bazár, predaj, inzercia, predám

Umydlo na dosku

Kategória: Kúpeľne

Predam uplne nove umyvadlo na dosku , farba imitacia dreva
Rozmery 455x325x135
50eur
Umydlo na dosku
Podobné inzeráty
Umydlo do kupelne Vitra
Umývadlo do kúpeľne značky Vitra Integra. Rozmer: 55x45x19 s otvorom v na batériu v strede. Ako nové, používané cca 2 mesiace, bez poškodenia.
Umývadlo Rea light stone - nové
Predám umývadlo Rea light stone na dosku. Kupované v . Úplne nové, nepoužité, nepoškodené. Iba osobný odber. Rozmery vo fotkách. Dohoda možná. Dôvod predaja: Nehodí sa nám na dosku, keďže sme dali širšiu. V prípade záujmu mám navyše aj novú striebornú batériu na dosku. PC: 79€ Pripajam link na
NOVE Umývadlo na dosku sivé
Predám úplne nové umývadlo na dosku zabalené značky AXIS farba sivá žula metalická antracit . Rozmery uvyvadla : 500x370x120 , umývadlo je v doske zapustené , click clack systém. Iba osobný odber , kuriérom neposielam keramiku po zlej skúsenosti. Cena nového 150€.Viac info o umývadle : Cena umývadlá je 100€ čo je super na to že ide o nový kus v krabici úspora 50€ !!!.
Sapho mramor - Umývadlo na dosku, 475x375 mm
Predám úplne nové, nepoužité umývadlo do kúpeľne (na dosku) + vypusť carrara Sapho Dalma - Umývadlo na dosku, 475x375 mm, bez otvoru na batériu, carrara MM517 PC cena v obchode 200€ + vypusť 39€ Predám spolu za 100€
Predám umývadlo na dosku REA Sofia Light Stone
Predám nepoužívané umývadlo na dosku značky Rea v dekore kameň. (Jedno je už predané). Rozmer 41x35cm, majú menšie škrabance kvôli výmene silikónu a na vrchu na okraji sú trochu pretreté farbou (snažili sme sa tie škrabance zamaskovať) inak nepoškodené. Cena 35€, pôvodná 89€. Len osobný odber v Trnave a okolí. Prikladám aj link kde si môžete prezrieť detaily:
Drevene umyvadlo na dosku, doska pod umyvadlo
Predám drevene umyvadla na dosku dosku pod umyvadlo. Rozmery umyvadla 40x30 cm ,dosky 91x41 cm. Materiál severský dub ,jaseň. Pekná dekorácia modernej kúpeľne, chaty ale I altanu. Cena umyvadla 95€ ,dosky 150€(treba si pozrieť dosky z masívu, ktore su cca 2x drahšie ,nie lamina ktoré sú z pilin...)