bazár, predaj, inzercia, predám

UMDS2 univerzálny drevoobrábací stroj

Kategória: Vybavenie dielne

Ponúkam veľmi obľúbenú šikovnú mašinku na obrábanie dreva. Kotúčová píla, kotúč brúsny papier, hobľovačka š=25cm, zrovnávačka do hrúbky 8cm, š=25cm s podávacím válcom. Stroj sa ešte stále vyrába a je možné dokúpiť komponenty a prídavné zariadenia ako vyvrtávačku a frézovací stolík. Šikovná na prenášanie, ale zároveň stabilná. Vhodná pre domáceho majstra, alebo na stavbu domu a pod.
UMDS2 univerzálny drevoobrábací stroj
Podobné inzeráty
Drevoobrábací sústruh Laguna CNC Turner
Laguna CNC sústružník drevoobrábací 3-osový sústruh, 60" dlhá pracovná plocha, s priloženým PC počítačom pre CAM. Málo používaný a používaný iba na výrobu niektorých prototypov, predáva sa kvôli zmene produktu, ktorá sa dostala tam, kde už tento stroj nepotrebujeme.
Stroj na drevo
Ponuka tento drevoobrabaci stroj
Zváračka SHERMAN DIGITIG 200 LCD
V ponuke všetky zváračky od firmy SHERMAN za najlepšie ceny na trhu. Zvárací invertorový stroj DIGITIG 200 LCD AC/DC je elektronický pulzný IGBT invertor s digitálnym riadením všetkých parametrov s prehľadným LCD displejom pre zváranie metódou TIG s HF bezkontaktným zapaľovaním. Stroj sa vyznačuje vynikajúcimi zváracími vlastnosťami, vybavením, možnosťou nastavenia všetkých parametrou pre TIG zváranie, robustnou konštrukciou, vysokým výkonom, nízkou hmotnosťou a hlavne spoľahlivosťou. Tento stroj je určený na prevádzky, kde sa kladie dôraz na maximálnu úžitkovú hodnotu za prijateľnú cenu. Stroj má vynikajúce zváracie vlastnosti pri zváraní metódou TIG s bezdotykovým zapaľovaním HF a metódou MMA. Digitálne riadenie umožňuje nastavenie: nábehu a dobehu zváracieho prúdu, koncový prúd, predfuk a dofuk plynu, frekvenciu pulzácie, ANTI STICK,ARC FRCE, HOT-START Pri MMA je možné zapnúť funkciu VRD Invertor ma funkciu zapamätanie posledných nastavených parametrov. Po vypnutí a opätovnom zapnutí sa obnovia posledne nastavené zváracie parametre. Funkcia pamäť umožňuje uloženie 10 sád parametrov do pamäte. Napájacie napätie 230 VA Istenie 25 A pomalý istič Rozsah zvár. prúdu TIG 10 - 200 A Rozsah zvár. prúdu MMA 20 - 180 A Zaťažovateľ 40 % 200 A Krytie IP 21 Rýchlospojka 35-50 Rozmery 475x200x410 mm Hmotnosť 14,2kg Rozsah pulzu: 4 - 200 Hz Balance AC : 30 - 90 % Základný prúd: 5 - 95 % hlavného prúdu V cene dodávky je: Zvárací invertor Sada zváracích káblov pre elektródu Zvárací horák TIG 26- 4m s výbavou V ponuke všetky zváračky od firmy SHERMAN za najlepšie ceny na trhu.
Univerzálny tester súčiastok TC1
Univerzálny tester súčiastok meria odpor, úbytok napätia na polovodičoch, kapacitu, indukciu. Identifikuje súčiastky ako sú tranzistory (bipolárne aj fet), triaky, tyristory, diody aj zenerky, cievky, kondenzátory, odpory. Má tiež zabudovanú funkciu IR dekodéra.
Šijací stroj.
Predám alebo vymenim tento šijací stroj v perfektnom stave,za malotraktor dom.výroby,babetu, 4-kolku 125,150,alebo za niečo,čo vam zavadzia doma,tak, ako mne tento stroj.
Šijací stroj
Predám šijací stroj Veritas, funkčný