bazár, predaj, inzercia, predám

Umytie a lesk Radiance

Kategória: Tuning

Predám tento švajčiarsky prostriedok na umývanie a leštenie auta. Použiva sa bez vody, dodáva autu čistotu a lesk.
V obale sú 2 mikrovláknové handričky, tekutina a návod. Obal a handričky sa dajú použiť znova.
Posielam kurierom alebo Packetou.
Cena za 1 balenie je 15eur.
Do vypredania zásob.
Umytie a lesk Radiance
Podobné inzeráty
Univerzální lízátko pod nárazník - Černý lesk
Kompletní specifikace Barevné provedení Černý lesk vyrobeno z kvalitního plastu - přiložený montážní materiál (samořezné šroubky) - univerzální výrobek - možné přizpůsobení na většinu vozidel - dodá vašemu vozu sportovní vzhled Tento univerzální nástavec předního nárazníku dodá vašemu vozu sportovní vzhled. Montuje se jednoduše pomocí přiložených samořezných šroubků. Tvar spoileru je univerzální a je nutné předem ověřit rádius nárazníku, aby bylo možné difuzor na konkrétní vozidlo namontovat. Tento spoiler se skládá ze 4 jednotlivých dílů, které do sebe přesně zapadají. Spoiler má tedy pevný tvar a jeho šířku ani úhel nelze upravit. Přesto je jeho tvar tak univerzální, že pasuje pod většinu originálních nárazníků.
Autodetailing - Ručná autoumývareň v Komárne
Prémiové detailingové štúdio ponúka kompletnú starostlivosť o všetky druhy vozidiel. Detailné čistenie exteriérov, ručné umytie auta šetrnou metódou dvoch vedier ⭐chemická a mechanická dekontaminácia laku ⭐renovácia a leštenie laku ⭐leštenie svetlometov ⭐aplikácia tekutých stieračov ⭐aplikácia keramickej ochrany ⭐voskovanie karosérie, ⭐čistenie a ošetrenie pneumatík ⭐dezinfekcia interiéru vozidla ozónom // hĺbkové čistenie interiéru ▪️vysávanie a tepovanie ▪️čistenie ošetrenie kože, ▪️keramická ochrana na kožu aj na textil ▪️impregnácia a oživenie všetkých plastov v interiéri auta Neváhajte nás nezáväzne kontaktovať cez online rezerváciu na obhliadku vozidla na stránke - alebo nám zavolajte Naše práce nájdete na
Čistenie aut - Detailing
Ponukám službu čistenie vozidiel: Vysávanie interiéru Čistenie interiéru - Tepovanie Leštenie laku Leštenie svetiel Oživovanie plastov ( interiéru-exteriér) Exteriér umytie vozidla Čistenie diskov a pneu Cena dohodou pre viac info Tel:
podspoiler sx škoda superb III
prodám přední podspoiler škoda superb III predface (nové) + montážní materiál černý lesk,je možné i v bílém lesku
Přední podspoiler škoda Octavia 3rs face
Prodám přední podspoiler škoda Octavia 3rs facelift. Cerny lesk +montážní materiál Nové
Podspoiler škoda octavia 3rs
Prodám přední podspoiler škoda Octavia 3rs predfacelift Cerny lesk Nové Montážní material