bazár, predaj, inzercia, predám

Umele kvetinace 1bal/25ks/4€+posta

Kategória: Rastliny

Ponúkam 25ks obalov/plastové kvetináče cena 25ks/4€
Priemer je vseliaky od 10cm do 11,5cm sú to klasické plastové kvetináče je to mix len 1x použité v ponuke mám 3balenia

cena za 1balenie je 4€

kvetináče sú len 1x použité určite využijete
pri odbere všetkých troch balení cena spolu 10€+pošta
klik na naše meno mame tu toho viacej
Umele kvetinace 1bal/25ks/4€+posta
Podobné inzeráty
Bylinky mäta lesnä,prasliicka,lipa,myšì chvost....
Rôzne liečivé bylinky na čajík repík,aksamitník,myší chvost ... kuknite si v popise čo mame ešte aktuálne !!!!!!! všetky bylinky balene v papierovom sačku v predu s dierkami pre lepšie vetranie . všetky bylinky zbierané v hore a na lúkach ďaleko od ciest sú čistučké vhodne priamo na čajík všetko veľmi zdravé bylinky čierna ríbezľa ...:1bal/20gr/2,50€ (v ponuke 5balení ) Detoxikačné a potopudné účinky Eliminuje nádchu a chrípku Odstraňuje hnačku, upravuje stolicu Prečisťuje močové cesty od zápalov Odvodňuje, reguluje vodu Prečisťuje a podporuje obličky Eliminuje kyselinu močovú z kĺbov Vhodné pri bolesti kĺbov Repík :1bal/30gr/2,70€ (v ponuke 10 balení ) Repík podporuje správne fungovanie pečene a žlčníka, čo je využívané v rade tráviacich ťažkostí. Môžeme repík použiť v prípade črevných nevoľnosti, kedy napomáha normalizovať naše trávenie, alebo po diétnej chybe, kedy vďaka podpore správnej činnosti žlčníka a pečene sa s nepríjemnou situáciou lepšie vyrovnáme. žihlava:1bal/30gr/2,20€+pošta ( v ponuke 8 balení ) a obličky, na žlčník, na pečeň, pri alergiách , pri bolestiach hlavy, pri zápale močových ciest, stimuluje hladinu cukru (vhodné pre diabetikov), proti artérioskleróze, chronických bolestiach kĺbov a dne (podporuje vylučovanie kyseliny močovej z kĺbov) a osteoporóze, na krv (tvorba hemoglobínu a znižovanie hladiny cukru). Mäta lesná: 1bal/30g/2,60€+pošta ( v ponuke máme 4 balenia.... má pozitívne účinky predovšetkým na žalúdok a tráviacu sústavu. Zvyšuje vylučovanie žlče, uvoľňuje črevá, zmierňuje kŕče, plynatosť a pálenie záhy. Priaznivo pôsobí proti zvracaniu pri nevoľnosti.preventívne pri ochoreniach žalúdka, žlčníka a čriev. Je bohatá na antioxidanty, ktoré podporujú dobrý zrak a jej silica posilňuje imunitný systém. Medovka :1bal/20gr/cena 2,50€ (v ponuke len 2 balenia ) Používa sa už po stáročia na ošetrenie rán a potlačenie nespavosti. Je účinná proti melanchólii a depresiám. Hluchavka :1bal/30gr/2,70€ (v ponuke 10balení ) močové cesty,zápaly,bolesť pri menštruácii,akné,ekzém myší chvost:1bal (rebríček )20gr/cena 1,70€ (v ponuke len 7 balení ) obsahuje vitamín B1/B2/B3 a B6 zápaly,srdce a reuma) Lipa :1bal/30gr/3€ (v ponuke 10balení ) Lipové kvety sú dobrým liekom na zmiernenie príznakov prechladnutia, ako napríklad kašeľ, upchatý nos, bolesti hlavy a bolesti hrdla. Špeciálne sa využívajú pri horúčke a zimnici, pretože podporujú potenie. Praslička :1bal/25gr/2,60€ (v ponuke 10 balení ) v ľudovom liečiteľstve ako medicína na liečbu
Kvetináče
Predám kvetináče rôzne druhy a veľkosti. Farby podľa obrázkov. Popis: Zelený + biely - kvetináče sú keramické, veľkosť 5,5cm Hnedé s tanierikom - kvetináče sú keramické, veľkosť 6cm Hnedé na sadenie - kvetináče sú na sadenie s dierkami na spodku. Sú umelé, veľkosť najväčší má 6cm, ostatné 5cm Keramické kvetináče sú po 0.50€ Umelé na sadenie sú po 0.30€ Cena všetkých spolu 4€ :)
Liečivé bylinky lipkavec,púpava,plucnik lekarsky
