bazár, predaj, inzercia, predám

Úchyt na lampu na stenu mosadzný

Kategória: Lampy, osvetlenie

Mosadzný úchyt na lampu na stenu, mosadzný
Úchyt na lampu  na stenu mosadzný
Podobné inzeráty
Predam starý mosadzny luster
Predam starý mosadzny luster Dĺžka 60 cm, priemer 36cm
Dreveno mosadzny luster
Dobrý deň. Mám na predaj dreveno mosadzny luster na žiarovky 230V pätica E14. Luster vo výbornom stave sklené kryty bez poškodenia. Pre viac info píšte email. Len vážny záujem ideálne osobný odber nakoľko je to krehké.
Mosadzný barokový luster
Predám nádherný mosadzný barokový luster, 10 ramenný, s krásnymi postavičkami malých chlapčekov. Šírka 93 cm, výška 72 cm. Cena: 319 EUR
Lampa na stenu Philips Eseo
Predám lampu na stenu Philips Eseo SUSATO E27/12W, strieborná farba s bielym sklom. Priemer spodnej časti montovateľnej na stenu 16 cm, priemer skla 13 cm. Výška 20 cm, zapínanie/vypínanie priamo na lampe. Osobný odber Bratislava – Staré Mesto. Cena 20 eur, pôvodná cena 68 eur
Predam lampu Beurer TL 90
Predam lampu Beurer TL 90 na imitáciu denného svetla. Jedna sa o silnú lampu(10 000luxov), vhodná aj na terapeutické účely. Kupovana v Nay, aktuálne ju tam predávajú za 179,99€. Dovod predaja je jej nevyužitie, stav ako nová. Predam za cenu uvedenú v inzeráte.
predám lampu do detskej izby
Meníme izbu detskú a preto predavame lampu lietadlo kupovanú v Merkury market. Podobnu lampu najdete v Merkuri za 72 eur, niečo ako: