bazár, predaj, inzercia, predám

Ukrajina, Eska Junior, BMX, retro

Kategória: Starožitnosti

Predam retro bicykle a state bicykle vhodne na renovaciu
Kontakt emailom
Ukrajina, Eska Junior, BMX, retro
Podobné inzeráty
Starý,retro bicykel Ukrajina
Predám alebo vymením starý,retro bicykel značky Ukrajina. Vhodný na renováciu alebo ako dekoraciu.
kolo Ukrajina, (r. v. 1983.) 1
nabízím zachovalé kolo ukrajina v původním stavu. made in USSR, r.1983. pouze osobní vyzvednutí - Ďurčiná (v okolí Rajec, Žilina)
Retro vianočné ozdoby II.
Predám retro vianočne ozdoby: 1.Krásne retro hribiky-muchotrávky so štipcami,mám 10ks,cena 9€/ks 2.Retro zvončeky,3ks,bielo-šedej farby, vyška 5cm,priemer 5cm, sú to veĺmi staré 100 ročné vianočne ozdoby,cena 5€/ks 3.Retro biele umelé snehové vločky, 12ks v balení, cena 15€/balenie 4.Retro biele umelé snehové vločky veĺké 13cm široké,6 ks,cena 15€ 5.Jednofarebné gule v krabiciach č.5,6,7,cena 15€/krabica 6.Strieborne gule v krabici č.11,cena je 3€/ks 7. Na SMS nereagujem, volajte, ideálne pište na email.
Retro vianočné ozdoby I.
Predam retro vianične gule: 1.Vianočne gule v krabiciach č.1,3 je cena 5€/kus 2.Vianočné gule na foto č.4 cena 3€/kus 3.Retro šišky veĺké,dlžka 10cm,cena uvedena na foto 4.Krásne zelené retro stromčeky,dlžka 10cm, cena 10€ za nepoškodený stromček Druhý steomcek ma poškodenie (viď.foto), cena znížena na 7€ 5.Retro slzy, krabica č.8,9 je cena 5€/kus 6.Retro slzy v krabici č.10 je 6€/ks Na SMS nereagujem, volajte,idealne napište na email o ktore konretne ozdoby máte zaujem.
Vreckové hodinky Eska
Predám vreckové hodinky značky Eska. Majú približne 100 rokov, sú zachovalé a funkčné
Predam bicykel Eska Tatra
Predam starozitny bicykel v povodnom stave patinovom Eska model Tatra vacsina uz je v muzeu malo dochovanych kusov