Rôzne liečivé bylinky na čajík Kliknite na naše meno máme v ponuke 2 inzeráty na bylinky lebo nám všetko nevošlo do 1dného inzerátu ...Cena je daná +pošta v ponuke máme všetko možné ..... kuknite si v popise čo mame ešte aktuálne !!!!!!! všetky bylinky balené v papierovom sáčku v predu s dierkami pre lepšie vetranie . všetky bylinky zbierané v hore a na lúkach ďaleko od ciest sú čistučké vhodne priamo na čajík všetko veľmi zdravé bylinky --------------------------------------------- Baza kvet :1bal/30gr/3€ (V ponuke 8 balení ..) Má proti zápalové účinky,ochorenie dýchacích ciest,znižuje hladinu cukru pre diabetikov,bronchitida,nádcha ... Pľúcnik lekársky :1bal/25gr/3€/V ponuke 8x balenie ) mierni dráždenie na kašeľ znižuje tvorbu hlienu pri zahlienení používa sa pri liečbe chronických ochorení pôsobí protizápalovo podporuje vylučovanie tekutín z tela zvyšuje krvnú zrážanlivosť pomáha pri hnačke a hemoroidoch urýchľuje hojenie rán a kožných vredov Lipkavec Pravý :1bal/30gr/2,90€(v ponuke 10balení ) Pôsobí ako antioxidant Podporuje činnosť lymfatického systému Vhodné pre Osoby s nízkou imunitou Zlepšuje trávenie a odvádza nadbytočnú vodu z tela, pretože je močopudný, prečisťuje pečeň a obličky. Tým zároveň zvyšuje obranyschopnosti organizmu. Odstraňuje bolesti brucha a migrénu, čo má asi súvislosť s tým, že čaj z lipkavca znižuje pocit stresu a zlepšuje kvalitu spánku. Pomáha zmierňovať reumatické bolesti a menštruačné bolesti Medzi jeho najvyhľadávanejšie účinky patrí podpora činnosti štítnej žľazy. Pri strume sa odporúča kloktať čaj a natierať maslom s Lipkavcom. Púpava Kvet :1bal/25gr/2,60€ (V ponuke 10balení ) Kvet púpavy: je nápomocný pri liečbe chorôb dýchacích ciest a podporuje vykašľiavanie. Navyše majú vysoký obsah železa, čím môžu pomôcť pri liečbe chudokrvnosti alebo pri únave. Aksamietnica/Turča/Garafia kvet:Veľa ľudí to pozná pod iným názvom : 1bal/25gr/2,50€ (v ponuke 6balení ) kvet aksamietnice sa už dlhú dobu používa ako diuretikum, zvyšuje potenie a zbavuje sa červov. Čaj z aksamietnice je vhodný na liečbu hnačky a žalúdočných kŕčov. Moderná veda potvrdzuje liečivé vlastnosti aksamietnice. Zistilo sa, že pomáha pri ozdravovaní pečene a obličiek a v prípade zápalových procesov zmierňuje bolesť. Extrakt z aksamietnice zlepšuje metabolizmus a posilňuje imunitný systém.
Lacno predám semienka - paštrnák, uhorka, tekvica, cuketa
Predám rôzne semienka. V prípade záujmu pošlem poštou podľa dohody. 2bal. paštrnák 1bal. uhorka šalátová PERSEUS F1 1bal. tekvica muškátová LAURA 1bal. cuketa MESTIK 1bal. cuketa STARTGREEN F1 1bal. žltá cuketa GOLDLINE F1 Cena za všetky spolu je 3eurá, ale v prípade záujmu predám aj jednotlivo.
Drevenné kvetináče
Dobrý deň, ponúkam na predaj na mieru robené drevené kvetináče zo smrekového dreva, lakované(3 vrstvy) a (ne)opálene podľa Vášho gusta :). Cena sa odvíja od rozmerov, ktoré si zvolíte. Na steny kvetináčov viem pre Vás vyrezať napríklad srdiečko(pozri obrázok). Kvetináče Vám dokážem doručiť na Vami zvolenú adresu (okolie Ilava), ale viete si ich vyzdvihnúť aj na mojej adrese. Pre príklad ceny si môžme uviesť kvetináče na fotkách. Jeden kvetináč má rozmery 75(dĺžka)x25(šírka)x20(výška) a jeho cena je 20€. V cene je zarátana práca, lak, opálenie, spojovací materiál(klince a lepidlo), materiál(drevo). Kvetináče sú vhodný darček pre potešenie Vašich blìzkych a preto sa neváhajte ozvať.
Pradam kvetinace+ umelé kvety
Pradam 2x znackove kvetinace+umelé kvety Kvetináč rozmer 40x40 vyska 75cm cena za 1ks 20