bazár, predaj, inzercia, predám

Ulozny box GODMORGON Ikea

Kategória: Ostatný nábytok

Ulozna skatula s priehradkami, idealne na kozmetiku a ine drobne veci. Rozmery 32x28x10 cm. PC 20 eur. Poslem aj na dobierku
Ulozny box GODMORGON Ikea
Podobné inzeráty
Predám policový diel IKEA KALLAX 4x2
Predám čierny policový diel IKEA KALLAX 4x2 + 2x supliky a 2x skrinka. PC 135€. Odber možný koncom mesiaca. Len osobný odber. Rozumnej dohode na cene sa nebránim. Klikni na moje meno pre zobrazenie všetkých mojich inzerátov. Regál, policová stena: Šuplíky(vložka so zásuvkami): Skrinka (vložka s dvierkami):
Úložný box
Predám zachovalý úložný box na hračky aj knihy,všetko aj s doplnkami z IKEA.
Vešiak na šaty MULIG + Úložný priestor SKUBB
Predam: 1 x Vešiak na šaty Ikea MULIG. 2 x Úložný priestor Ikea SKUBB. PV 30€. Vsetko je ciste, bez poskodenia a predavam to len spolu. Na SMS nereagujem.
Kancelársky nábytok IKEA - 2x Galant skriňa
Predám málo používaný kancelársky nábytok IKEA (zložený). Len osobný odber. Bližšie info tel., email. 1x GALANT Skrinka s otváracími dverami (Skrinka s dverami, bielo morená dub dyha, 80x120 cm) - 150 EUR 1x GALANT Skrinka s posuvnými dverami (Skrinka/zasúvacie dvierka, bielo morená dub dyha, 160x120 cm) - 400 EUR
Záhradný ulozny box
Predám záhradný plechový úložný box. Pre nás nevhodný rozmer. Pri rýchlom jednaní,dohoda na cene možná
Omni úložný box L
Predam oranzovy ulozny box bez vrchnaku, pouzity vo vnutri na skladovanie oblecenia. Iba osobny odber Bratislava Prosim sms.