, 4 WC,kotolňa,sklady,šatne,sprchy a miestnosť pre upratovacie náradie. Predajňu tvorí miestnosť o rozlohe cca 50m2, na podlahe má položenú dlažbu, PVC okná a dvere, prislúcha k nej aj príručný sklad s rozlohoucca 30m2. Hala č.1pozostáva z viacero samostatných priestorov - prvá časť, obrubňa,druháčasť, autodielňa, expedičný sklad a oplotený prístrešok.Všetky priestory majú samostatný vchod. Prvá časť haly – Na prízemí sa nachádzajú šatne, WC, sprchy, miestnosť pre majstraa na poschodí sú kancelárie. Technológia a zariadenie: 2ks mostový žeriav, nosnosť 5t, 2ks mostový žeriavzn. DEMAG, nosnosť 500 a 800kg, otočný stĺpový zdviháks nosnosťou 250kg, zakružovačka,ručný lis,sústruh zn. MAUSER, radiálna vŕtačka, malá strojová vŕtačka, pásová pila zn. PEGAS, 2ks zámočnícke stoly a malý stôl. Obrubňa – Technológia a zariadenie: mostový žeriav zánovný zn. DEMAG, nosnosť 2t, CNN obrábacie centrum, fréza, fréza zn. RECKERMANN KOMBI 900 PONY, 2ks sústruh,malá pásová píla na kovzn. BOMAL, stĺpová vŕtačka a merací mramorový stôl. Druhá časť haly – Na prízemí sa nachádza sklad a na poschodí sú kancelárie. Technológia a zariadenie:mostový žeriav, nosnosť 10t, miestnosť pre programátora PC a pre páliaci stroj 2 x 6m autogén/plazma Hyperterm, pásová brúska, mechanická ohýbačka plechu, hydraulický lis 30t, hydraulické nožnice na plocho dl.3000 x 12mm hr.,lakírnická kabínavypaľovaciazn. DURST s kúrením,tryskacie priebežné zariadenie, zváracie zdroje 8ks. Autodielňa – Kompletne zariadený autoservis s elektrickým zdvihákom s nosnosťou 3t.(nie je súčasťou ponuky, možná príp. dohoda). Do budúcna možnosť využitia priestoru aj na skladové účely. Expedičný sklad - Technológia a zariadenie: žeriav typ A s pojazdom, nosnosť 2t. Hala č.2 bola skolaudovaná v roku 1984. Technológia a zariadenie:mostový žeriavzn. DEMAG, nosnosť 3t,lis 320t, ohraňovákzn. DURMA,pásová pila zn. BOMAC, radiálna vŕtačka, tvarovacia píla zn. MÖSSNER REKORD, brúska na plocho, magnetický stôl, hydraulické nožnice na plech, univerzálna brúska na náradie zn. WATER, profilová vysekáv
LUKRATÍVNY POLYFUNKČNÝ MEŠTIANSKY DOM V PRIAMOM SRDCI TRNAVY
Nehnuteľnosť sa nachádza na najdôležitejšom námestí v Trnave, na Trojičnom nám.7, ktoré tvorí srdce Trnavy a je jej kultúrnym a spoločenským centrom. Jedná sa o budovu s bytovými jednotkami na 1.poschodí a vybavenosťou pre obchod a služby na prízemí. Nie je presne známe, v ktorom roku bola budova postavená. V priebehu životnosti sa menil jej účel využívania až do rokov 2021 - 2022 kedy prešla kompletnou opravou,rekonštrukciou a funkčnou revitalizáciou do dnešnej podoby. K BUDOVE PRINÁLEŽIA NASLEDOVNÉ POZEMKY SPOLU O VÝMERE: 564 m2 Zast. plocha a nádvorie – pôvodný objekt: 264 m2 ( p.č. 6/5 ) Zast. plocha a nádvorie – prístrešok pre domový odpad – novostavba: 10 m2 ( p.č.6/4 ) Zast. plocha a nádvorie – prístrešok pre letné sedenie, zimná záhrada: 75 m2 ( p.č.6/3 ) Zast. plocha a nádvorie – vstup na nádvorie 17 m2 ( p.č.6/2 ) Zast. plocha a nádvorie – terasa a zelená plocha 198 m2 ( p.č. 6/1 ) Na prízemí budovy sa nachádzajú obchodný priestor a reštaurácia prístupné priamo z námestia. Reštaurácia je prechodná na nádvorie kde k nej prináleží vykurovaná presklenná terasa a okrasná záhrada s detským ihriskom. - interiér reštaurácie a zázemie: 128,14 m2 - vykurovaná presklená letná terasa / zimná záhrada: 75 m2 - nádvorie zelená plocha: 152 m2 - nádvorie keramická dlažba: 46 m2 - certifikované detské ihrisko - obchodný priestor: 42,03 m2 Prístup na 1.poschodie je po samostatnom točitom schodisku, ktoré má vlastné vchodové dvere z nádvoria. Toto schodisko bolo historicky zachované a zrekonštruované spolu s jedinečným vitrážovým oknom, ktoré tvorí zároveň svetlík na strope a prirodzene ho osvetľuje denným svetlom. Na nádvorie je prístup povedľa domu cez vchodovú bránu z námestia. Nachádzajú sa tu obytné priestory s terasou o rozlohe 212 m2, po rekonštrukcii boli upravené na užívanie ako 3 bytové jednotky so samostatným meraním vody, plynu a elektriky pre každú byt. jednotku: o - Byt č. 1 výmera 30,81 m2, jedáleň - kuchyňa s pripravenými IS, spálňa, kúpeľňa so sprchovým kútom, toaletou a umývadlom. o - Byt č. 2 má výmeru 67,01 m2, priestranná izba s výhľadom na Trojičné námestie pripravené IS na kuchyňu, spálňa, kúpeľňa svaňou, toaletou, bidetom a dvoj umývadlom o - Byt č. 3 má výmeru 62,97 m2, jedáleň - kuchyňa s pripravenými IS, kúpeľňa s toaletou, vaňou, bidetom, umývadlom, chodba, izba s výstupom na terasu. o - Spoločné priestory k bytom majú rozlohu 39,25 m2, príslušenstvo: schodisko, vstupná hala, 2x sklad, kotolňa, technická miestnosť o - k bytom patrí aj terasa s výhľadom do záhrady o rozlohe 12 m2. Novostavba presklená zimná záhrada – letná terasa vo dvore objektu: Vo dvore nehnuteľnosti je postavená a skolaudovaná v roku 2021 novostavba vykurovaná presklená zimná záhrada – letná terasa so vstupom z dvora s možnosťou celoročného využitia. Stavba je postavená z kov