bazár, predaj, inzercia, predám

Úmrtné oznámenie Fallschirmjager

Kategória: Zberateľstvo

Predám originálne nemecké úmrtné oznámenie v perfektnom stave. Zaujímavé je ze vojak skonal uz po vojne v lazarete. Vysadkarske oznámenia sú velmi cenné a vyhľadávané. Nemecké, vojenské, vysadkár, fallschirmjager. Helma. Pozrite aj moje ostatné inzeráty
Úmrtné oznámenie Fallschirmjager
Podobné inzeráty
Svadobné oznamenie z 1943 roku-Medzilaborce...
Svadobné oznamenie z 1943 roku-Medzilaborce...
Nemecka helma m38 Fallschirmjager
Predám originálnu helmu z druhej svetovej vojny pre nemeckých vysadkarov. Jedna sa o vyhľadávanú a zberateľsky cenú helmu. Kompletný originál je niekolko násobne drahší. Helma ma novu farbu určenú pre zimné obdobie. Pozrite aj moje ostatne inzeraty.
Gravitačný nož Anton Wingen Junior
Na predaj vzácnejši model povojnového gravitačného noža Bundeswehr Fallschirmjäger Fallmesser. 100 percentne funkčný. Cena 270 euro aj s poštovným, platba vopred na účet.
Drobné zberateľské retro veci - socializmus
Predám zberateľovi týchto pár retro vecí - socializmus: 1) Letový poriadok /řád - 2ks (1989) - PREDANÉ 2) Oznámenie o žrebovaní tiketov k Olympiáde v Moskve (1980) 3) Receptár k mixéru ETA (1986) 4) Evidencia členských príspevkov v KSS - bez vyplnenia, 2ks (1 mierne poškodený, odtrhnutá malá časť prednej strany) 5) Vojenský strihací meter (ústrižky z 3 metrov) 6) Magazín Roháč (1989, 80 strán) - PREDANÝ 7) Malý katalóg/brožúrka "Zima na Spiši" 8) Starý listový papier s obálkami zn. PIKO 9) Potvrdenie o účasti na brannom cvičení v rámci pracovnej doby 10) Pohľadnica Čičmany 11) Obal zdravotný preukaz
sovietske vyznamenanie "800.výročie Moskvy".
Predám sovietske vyznamenanie (odznak) "800.výročie Moskvy" v stave ako na foto. Pamätná medaila (rusky: Медаль "В память 800-летия Москвы") je založená v roku 1947. Bola založená pri príležitosti 800. výročia mesta a stala sa prvým vyznamenaním svojho druhu. Medaila bola založená výnosom Prezídia Najvyššieho sovietu Sovietskeho zväzu 20. septembra 1947. Oznámenie o vytvorení vyznamenania bolo načasované na oslavy 800. výročia Moskvy, ktoré sa konali 6. septembra 1947. Po slávnostnom ohňostroji hlásateľ Jurij Levitan oznámil zriadenie tejto pamätnej medaily. Oficiálny dekrét o zriadení nového štátneho vyznamenania bol vydaný až 20. septembra 1947. Prvým nositeľom medaily sa stal 10. júla 1948 Josif Vissarionovič Stalin. Dňa 23. júna 1951 bol štatút vyznamenania upravený výnosom Prezídia Najvyššieho sovietu Sovietskeho zväzu. K ďalšej reforme došlo 18. júla 1980. 7. septembra 2010 bol dekrétom prezidenta Ruskej federácie medaile zbavený štatút štátneho vyznamenania. StavPošlem aj poštou. K cene treba prirátať poštovné. Slúži výhradne na zberateľské a študijné účely , nič a nikoho nepropagujem . Pozrite ostatné moje inz.