bazár, predaj, inzercia, predám

UMIDIGI Uwatch 2S

Kategória: Inteligentné hodinky

Predám smart hodinky UMIDIGI Uwatch 2S. Mám viacero farebných prevedení. Hodinky sú vo veľmi dobrom stave, batéria ma vydrž ako u nových. Pridávam k ním kábel na nabíjanie. Smart hodinky, LCD farebný displej, Android, Bluetooth, Vodeodolnosť, Počet dní výdrže batérie: 15, Funkcie: senzor tepovej frekvencie, krokomer, monitoring spánku, Integrovaný hudobný prehrávač, Podporovaný OS: Android, iOS.
Pre viac informácií ma neváhajte kontaktovať cez telefón: ak nedvíham, alebo som nedostupný tak najlepšie je napísať sms. Určite sa vám ozvem naspäť. Dobierka možná, ale až po dohode.
UMIDIGI Uwatch 2S
Podobné inzeráty
Smart hodinky Umidigi
Predam 3x pouzite damske smart hodinky znacky Umidigi uwatch 2S v ruzovo zlatej farbe.
UMIDIGI UWATCH SPORT
Nevhodný darček.
Umidigi Urun
Predám smart hodinky Umidigi Urun, hodinky sú vo veľmi dobrom stave. Vydrž batérie je ako u nových. Smart hodinky – unisex s meraním tepu na zápästí, výpočet kalórií, meranie vzdialenosti, GPS, kompas, oxymeter, pripojenie pomocou Bluetooth a USB, stav batérie, ovládanie mobilu, vibrácie, hľadanie telefónu, hodnota vodotesnosti 50 m (5 ATM), kompatibilné s iOS a Android, Chemicky tvrdené sklíčko, materiál remienka: silikón. Pridávam k ním kábel na nabíjanie. Pre viac informácií ma neváhajte kontaktovať cez telefón: ak nedvíham, alebo som nedostupný tak najlepšie je napísať sms. Určite sa vám ozvem naspäť. Dobierka možná, ale až po dohode.